Kesäarvonta!

Minulla on ilo arpoa blogissani 50 euron lahjakortti SisustusCarenaan. SisustusCarenasta löytyy paljon ihania sisustustuotteita, laidasta laitaan, moneen tyyliin. Mun lemppareita on Qualy Designin hauskat tuotteet, erityisesti linnut, mutta myös muista tuotteista löytyy paljon kivoja juttuja. Kasasin tähän suosikkejani pariin kollaasiin.

Qualyt: Note SparrowDuo Sparrow Key Ring + Key HolderSparrow Whistle Key Ring + Key HolderHook Squirrel, Hook SparrowDesk BunnyThirsty Bird

Qualya meiltä löytyy ennestään pari linnunpönttökaksiota avaimille ja Desk Bunny. Avaimet todellakin pysyy paremmin tallessa, lintuja kun on kiva säilyttää omissa pöntöissään. Lapset on olleet pupuun aivan ihastuneita, kiikuttavat kiltisti korvat takaisin pupulle saksien käytön jälkeen. Lintunaulakot olisi ihanat lastenhuoneeseen, miksei oravatkin! Janoinen lintu on kyllä aika hauska, mutta olisikohan tuolle käyttöä…!?

Muista sisustustuotteista bongasin tällaisia ihanuuksia. Lokerikko olisi aika kiva pikkutyttöjen tilpehöörille ja pikkuleluille, niitä kun riittää. Metallijakkara kävisi hyvin meidän keittiöön, samoin tuo leipälaatikko, vaikka voisihan tuolla säilyttää vaikka mitä muutakin. Laatikon muotoilu on kivan 50-lukulainen. Sinkkikorissa säilyttäisin takkapuita, jos meillä olisi takka, mutta olisi se lehtien säilömiseenkin kaunis! Pirteän värinen bambulyhty on ihanan kesäinen.

Arvontaan osallistut vastaamalla, mihin käyttäisit 50 euron lahjakortin tai mikä on suosikkituotteesi SisustusCarenassa. Klikkaa tästä itsesi SisustusCarenaan ja valitse mieluinen tuote, kerro se kommentissa ja olet mukana arvonnassa tavoittelemassa lahjakorttia!

Osallistuaksesi keksi itsellesi nimimerkki! Jätäthän osallistuessasi sähköpostiosoitteen sille varattuun kenttään, jotta saan arvonnan voittajaan yhteyden. Sähköpostiosoite näkyy vain minulle. Arvonta päättyy 17.6.2012 klo 24.00. Sen jälkeen suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajalle sähköpostitse.

Onnea arvontaan!

Kaikki tuotekuvat: SisustusCarena

Kommentit
 1. 3

  Johanna sanoo

  Ihana arvonta! Noita lintunaulakkoja olen hiplaillut kaupassa jo tosi pitkään, mutta vielä eivät ole kotiutuneet..

 2. 7

  Miida sanoo

  Saattaisin hankkia lahjakortilla Qualy Designin tuotteita (avaimenperä, naulakko..) tai bambulyhtyjä, eikä tuo lokerikkokaan huono olisi! 🙂

 3. 8

  sanoo

  Nuo lintunaulakot on aivan sulostuttavia! Pakko olla mukana arvonnassa, vaikka en mitään voitakkaan 😉

 4. 9

  Ansku sanoo

  Meillekin tulisi supersöpöt linnunpöntöt. Niille olisi eniten tarvetta. Lastenhuoneeseen olisi lisäksi kiva ostaa jotain pientä.

 5. 12

  Irqu sanoo

  Lintunaulakot olisivat kivat tytön huoneeseen tai mikseipä eteiseenkin. 🙂

 6. 14

  sanoo

  Kyllä minäkin ostaisin noita linnunpönttö avainnaulakoita, ne on ihan mahottoman ihania 🙂

 7. 15

  Saila sanoo

  Tuolla on niin paljon kivoja vaihtoehtoja, joista valita. Seinähylly ois aika kiva ja sen tarvitsisin juuri nyt 🙂

 8. 16

  kaija sanoo

  Suosikkituotteeni on Puupenkki säilytyslaatikoilla, moneen tilaan sopiva ja käytännöllinen. Puisen jakkarankin voisin hankkia lahjakortilla

 9. 17

  Liz sanoo

  Olen tilannut carenasta aiemmun Qualyn tuotteita ja niihin hassaisin varmaan lahjakortinkin.

 10. 19

  sanoo

  Ihania tuoteita tuolla on paljon, linnunpönttö pariskunta avaimille ois kiva ja tuollainen bambulyhty terassille 🙂

 11. 20

  Saara sanoo

  Ihania juttuja on :). Tuo lintuavainnaulakko olis tosi ihana ja tarpeellinen meillä. Minulla on aina avaimet hukassa, kun vaan johonki pöydälle ne nakkaa :).

 12. 21

  sanoo

  ”Sinkkikori kahvalla” lähtis varmaankin meille. Tai ehkä linnunpönttö lastenhuoneeseen. Ihana kauppa! 🙂

 13. 22

  sanoo

  Hei,
  Tilpehöörihylly jtytölle ja tupla-linnut -avainkaappi olisivat minun juttu.
  Kiitos – kiva arvonta !

 14. 25

  nannnak sanoo

  Meidän seinä kaipaa ehdottomasti jatkoa lintunaulakoista, pari kun on jo valmiina. Toisaalta orava voisi olla mukava lisä lintujen joukkoon 🙂

 15. 26

  Suski sanoo

  Ihana arvonta! 🙂 Jos voittaisin valitsisin tuommosen lintu naulakon 🙂 Se sopisi mustavalkoisen sisustukseeni. Mukavaa kesää.

 16. 27

  Johanna sanoo

  Tuollainen puinen laatikosto toimistotarvikkeille olisi ihana, hintakaan ei olisi este jos arvonnassa voittaisi :-))

 17. 28

  Sari sanoo

  Ihku arvonta!!!! Tupla linnunpönttö avainnaulakko ja pupu saksienpidike on suosikkejani vaikka löytyy sieltä paaaaaaaaaaaaaaaljon muutakin kivaa. =)

 18. 30

  Anski sanoo

  Ihana arvonta! Lintunaulakot ja palovaroittimet ovat ostoslistalla ilman arvontaakin ja löytyisihän tuolta vaikka mitä muutakin kivaa!

 19. 31

  sanoo

  Mä rakastan noita lintunaulakoita! Niitä tulee meille jonnekin, kunhan uusi koti valmistuu 🙂 Toinen ihastus on Chick-a-Dee palovaroitin.

 20. 32

  Meän Satu sanoo

  Kiitos kivasta arvonnasta 🙂
  Käyttäsin lahjakortin: Magneettitaulu valkoinen iso ja sitte Seinäkello London 🙂
  Tiä sitte muuttuuko mieli jos arpaonni sattuu ku tuolla on niin paljon muitaki ihanuuksia 🙂

 21. 33

  Kreetan enkeli sanoo

  Ihania esineitä.. Linnunpönttö avaimille tai Chick a Dee-palovaroitin olisivat minun vaihtoehtoni.

 22. 34

  sanoo

  Kiva arvonta, tuolla on todella paljon ihania tuotteita! Jos suosikkejaan ei ole pakko rajata yhteen, niin valkoinen Kupu-palovaroitin on minulla ostoslistalla uuteen kotiin, ja sen lisäksi Qualyn lintunaulakko ja lintuovistoppari ovat hurmaavat! 🙂

 23. 35

  Pipsa sanoo

  Ihana arvonta…toivottavasti arpaonni suosii…ostaisin ainaki linnunpöntön avaimille ja jotain muuta kivaa…

 24. 36

  sanoo

  Muutamia Qualyn juttuja meiltä jo löytyykin, joten välillä voisi kokeilla jotain muuta 🙂 Metallinen leipälaatikko voisi olla aika vinkeä 🙂

 25. 37

  katsefa sanoo

  Lintunaulakko ja linnunpönttö avaimille ainakin lähtis meille! Voittaisinpa:)

 26. 39

  Satu sanoo

  Meidän lastenhuone ilahtuisi suunnattomasti noista Qualyn lintunaulakoista. Olen etsinyt sinne sopivia ja sopivan värisiä naulakoita, ja tuoltahan ne löytyivät 🙂

 27. 40

  sanoo

  Jee! Ihana arvonta jälleen 🙂

  Ehdottomasti ostaisin ainakin kotiimme toisen lintuavainpöntön (valkoinen ja vaaleanpunainen) sekä ehkä myös pari lintunaulakkoa 🙂

  Nettikaupasta löytyy niin paljon kaikkea ihanaa, että varmasti löytäisin muutakin ostettavaa!

 28. 41

  Ellu sanoo

  Kaikkea kivaa olis, ja vaikeaa valita mitä ostais… Ehkä Qualyn salaattikulhon, lintuavainnaulakon tai kukkaruukun tai….

 29. 43

  Henttu sanoo

  Ehdoton suosikkini on valkoinen puinen keinutuoli sisustus Carenan sivuilta, AIVAN ihana!! lahjakortti olisi omiaan avittamaan hankintaa 🙂 Blogisi on muuten mahtava!! Olet mukavasti jalat maassa oleva tyyppi <3

 30. 44

  Linda sanoo

  Mikäli voittaisin, hankkisin lahjakortilla luultavastikin Ison liitutaulun ja Qualy Desk Bunnyn (: Paljon muutakin kivaa olisi!

 31. 45

  sanoo

  Läpinäkyvä muovinen säilytysrasia teepusseille on minusta tyylikäs ja tarpeellinenkin olisi. Puinen jakkara olisi käytännöllinen monessakin huoneessa ja tilanteessa. Voi arpaonni, osu nyt!

 32. 50

  saapas sanoo

  Metallinen leipälaatikko ois varmaan mun vaintani, nykynen on niin natiseva ja kummallinen että oon ehtiny jo tuon kaltaista kuolailla aika tovin:))

 33. 54

  sanoo

  http://www.sisustuscarena.fi/cgi-bin/webiokauppa?Palovaroittimet/Chick_a_Dee_palohalytin&naytasivu=65&id=172&saitti=carena

  Ottaisin tuon linkissä olevan palohälyttimen. Olen siitä haaveillut jo pitkään. Ymmärrykseeni ei mene, miksei tuotakin ole keksitty aikaisemmin. Itseäni häiritsee jopa tuo suht pieni möntti katossa/seinässä. Nyt olisi kiva maata lattialla ja katsella katossa olevaa kaunista palovaroitinta. Ehkäpä voisin kokata niin,että saisin tuon linnunkin laulamaan!

 34. 56

  Bozanna sanoo

  Taitais meijän kotiin muuttaa joku noista palovaroittimista. Nykyinen kun ei oo mikään silmiä hivelevän kaunis.

 35. 57

  Noonna sanoo

  Olen alkanut sisustaa tulevaa lasten huonetta ja seinälle tuli noita Qualyn lintunaulakkoja. Taitaisin kyllä panostaa lisää Qualyn tuotteisiin:) Voih, tai sitten tuon lintupalovaroittimen ottaisin myös mielelläni <3

 36. 58

  outi sanoo

  Olen katsellut Lintunaulakoita jo kauan sitten, mutta jättänyt jostain syystä ostamatta – kyllä ne nyt lähtisivät minun ostoskoriini.

 37. 59

  sanoo

  Ihastuin sisustustarroihin, että niitä varmaan hankkisin koko rahan edestä, jos onni minua sattuisi potkaisemaan 🙂 Kiitos ihanasta arvonnasta.

 38. 60

  Suvi sanoo

  Kyllä meillekin kotiutuisi sellainen linnunpönttö-avainnaulakko. 🙂 Typysemme on kohta kouluunlähtöiässä ja tuo ehkä helpottaisi sitä avaimen muistamista.

 39. 63

  ensu sanoo

  Suosikkituotteeni on Paola Suhosen suunnittelema Lento-palovaroitin. Mukavaa, että joku viitsii tehdä tuollaisesta arkisesta välttämättömyydestä designia.
  Arvonnassa mukana myös.

 40. 66

  Pirre sanoo

  Todella vaikea valita,pitkä luettelo siitä tulisi.. 😉 Niin ihania tavaroita kauppa täynnä 🙂 Qualy Log & Squirrel ,Lintunaulakkoja…Lento palohälytin…Linnunpönttö avainnaulakkoja…Laukut,ah…. 🙂

 41. 67

  Emppu sanoo

  Hei! Sisustus Carenassa on paljon ihania tuotteita! Ostaisin ainakin linnunpönttö-avainnaulakon, jossa on kaksi avaimenperää ja siihen yhteen sopivan muistilappupidikkeen.

 42. 68

  anniemilia sanoo

  Olen aivan ihastunut noihin Qualy tuotteisiin ostettuani tuommoisen linnunpönttökaksion viime syksynä. Nyt jo pidemmän aikaa olen fiilistellyt tota Qualy Sparrow Salad Settiä<3 Semmoinen varmaan lähtisi. 🙂

 43. 69

  Suski sanoo

  Ou jee! Oon käynyt niin monta kertaa kuolaamassa tuon tuplalinnunpöntön perään! Muutaman kerran olisi ollut jo lähdössä tilaukseen, mutta silloin on ollut tuote loppu:/ Yllättävää kyllä mieskin hyväksyy tuon pöntön!:) Loput 50 eurosta sijoittaisin niihin ylisöpöihin lintunaulakoihin, jotka voisin laittaan miehen tyttären huoneeseen.

 44. 70

  Taina sanoo

  Minulla on jo ennestään näitä ihania tuotteita ja nyt ostaisin Chick-a-Dee palovaroittimen josta olen jo kauan haaveillut 🙂

 45. 72

  Riitta sanoo

  Lintuavainlokerit ovat heikkouteni. Sekä tuo saksipupu. Aivan ihana, sakset olisivat aina kätevästi esillä. Ja onhan siellä pajon muutakin mihin saisi 50€ käytettyä.

 46. 73

  Laura sanoo

  Just tilasin 100e:lla SisustusCarenasta kaikkea mahdollista ihanaa ja vielä jäi vaikka mitä, mitä himoitsisin 😉

 47. 74

  Tiinuli sanoo

  Jos voittaisin, käyttäisin lahjakortin joko ihaniin palovaroittimiin, tai linnunpönttö avainnaulakkoon tai tai tai… 🙂

 48. 75

  Laura sanoo

  … Ja näemmä ehdin lähettää kommentin, ennen kuin ehdin edes kunnolla vastata, mihin 50e sijoittaisin. No ihan ehdottomasti joko Qualyn linnunpönttö-avaimenperään ja salaattikulhoon tai osasijoituksena puupenkkiin säilytyslaatikoilla, joka jäi kaivelemaan viime tilauksesta… 😉

 49. 77

  Krista sanoo

  Qualyn tuotteet ovat kyllä ihastuttavia! Kotoa löytyy jo linnunpönttö-avainnaulakko ja haluaisin sen kaveriksi seinälle lintunaulakoita tai sitten keittiötä ihastuttamaan lintuteeman salaattikulhon ja ottimet! 🙂

 50. 78

  sanoo

  Lintunaulakot olisivat tervetulleita meidän vaatehuoneeseen.
  Koruja voisin järjestellä läpinäkyvään muovirasiaan (http://tinyurl.com/c9n2gd3)
  Myös Qualyn eläin-maustesirottimet näyttivät todella hauskoilta.

  Helppoahan se lahjakortti olisi tuhlata noin kivassa kaupassa 🙂

 51. 79

  Julie sanoo

  Todellinen valinnan vaikeus! Nuo linnut puree ja kovasti, niin suloja ovat! 🙂

 52. 80

  Newbie sanoo

  Olen jo pitkään haaveillut linnunpönttökaksiosta avainten säilytykseen. Nyt sormet, varpaat ja korvat ristiin että Miss Arpaonni valitsee mut <3

 53. 81

  Petriina sanoo

  Chick-a-dee ( vai mikähän se nyt oli ) -palovaroitin minulle, kiitos !

 54. 82

  josku sanoo

  linnunpönttö avaimille olisi loistava juttu! nimittäin avaimet ovat ainahukassa. Lisäksi tuo lintunaulakko ois myös söpö!

 55. 85

  sanoo

  Meiltä löytyisi takka ja kohta myös puita tuon sinkkikorin täytteeksi. 😉 Se nousi koko tuoterepertuaarin ykköseksi.

 56. 88

  TiinaR sanoo

  Tahtoisin nuo valtavan ihanat linnunpöntöt avaimille ja suloiset lintunaulakot! 🙂 Jospa ees tän kerran arpaonni suosis 😉

 57. 89

  JiiTee sanoo

  Iik, niin paljon kaikkea ihanaa, että vaikea valita.
  Bambulyhdyt terassille, metallinen open/closed -kyltti uuteen baarinurkkaukseemme, salaattikulho ja -ottimet kesäkattaukseen, relax-kirjaimet uusittuun makuhuoneeseen…eiköhän sitä jotain sitten osaisi kotiuttaa, jos lahjakortti napsahtaisi kohdalle 🙂

 58. 90

  Laura sanoo

  Kotiin lähtisi varmaankin tuo sinkkikori kahvoilla, lelukoriksi ehkäpä!

 59. 91

  Eveliina sanoo

  Ihana arvonta! Suosikkini on tuo mustavalkoinen avaimenperälinnunpönttö kahdella linnulla.

 60. 93

  sanoo

  Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti lintuavaimenperiin pönttöineen! Olen haaveillut niistä jo pitkään, mutten raaskinut hankkia – vielä. 🙂

 61. 94

  sanoo

  Paljon kaikkea kivaa, mutta ehdottomasti ykköseksi nousi Qualy Mini Happle Green -säilytysomena! Loistava!

 62. 96

  Janina sanoo

  Mieluusti mukana arvonnassa!
  Meillä on jo tuo pikku koti, jossa musta ja valkoinen lintu vartioi kotiavaimia, ja se on ihana! Jos lahjakortin voittaisin, ostaisin ehkä lisää näitä lintuja kotiimme 🙂

 63. 97

  Minna sanoo

  Ihana arvonta, lahjakortilla löytyisi varmasti kaikkea kivaa 🙂 Ainakin tämä suosikkini: Linnunpönttö avainnaulakko pariskunta.

 64. 99

  sanoo

  mä tykkään kans aivan hirveästi noista lintunaulakoista mutta en kyllä osaa näin äkkiseltään päättää mihin lahjakortin käyttäisin:)

 65. 100

  U sanoo

  Valitsisin varmaankin Qualy-lintumagneetteja, Lento-palovaroittimen tai sitten Qualy-avainnaulakot.

 66. 105

  Miia sanoo

  Ehdottomasti tuo iso magneettitaulu. Mies kun harrastaa valokuvausta niin saataisiin taas uusia kuvia esille! Ja sille olisi paikkakin jo keittiössä valmiina.

 67. 107

  Sp sanoo

  Kivoja tuotteita tuolla. Itse ottaisin koruilleni ihanan turkoosin säilytysrasian lasikannella.

 68. 110

  Katja Laitila sanoo

  Lahjakortin käyttäisin isoon liitutauluun tai Lento palovaroittimeen.

 69. 111

  kesäheinä sanoo

  Qualyn lintu- ja oravanaulakot ovat ehdoton suosikkini! Myös Qualyn Sparrow harja ja rikkalapio-setti oli tosi kiva.

 70. 112

  Lottaloviisa sanoo

  Hävettää ihan myöntää kuinka huonolla tolalla meidän palovaroitivarustelu on. Hankkisin siis hetimiten muutaman Kupu-palovaroittimen.

 71. 114

  josefina sanoo

  Olen jo harkinnut linnunpönttö-avaintelineen hankkimista, joten sanotaan se kaiken ihanuuden keskeltä

 72. 115

  Cissariina sanoo

  Paljon ihania tuotteita Sisustus Carenassa!! Lokerikko laatikoilla olisi mieleeni tai sitten nuo lintutuotteet. 🙂

 73. 116

  Amalia sanoo

  Voisin ottaa vaikka kaiken tuolta, mutta tuollaista poronpäätä olen etsinyt jo pitempään

 74. 117

  sanoo

  Mä ottaisin varmaan tän Chick-a-Dee palohälytin tai sit toi linnunpönttö aivaimet.
  Olipas siellä ihania tuotteita paljon. Kiva arvonta! 🙂

 75. 118

  LauraKK sanoo

  Ostaisin lintunaulakoita ja pupusaksitelineen. Ovat todella sööttejä =)

 76. 119

  Marjaana sanoo

  Qualyn linnunpönttö-avaintelineitä olen jo kauan himoinnut joten sellaisen ehdottomasti hankkisin lahjakortilla!

 77. 120

  Ella sanoo

  Kiva arvonta! Ja hauska törmätä täällä blogimaailmassa naapurikaupungin liikkeeseen, josta en ole aiemmin mitään tiennyt… Hankkisin ehdottomasti noita lintujuttuja, esim linnunpöntön avaimille sekä valkoisen bambulyhdyn terassille.

 78. 123

  Anniina sanoo

  Sinkkikori voisiolla kätevä lehdille. Ottaisin sen. Takkapuille se on mielestäni liian pieni ja heppoisen oloinen. Lisäksi kaikki roskat varisevat lattialle noin avoimesta mallista.

 79. 126

  Kerttu sanoo

  Nuo linnunpönttö avaimenperät hommaisin meille. Naulakot jo löytyykin…

 80. 127

  Anakonda sanoo

  Suosikkini on puinen säilytysarkku -siinä on niin jotain vanhan pärekopan fiilistä 🙂

 81. 129

  Tanjak sanoo

  Kodistani uupuu vielä tuikitärkeä palovaroitin, joten lahjakortilla ostaisin joko hauskan Chick-a-Dee- tai tyylikkään Kupu-palovaroittimen.

 82. 130

  Sirja sanoo

  Voi miten kiva arvonta! Tuommoset bambulyhdyt olis aivan ihanat terassilla kesäyönä.. <3 Mukana siis!

 83. 133

  Anna-Maija sanoo

  Desk bunny olisi ihan ehdoton meidän pienelle pupu-fanille joka saa juuri oman työpöydän. 🙂

 84. 134

  Johanna sanoo

  Vaikea valinta 🙂 Lintunaulakot olisivat loistojuttu eteiseen, mutta koska eteisen remppa on kesken, niin jätetään sikseen.
  Siispä valitsen viidellä kympillä itselleni valkoisen puuhyllyn 39,90e, johon saan koruni esille ;D ja vielä kympillä tuollaisen DREAM -kirjainkyltin puusta 🙂

 85. 135

  almis sanoo

  Qualy Hook sparrow’it on ihania ja linnunpöntöt myös 🙂

  Ja sinulla ihana blogi!

 86. 136

  AnneV sanoo

  Pidin IB Laursenin valkoisesta, lokerikollisesta seinähyllystä. Paljon muitakin ihania vaihtoehtoja 🙂

 87. 138

  Tytti sanoo

  Kiva arvonta! Lintunaulakot tai tollanen metallikori olisi kiva. Näyttää olevan paljon muutakin ihanaa. Valinnanvaikeus tulisi jos arpaonni osuisi kohdalle. 🙂

 88. 139

  sanoo

  Mukana. Noita lintunaulakoita olen jo pidempään havitellut. Mutta olihan tuolla vaikka mitä ihanuutta. Valinta olisi todella vaikeaa!

 89. 142

  Pia sanoo

  Mukaan ilman muuta ja harkintaan menee Chick-a-Dee-palovaroitin tai lokerikko.

 90. 143

  sanoo

  Ehkä ottaisin Qualy avainnaulakon ja viikonpäiväliitutaulun ja katsoisin lopulle rahalle jotain muuta kivaa :).

 91. 144

  Piiku sanoo

  Niin paljon kivoja juttuja, että valinta olisi vaikea, mutta varmasti jotain keksin, jos arpaonni suosisi:)

 92. 146

  Piiku sanoo

  Tosi kivoja juttuja paljon, vaikea olisi valita, mutta varmasti jotain keksisin, jos arpaonni suosisisi:)

 93. 147

  Iina sanoo

  Ostoslistalla on jo valmiiksi Chick-a-Dee palovaroitin joten käyttäisin lahjakortin siihen. 🙂

 94. 148

  Hippu sanoo

  Hankkisin lahjakortilla puna-valkoisen lintupariskunnan avaimenperiksi ja pari saman väristä naulakkoa uuteen eteiseemme :). Kiitos ihanasta arvonnasta!

 95. 152

  piivi sanoo

  Linnunpönttö -avainnaulakko postilaatikon avaimelle! Yksi avain käytössä ja yleensä hukassa… 😉

 96. 153

  Anne sanoo

  Pistitpä vaikean valinnan. Yksi ylitse muiden olisi varmaan seinähylly missä on ne lasiset purkit…. tai… pieni jakkara lapsenlapsille. Muistan omasta mummulasta, kuinka ihana oli istuskella sellaisella.

 97. 154

  Marica sanoo

  Meille saisi ehdottomasti muuttaa tuo Qualyn vesipulloteline sekä Chick-a-Dee palohälytin. Qualyn lintunaulakoita olenkin jo tilannut sisustuscarenasta. 🙂

 98. 155

  Petruska sanoo

  Aih, ihania! <3
  Mulla on näistä jo tuo linnunpönttöavaimenperä pinkillä ja valkoisella linnulla, sekä humming birg -magneetit. Näissä on jotain sellaista ihanaa ideaa, mistä mä tykkään. 🙂

  Onnenpotkun sattuessa mulle lähtisi ihana salaattikulho ottimineen. =)

 99. 156

  Pauski sanoo

  Paljon ihania tuotteita, ottaisin vaikka mitä… Hakusessa on ollut naulakko ja jokin hyllykkö keittiön seinälle. Kumpa nyt tärppäisi, niin voisin toisen niistä kotiuttaa.

 100. 160

  Annika sanoo

  Talosta löytyy jo avainnaulakot sekä lintukoukut ja salaattikulho, niin ja pikkulintu jääkaappimagneetit. Ahkera kaupan käyttäjä täällä siis… 🙂 Toimistoa kun ollaan taloon suunnittelemassa niin pupusakset ja oravamagneetit olisivat seuraavat ostoslistalla 🙂

 101. 161

  Anniina sanoo

  Tuo lokerikko laatikoilla olisi kyllä tosi kiva! Leipälaatikkokin kelpaisi 😀 Tuolla on niin paljon kaikkea ihanaa, että on vaikea päättää!

  Kiitos kivasta arvonnasta ja hyvää kesää!

 102. 163

  sanoo

  Tuolla on vaikka mitä ihanaa, mutta ehkä kuitenkin aloittaisin Lento-palovaroittimista. Palovaroittimet ovat olleet niin tylsän näköisiä pitkään, joten vihdoin kun löytyy kivan näköisiä, olisi kiva vaihtaa!

 103. 164

  Heidi sanoo

  Ottaisin kyllä noita lintu juttuja. Noita naulakoita olen kuolannut jo jonkin aikaa!

 104. 165

  zensku sanoo

  I-H-A-N-A nettikauppa!
  50€ lahjakortin tuhlaisin joko tohon maailman hienoimpaan palovaroittimeen tai sitten tuohon salaattikulhoon ja noihin linnunpönttö-avaimenperiin 🙂
  Mukavaa kesän jatkoa ja kiitos hyvästä blogista!

 105. 170

  Kastanja sanoo

  Niin ihana putiikki, että varmasti joutuisin miettimään mitä (kaikkea…) tilaisin jos onni suosisi 😉
  Ennestään kotoa löytyy nuo lintunaulakot ja avainnaulakot eli kaipa hemmottelisin itseäni joko samalla sarjalla tai satsaisin kauniiseen palovaroittimeen 🙂

  Aurinkoista kesää =)

 106. 171

  Maiju sanoo

  Iso A-liitutaulu puukehyksellä olis niin mun juttuni 🙂
  Ihana blogi sulla, oon seurannut reilut ½ vuotta.

 107. 174

  sanoo

  Voi kun arpa suosisi! noita lintunaulakoita olen aina ihastellut ja tarkoituksena olisi hankkia kaksi sellaista 🙂

 108. 176

  Niina sanoo

  Ehdottomasti chick-a-Dee palovaroitin! Ihana että tehdään pakollisista tarpeista noin hienoja 🙂

 109. 178

  sanoo

  Naulakkoja ja linnunpönttöjä meillä jo onkin, voittorahalla varmaan ostaisin Lento palohälytimen ja ehkäpä lisää linnnunpönttöjä

  T. Sarppa

 110. 179

  Leetta sanoo

  Lintupariskunnan pesäpönttö olisi ihana! Tuommoinen on joskus pakko saada, toivottavasti tämän arvonnan kautta! 🙂 ♥

 111. 185

  Tilkkulanka sanoo

  Meillä on jo yhden linnun mentävä pönttö, joten toista kaivattaisi että mieskin saisi avaimensa säilöön 🙂

 112. 186

  Hanna sanoo

  Oi voi, tuoltahan voisi ottaa kotiin vaikka mitä. Luultavasti kotiutuisi ainakin tuo tupla-lintukoti. 🙂

 113. 187

  tiiti66 sanoo

  Tuo tupla-lintukoti avaimille on minunkin mieleeni kovasti. Vaikka onhan siellä valikoimissa vaikka mitä ihanuuksia…

 114. 188

  m sanoo

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti Chick-a-Dee palohälyttimeen. Ihan mahtavuutta, että palohälytinkin voi olla kaunis! m

 115. 189

  Antta sanoo

  Kävin blogissasi muutama viikko sitten ja nyt tulin uudelleen. Tykkään kovasti näkemästäni ja lukemastani, tätä aionkin jäädä seuraamaan.

  Jos voittaisin arvonnassa, ostaisin varmasti lintutuotteita, ne on tosi kivoja ja olen katsellut niitä useaan otteeseen!

 116. 190

  Sirkus sanoo

  Oi mitä ihanuuksia! Olen satunnaisesti seurannut blogiasi ja mikä huikea sattuma tämä arvonta. Olin nimittäin juuri viime viikolla suunnitellut linnunpönttö-avainnaulakoiden ostoa! En vain tiennyt, mistä olisin hankkinut.

 117. 191

  sanoo

  Kaikki luontoon liittyvät, linnut ja orava, puputkin myös, ihania kaikki. Vaikea valinta tulisi mitä palkinnon arvolla valitsisin… Antaisin pienten lasten valita meille jotain jos onni suosisi <3

 118. 192

  sanoo

  Mielestäni ihanin tavara on kahden tipun avainlinnunpönttö. Ostan sen heti, jos voitan arvonnan! 🙂

 119. 193

  sanoo

  Oij mikä arvonta! Tahdon voittaa 🙂 Käyttäisin lahjakortin ostaen sisustusjuttuja meidän terassille – se on nyt uudistuksen kourissa!

 120. 194

  Eijuli sanoo

  Elämän pieniä IHANIA TURHUUKSIA <3
  Piristäisin arkea pikkujutilla, puiset kyltit sydäntä lähellä =D

 121. 195

  RessiReetta sanoo

  Ehdottomasti käyttäisin lahjakortin Chick-a-Dee -palovaroittimeen, joka menisi sulostuttamaan ja turvaa tuomaan tyttären huoneeseen <3 Pakkohan se olisi kyllä varmaan käyttää omia rahojaankin, sillä samaan tilaukseen olisi pakko laittaa ainakin myös tuo Lento -palovaroitin. Nuo kun ovat käytännöllisiä ja ah niin ihania <3

 122. 199

  Temppu sanoo

  Ehdottomasti tämä on suosikkituotteeni =)
  GABS design laukku Kesä 2012 (turkoosi)

 123. 202

  Marianna sanoo

  Ihana arvonta! Ottaisin ison magneettitaulun lastenhuoneeseen ja sitten tuon aivan ihanan turkoosin bambulyhdyn 🙂

 124. 205

  Ulrikah sanoo

  Linnunpönttö avainnaulakko on upea! Sellainen sopisi meille loistavasti.

 125. 206

  Nippe sanoo

  Käyttäisin lahjakortin luultavasti Chick a Dee-palovaroittimeen tai johonkin noista ihanista Qualyn tuotteista ja tuo tulossa oleva poronpääkin voisi olla aikas nätti! Ihana kauppa, ”joutuu” varmaan muutaki tilailemaan 😉

 126. 207

  asta sanoo

  Tällä hetkellä suurin tarve lattioilla pyöriville palloille olisi tuo sinkkikori, myöskin lintunaulakot hankintalistalla 🙂

 127. 211

  Jo sanoo

  Goodjobin Blossom -laukku on kyllä yksi suosikeistani. Sen lisäksi pupusaksille olisi kiva saada kaveriksi vaikka nuo linnut muistilappuja varten.

 128. 212

  milli sanoo

  Mua polttelisi hankkia lintunaulakoita, linnunpönttöjä avaimille sekä Goodjobin Purse Blossom.:)

 129. 213

  Annim sanoo

  Musta leipälaatikko iski heti tajuntaan. Linnunpönttö avaimille olisi myös söpö!

 130. 215

  lentoemo sanoo

  Lento-palovaroitin on minusta kyllä suomalaisen muotoilun ehdoton viime aikainen huipputuote, jossa yhdistyy käytännöllisyys, hauskuus ja design! On hankintalistalla!

 131. 216

  sanoo

  Sinkkikori meille takkahuoneeseen puukoriksi, ehdottomasti. Kiva arvonta, voi kun onnistaisi.. 🙂

 132. 217

  Aila sanoo

  Ehdoton suosikkini (kuten monella muullakin näytti olevan) on linnunpönttö avaimenperät. Lahjakortin kuitenkin tuhlaisin Strömshagan lehtitelineeseen. Mikä ihana oivallus! Ja juuri täydellinen keksintö ukkokullan laskupinkalle, joka aina lojuu olohuoneen ikkunalaudalla. Siihen lisäksi sitten voisin ottaa sellaisen qualyn oravakukkaruukun tai lisää linnunpönttöjä, kokoelma on puutteellinen 🙂

 133. 220

  Teture sanoo

  Olen syvästi rakastunut Qualy sarjan lintu salaattisettiin jossa kulho ja salaattiottimet. Sellaisen ehdottomasti haluiaisin…Toinen tarpeellinen olisi palovaroitin koska se vielä hankkimatta uuteen asuntooni 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *