Kesähuvilani

ikea-kesa-2014-1

Minun kesähuvilahaaveeni sopisi yhteen täydellisesti näiden Ikean kesämalliston kuviin. Huvilani sijaitsisi luultavasti Hangossa; Hanko minulla nimittäin näistä kuvista tulee mieleen. Tai kelpaisi minulle jokin muukin kaunis rantapaikka! Huvilani voisi sijaita hiukan karulla rannalla kivien ja hiekan peittämällä seudulla. Huvilan valkoiseksi maalattuun laudoitukseen niin ulkona kuin sisälläkin sopisi hyvin raikas sinivalkoinen sisustus tekstiileineen. Sisätilaa ei tarvisisi olla paljoa, kun viettäisimme aikaa kuitenkin rannalla ja pienessä puutarhassa! Puutarhassa kasvattaisimme luomukasviksia, joista kokkaisimme erilaisia herkkuja ja kutsuisimme ystäviä syömään omenapuun alle katetun pöydän ääreen.

ikea-kesa-2014-10

Päivällä lojuisimme rantatuoleissa hyvää kirjaa lukien ja lasten leikkejä seuraten, välillä uimaan pulahtaen. Täällä pukeutuisin liehuvahelmaiseen valkoiseen puuvillamekkoon ja olkihattuun. Illalla kun lapsukaiset nukahtaisivat raikkaan meri-ilman uuvuttamina, kävelisin paljain varpain rantahiekalla kultani kanssa täydellisen loman rentouttamana vailla kiirettä tai stressiä…

ikea-kesa-2014-9
Photographer Mats Ekdahl

Kesähaaveet on ihania ja pikkuhiljaa voisi alkaa kesälomaakin suunnitella, vaikka tuskin huvila Hangossa on kovin ajankohtainen ja realistinen haave tällä hetkellä… Mutta haaveilu toki on sallittua ja voihan niitä haaveita toteuttaa hiukan pienimuotoisemminkin! Ainakin minun iltaani tämä ajatusretki kummasti piristi, vaikka hiihtolomasää on mitä harmain ja ankein.

//Kivaa alkanutta lomaa lomailijoille ja muille tsemppiä alkuviikkoon!!

ikea-kesa-2014-6

Kaikki kuvat: Ikea

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanilta haaveilta kuulostivat! Taidanpa jatkaa vielä hetken samoilla linjoilla, ennen kuin herään tähän sateiseen harmauteen 😉

 2. 3

  sanoo

  Bongasin heti tuolta kuvistasi nuo ihanat kalavonkaleet. Ovat kyllä aikas iloisia otuksia silkkipintoineen. Eilen olin Ikeakierroksella ja niitä silittelinkin. Juuri noin aseteltuna ämpäriin niitä voisi suosia jossakin! Itse ostin lautakuvioitua paksua puuvillaa Ikeasta aikomuksena tehdä siitä kaitaliinat tai tabletit pöytään. Vallan tässä alkaa haaveet kääntyä kesään. Mökki on pikkuinen pyöröhirsitupa, joka alkoi elää viidenkympin villitystään viime kesänä. Valkoista ja sinistä tuli jo hyvä satsi tummuneiden mäntypintojen seuraksi! Mutta Hangon huvilatunnelmaa sinne ei loihdita ei sitten millään:)

 3. 4

  äm-pee sanoo

  Mistä ja miten löydän näitä kuvia Ikean sivulta? Yritin kurkkia, mutta mitään tämän postauksen kuvia ei löytynyt ainakaan puutarha-sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *