Kerro, kerro kuvastin

makuuhuone peili 1

En oikein ymmärrä, miksi olen jahkaillut näinkin kauan makuuhuoneen ison peilin kanssa. Tarvetta peilille on tosiaan ollut, sillä pukeutuessa, vaatteita sovitellessa peilailu on tapahtunut joko alakertaan juosten tai vessan liian pienestä peilistä. Niinpä sitten päätin, että kun peili hankitaan, se on varmasti riittävän iso. Huomasin, että Jysk mainosti peilien olevan tällä viikolla alennuksessa ja kävin ostamassa suuren, 70x160cm valkoisen puukehyspeilin tänään. Kehys on kohtuullisen yksinkertainen, pienesti koristeltu kiiltävä valkoinen ja se sopii mielestäni meidän makuuhuoneeseen oikein kivasti. Painavan peilin kipsilevyseinään kiinnittämisen kanssa pähkäiltiin tovi jos toinenkin, kunnes minulle tyypilliseen tapaan päätin, että ruuvi tuohon ja puuhunhan se osui! Nyt on peilailupaikka siellä missä pukeudutaankin, onhan se aikalailla helpompaa näin.

makuuhuone valaistus1makuuhuone peili 2 makuuhuone päiväpeite untuvatäkki

Meidän lauantai-iltaan pitäisi mahtua vielä salaatti-iltapala, joten taidanpa lähteä pilkkomaan tarvikkeita. Nyt huomaa syksyn tulon siinä, että alkaa olla jo tosi hämärää näin heti kahdeksan jälkeen. Valoja ja kynttilöitä saa sytytellä ympäriinsä, mutta mukavan tunnelmallistahan tämä on! //Rentoa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Peili on kyllä ihan ehdoton siellä missä pukeudutaan ja lisäksi eteisessä, että voi ulos lähtiessä vielä tarkistaa miltä näyttää. Minulla on pieni peiliongelma täällä uudessa kodissa, koska kokovartalopeili löytyy vain makkarin nurkasta. Eteisen naulakkoon pitäisi saada peililiukuovet mahdollisimman pian niin tämäkin ongema ratkeaisi.
  Teillä on ihana makkari!

  • 3.1

   sanoo

   On se vaan välttämätön kapistus, varsinkin jos haluaa lähteä edes kohtuullisen siistinä liikenteeseen! 😀 Eteisessäkin tärkeä. Meillä ei alakerrassa ihan kokovartalopeiliä ole, mutta kun kiipeää portaisiin, näkyy kaikkinensa. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Teidän makkari on aivan unelma! Joskus vuokralla asustellessa vähän kismittää, kun ei voi edes maalata.. Vaikka beessi kiviseinä ja harmaa makkari on ihan mukavia ajatuksen tasolla, ei ne silti tunnu lainkaan niin omilta, kuin musta ja valkoinen.

 3. 5

  jaanakaks sanoo

  Onpa ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen makuuhuone! 🙂 Itsekin ostin tuon samaisen peilin viikonloppuna ja hyvä on. Olisin tiedustellut mistä tuo teidän päiväpeitto / peitto on. Olen itsekin harkinnut samanlaista mutta en ole vielä päässyt ajatuksentasoa pidemmälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *