Kesäkukkaset

Ihan ensiksi vuorossa tuuletusta, sillä nyt se kesä kuulema oikeasti alkoi!! Tänäänkin on ollut niin ihana aurinkopäivä, että ulkona on saanut suorastaan hikoilla. Mahtavaa! Ja samaa lämpöä on tieodssa. Toivotaan, että sääennusteet pitää paikkansa, sillä on niitä helteitä jo odotettukin. Ja mahtavaa on myös se, että meidän kylppäri ja sauna on nyt niin pientä viimeistelyä vaille valmiit, että voi jo hehkuttaa. Koko saunaosasto on ihana ja niin meidän näköinen ja vielä kivempi, mitä sen kuvittelin olevan. Instassa on jo joitakin kuvia sieltä, jos kiinnostaa kurkata, miltä siellä näyttää. Kohta laitetaan taas kiukaaseen tulet ja saunotaan oikein sydämen kyllyydestä!

kesakukat1

Tämä kesä on ollut monella tapaa poikkeuksellinen meidän elämässä eikä vähiten kesäkukkien osalta. Aiempina vuosina kukkaa on ollut jos jonkinlaista, istutuksia vähintään toistakymmentä, mutta tällä kertaa odotettiin juhannuksen yli ennen ensimmäistäkään kesäkukkaa. Tänään istutettiin sitten tämä ainokainen, reilun kokoinen hortensia meidän kesäkukaksi. Ainoaksi se taitaa jäädäkin, sillä keskeneräisten juttujen keskellä ei kesäkukista kovin kummoista iloa saisikaan, mutta terassin pöytää koristamassa tämä valkoinen hortensia on paikallaan.

hortensia

Nyt kun kellari on hyvällä mallilla ja kesäkelit on alkamaisillaan, me taidetaan ottaa sellainen ulkoilmaviikkoa, että tartutaan maalipensseleihin ja katsotaan, kuinka monta maalilitraa tämä talo pihamökkeineen vie. Äiti ja isä on ilmoittautunut maalaustalkoisiin ja luulenpa, että aloitellaan jo heti huomenna. Ei muuta kuin hellehattua päähän, aurinkorasvaa pintaan ja taloa maalaamaan!

kukkamullat ja lannoitteet kesäkukille tarjosi greencare.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *