Kesää etupihalle

etupihan kukkia

Piha-aiheisilla jutuilla jatketaan… Etupihallekin on pikkuhiljaa tuotu kesää. Tämä puoli talosta on varjossa lähes koko päivän, ainoastaan ilta-aurinko paistaa tänne, joten ihan mitä tahansa kukkia ei tänne voi laittaa. Hortensia on aiempina vuosina viihtynyt täällä hyvin, joten hankin reilun kokoisen valkoisen hortensian jälleen. Se onkin aivan ihana! Hortensian lisäksi varjossa on viihtynyt hyvin lumihiutale, ahkeraliisa ja ruusuliisa. Lumihiutaleen voisin laittaa amppeliin ja ruusuliisaa koitan löytää valkoisena ikkunalaudalle.etupiha valkoinen hortensiaRungollisen pajun löysin plantsun tarjousrullakosta muutamalla eurolla. Kauniit hopeanvihreät lehdet ja tämä taitaa täyttää oliivipuukaipuuni. Kaapelikelapöytäni näyttää kaipaavan uutta maalikerrosta pintaansa. Etupiha on ilta-auringon ansioista aika mukava iltakahvipaikka.

rungollinen paju

Kommentit
 1. 2

  Päivi Lemström sanoo

  Eikö olekin ihanaa touhuta pihalla pitkän talven jälkeen…kauniita kuvia!
  XX

 2. 3

  sanoo

  Taidanpa minäkin kokeilla vastaavia kasveja auringottomalle puolelle taloa.
  Luulin pajuasi oliivipuuksi, se näyttää ihan samalta.Meillä oli viime kesänä ihana oliivipuu terassilla, mutta talvi tainnutti sen (tai pikemminkin ongelmat pitää sitä sisätiloissa pikkukissan ulottumattomissa, josta syystä sitä kiikuteltiin osoitteesta toiseen ja kertaalleen unohtui pakkasessa autoon…)Pitää varmaan hankkia uusi oliivi tai tuollainen paju, kun ovat mukavan eksoottisia kukkien seassa.

  • 3.1

   sanoo

   Minäkin ensin katsoin, että onpa edullisia oliivipuita kunnes sitten paljastuivat pajuiksi. Minäkin tykkään kun tuo vähän vaihtelua kesäkukkien joukkoon!!

 3. 4

  sanoo

  Ai, että. Taas on niin kaunista. Ja ihanan väritöntä. Just tuollaista mä tahdon meidän takapihalle. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Image! Nämä ”värit” vaan niin sopii erityisesti tänne ilta-aurinkoon. Valkoista ja vihreän eri sävyjä… eihän kauniimpaa voi ulkona ollakaan! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *