Kesäisempi ilme olohuoneeseen

Kesää olohuoneeseenAika oho, ainakin omasta mielestäni, nimittäin tuo pinkki tyyny sohvalla. Joku kummallinen väri-innostus on sekoittanut tämän naisen pään ihan selvästi. Kaikki muu sentään on tuttua ja turvallista, neutraalia. Niin, paitsi kukkaset, vaaleanpunaiset liljat! Aiemminkin olen liljoja ostanut lidlistä, mahtavat 3 euroa iso kimppu kestäviä kukkia.Kesäisempää sisustusta Kesää sisustukseen tuli parilla aivan yksinkertaisella keinolla. Ripaus pirteää väriä, kukkia ja vaaleampia esineitä. Aiempi olohuoneen look näkyy täältä. Minun mielestä selkeästi kesäisempää nyt. Tämä oli tällaista sopivaa sairastelupäivän puuhaa, kovin kummoisia ei nyt jaksakaan.

//Iloista alkanutta viikkoa!!
Kesäsisustus Vaaleanpunaiset liljat

Kommentit
 1. 1

  Tanja sanoo

  Kaunista:) Saanko kysyä, että mistä tuo ihana tyyny on, jossa on geometrisiä kuvioita??? Minun sohva kaipais juuri tuollaista!

 2. 2

  Onni sanoo

  Aika yllätys, mutta kivalle näyttää. Ja kesäiselle myös. onpa edullinen liljakimppu, käynkin katsoon jos löytäisin minäkin.

 3. 3

  sanoo

  Kivalta ja kesäiseltä näyttää!

  Samainen pinkki yllätti myös minut saapumalla olkkariini, tosin yhtä pieninä annoksina.Harmaan kanssa niin hyvä pari.

  Pikaista paranemista!

 4. 5

  Maria sanoo

  Kivalta näyttää! Meille tuli vaaleanpunaista ja vaaleaa minttua, mustan, valkoisen ja harmaan kaveriksi. Seinälle pitäisi jotain keksiä! Mistä toi teidän hyly on, toi mikä sohvan yläpuolella. Olis hyvä, kapea, mutta kuitenkin mahtuu tavaraakin. 😉

  • 5.1

   sanoo

   Oi, ihanat värivalinnat sulla! Sellaiset oikein haaleat roosa ja minttu viehättää minuakin. :=
   Hylly sohvan yläpuolelle tehtiin keittiöstä ylijääneestä tammitasosta. Varsin painavaa tavaraa, joten kiinnittäessä sai olla järeät aseet käytössä. En löytänyt moista valmiina, joten toteutettiin itse. On ollut kyllä toimiva hylly!

 5. 6

  Maria sanoo

  Voi ei! Mä jotenkin kyllä arvasinkin, että on itse tehty. Hieno! Hyvä idea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *