Kesä kauniisti kukkivi

kesäkukkia1

Taisin eilen olla turhan äkkipikainen väittäessäni, että lupiinit on vallanneet ojanpenkoilta kaikki niittykukat koiranputkea lukuunottamatta. Aamupäivällä lähdimme kuopuksen kanssa tutkailemaan tienposkia ja tonttimme viereistä joutomaaniittyä hiukan tarkemmin ja kyllähän sieltä löytyi vaikka mitä jännää. Löysimme mm. monenlaisia kolmea sinistä kukkaa, joita emme tunnistaneet. Tunnistatko sinä? Nyt on luonnonkukkia useammassa maljakossa. Ne luovat ihanaa tunnelmaa kotiin, melkein tulee juhannus mieleen. Mutta eipä juhannukseenkaan enää pitkästi ole. Tämä alkukesä on kyllä ihanaa aikaa!

kesäkukka kesäkukka2kesäkukat

Meillä on marenkipohja paistumassa ja focaccia-taikina kohoamassa iltaa varten ja taidan lähteä kasaamaan salaatteja. Ihanan leppoinen lauantaipäivä kiireisen viikon jälkeen on totisesti tehnyt hyvää.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 3.1

   sanoo

   Kiitos tiedost, Mummu! Kuulinkin jo, että tuo lehtosinilatva on vanha maatiaperennalajike. Taidan käydä kaivamassa sitä meidän omalle pihallekin, sen verran kauniit nuo siniset kukat ovat. 🙂

 1. 4

  sanoo

  Aivan ihania luonnonkukkia. Mä pyysin eilen tyttöjä poimimaan mulle maljakkoon kans luonnonkukkia. Täytyy tänään käydä kävelemässä jos löytyis enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *