Kesä ohi on

kesa2015

Kai se on nyt hyväksyttävä, että kesä on tosiaankin ohi, sillä elokuun viimeistä viedään. Kulunut kesä on meidän perheen osalta ollut kyllä varsin tapahtuman täyteinen, työläs, erilainen ja ikimuistoinen. Tätä kesää ei varsinaisesti tulla kaipaamaan, mutta takuulla muistelemaan. Pääasiassa kesä sisälsi remonttia, remonttia ja vielä kerran remonttia, mutta se kannatti, sillä syksyä ja tulevaa talvea saadaan viettää monelta osin valmiissa talossa. Mutta kyllähän remontin oheen mahtui sentään muutakin, ainakin hetkittäin… ystäviä, hyvää ruokaa, lintsiä, aurinkoa ja jäätelö nyt ainakin!

Tuleva syksy ja talvikin tuntuu ajatuksena juuri nyt ihan mukavalle. Kun kesästä on ehtinyt nyt viimeiset viikot nauttia, ei ajatus viilenevistä ilmoista ja sellainen pehmoinen sisätiloihin käpertyminen tunnu ollenkaan hassummalle. Itse asiassa haaveilin jo aamulenkistä sellaisessa kirpeässä ja aurinkoisessa syyssäässä ruskan värjäämässä metsässä… Sellaiset aamut taitaa olla ihan pian täällä!

Ja katsokaa nyt, miten kauniilta syksy voi näyttää!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Taitaa se syksy tosiaan tulla. Vähän ristiriitaisissa tunnelmissa täällä kyllä ollaan, toisalta kiva, toisaalta jää ikävä lämpimiä kelejä. Mutta kyllä syksyssäkin on ihania asioita, kuten tuosa sun vanhassa postauksessa voidaan nähdä. Ihania kuvia!

 2. 2

  sanoo

  Syksy saa tosiaan tulla, Ihania, kirpeän raikkaita aamuja saan koiran kanssa nauttia metsälenkeillä. Ja kynntilät, nyt palaa joka ilta uuteen vuoteen asti. Sitten alkaa kevään odotus. Ps. ekat puheet joulupukista on jo kuultu, huoh.

  • 2.1

   sanoo

   Meilläkin tuli eka kertaa joulu puheeksi lapsilla, kun Friida kesken saunareissun alkoi pohtia, mihin joulukuusi sijoitetaan. 😀 No, sitä ehtii onneksi vielä miettiä!
   Mutta nuo kirpeät syysaamut metsässä on niin tervetulleita!! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *