Kenkäkaappi jos toinenkin

Kenkäkaappi

Blogini lukija Miia pyysi minua tekemään postauksen kenkäkaapeista. Tässähän näitä nyt tulee muutaman yksilön verran. Tarkemmalla kenkäkaappisurffauksella selvisi, että valikoimat taitavat olla kovin suppeat, usealla firmalla on hyvin toistensa kaltaisia malleja ja mitään joukosta poikkeavaa en löytänyt. Valkoisten joukkoon poimin yhden harmaan ja yhden mustan kaapin. Askon Box on kivan selkeälinjainen ja tuo minun mieleeni arkistokaapin, kenties värinsä vuoksi!?

Keskäkaapit

Hiukan pehmeämpilinjaisempia on nämä molemmat valkoiset kenkäkaapit. Molemmat sopivat hyvin monenlaiseen sisustukseen. Neljälaatikkoiseen voisin kuvitella mahtuvan ihan mukavan määrän kenkiä.

Eteinen kenkäkaappi

Suosikikseni poimin tämän mustan Hemnesin. Ja koska postauksesta muuten olisi tullut kovin tylsän näköinen pelkkien kaappien kanssa, rakensin pienen kollaasin kaapin ympärille. Mustan kenkäkaapin ympärille voisin kasata jotain tällaista kivan ja kodikkaan eteisen aikaansaamiseksi. Yhdistelmä aika erilaisia, mutta jollain tavalla miellyttäviä esineitä.

Tuo kenialainen Kikoi -kori ja sinkkirasiat ovat Werannas Warehousesta, johon löysin mukavan alekoodin Cuponation -palvelusta. Cuponationilta oltiin minuun yhteydessä kun he arvelivat, että minua ja teitä lukijoita voisi kiinnostaa alennuskoodit tunnettuihin nettikauppoihin. Mielenkiintoisia kauppoja siellä kyllä on listattuna, kuten Stockmann, FinnishDesignShop ja Suomalainen Kirjakauppa, joten jatkossa kun tulee näissä kaupoissa asioitua, täytyy muistaa tarkistaa Cuponationin alekooditilanne.

Kuvat: Hemnes, Ställ, peili / Ikea, Box / Asko, Kiel41 / Veken kaluste, Lamppu / Ellos, Kaspar -matto, Karlsson Flip / Kodin1, Kori ja sinkkipurkit / Weranna’s Warehouse

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Meillä on box valkoisena 🙂 ja meillä on toisessa eteisessä itse asiassa 20 senttiä syvä Bestå kenkäkaappina.

 2. 4

  sanoo

  Voitko kertoa jotain tosta kellosta ? Näin vst kerran Tanskassa, siinä kävelykadun isossa sisustusliikkeessä, monta kerrosta kaikkea tunnettua, tiedät mistä puhun. Kello oli tosi kallis, ainakin kun kruunuissa on summassa enemmän numeroita kun vrt euroihin.

  Sitten mm Stockmannilla näin moisen. Oli vielä laatikossa, eli en tiedä hintaa. Näitä on monta erilaista tullut vastaan ja joku olis kiva ostaa mutta mikä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *