Keittiöremontti – Päivä 30 – Lähes valmista

keittio1

Niin vaan koitti se päivä kun meidän keittiötä voi sanoa lähes valmiiksi! Kuukauden päivät tätä ollaan tehty, ja nyt kun ollaan tässä vaiheessa, on ihan huippu fiilis ja onnellinen olo. Mahtavaa, että onnistuimme, osasimme ja jaksoimme, ja lopputuloskin on parempaa kuin uskallettiin haaveilla.

keittio2

Tänään tein niemekkeen päätyyn lautaseinän, joka viimeistelee kauniisti koko niemekkeen ja mielestäni se on tosi hyvä pari betonitasolle. Tilassa on nyt kivasti erilaisia pintoja yhdessä, jotka sopii hyvin yhteen; valkoista tiiliseinää, slammattua kiviseinää kalkkimaalilla, betonitasoa, lautaseinää, valkoista puulattiaa, valkoista betonilattiaa… Niemekkeen läpi nouseva pylväs on viemärin tuuletusputken suojana ja siinä käytettiin samaa lautaa kuin lautaseinässäkin.

Seuraavien viikkojen aikana vielä tehdään viimeistelyjä, tosin nyt hiukan hitaammalla tahdilla, sillä meitä kaksikätisiä tekijöitä on tällä hetkellä vain yksi, kun fillarihirmu remonttikaverini katkaisi solisluunsa eilen maastolenkillä. No, selviäähän näistä yksinkin, ja on yksikätisestäkin jotain apua.

keittio3

Onko kellään hyviä vinkkejä rosterisen liesituulettimen puhdistamiseen? Putki on nyt täynnä asennusvaiheessa tulleita sormenjälkiä ja luutun jälkiä, kun niitä koitin poistaa. Muistan nähneeni rosterin puhdistusainetta, mutta onko olemassa mitään kotikonsteja, joilla rosteripinnasta saisi siistin?

keittio4

Upeinta tässä tilassa on ehkä tuo luonnonvalo, joka tulee kolmesta suunnasta ja erityisesti ilta-auringon aikaan keittiö ja olohuone kylpee valossa. Ajattelin huomenna lähteä etsimään varastosta loput astiat, sillä monia suosikkiastioita on jo ikävä. Samalla voisin etsiä leivontavälineitä, josko kokeilisi, miten täällä leipominen sujuu. Ja tietysti sormeni syyhyää päästä jo sisustamaankin. Tosin, tavoitteena on pitää keittiö mahdollisimman selkänä ja avarana, joten tänne tuskin kovin paljoa tavaraa enää tulee.

Nyt pitää vaan osata nauttia lopputuloksesta!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Nimetön sanoo

  Ostavionisoitua vettä. Sillä lähtee puhtaaksi. Ei tarttee mitään aineita käyttää

 2. 2

  sanoo

  Wau wau wau!! Aivan ihanan näköistä! Onneksi olkoon! Ihanasti erilaisia aitoja ja kivantuntuisia pintoja. Ja ihanat vihreät näkymät. Upeaa!! Vielä kerran – onnittelut ihanasta keittiöstä! Voin tuntea miten poikki luultavasti olette! Ja hei paranemista fillaristille,voi ei…

 3. 5

  sanoo

  Voi miten kaunista! Eihän siellä tarvitse edes sisustaa enää, kaikki näyttää niin valmiilta. Tyylikästä ja selkeää!

 4. 8

  Jenna sanoo

  Itse olen puhdistanut rosteripinnat ikkunanpesuaineella 😀 hyvin lähtenyt sormenjäljet, kun kuivaa hyvin.

 5. 9

  sanoo

  Upea lopputulos, aivan ihastuttava keittiö ja varmasti kaiken vaivan arvoinen!
  Minä olen myös käyttänyt rosterisen liesituulettimen puhdistamiseen ikkunanpesuainetta, sitä sinistä suihkutettavaa, jonka olen hyvin talouspaperilla sitten kuivannut.

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos Piia! Kyllä vain, kannatti raataa. 😀
   Vinkkiäsi testasinkin jo, tosin pyyhin mikrokuituisella ikkunapyyhkeellä kuivaksi ja tuli tosi siistiä jälkeä. 🙂

 6. 12

  sanoo

  Tulipa komia keittiö…tuolla kelpaa kestitä vieraita ,pitää juhlia ja kokkailla…valtavan työn teitte ja onnistuitte siinä.Onnea keittiöstä☺

 7. 15

  Aino sanoo

  Tupperwaren siivousliina joka on tarkoitettu rosteriripinnoille, se on aivan ehoton!

 8. 16

  Marianne sanoo

  Todella hyvältä näyttää! Olen seurannut mielenkiinnolla kaikkia remppakirjoituksiasi, meillä kun alkoi kesän kynnyksellä vanhan talon (rintamamiestyylinen 60-luvun alusta) remontointi ja remontin suunnittelu. Iso kiitos siis kaikista inspiroivista kirjoituksistasi ja kauniista kuvista remontin keskellä- kotinne muotoutuu tosi upeaksi kokonaisuudeksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *