Keittiöremontti käynnistyi

keittioremontin aloittaminen

No niin! Nyt seuraa aitoa stailaamatonta kuvamateriaalia keittiöremontin ensimmäisistä päivistä. Vielä ei olla päästy kuin purkamaan, mutta siitä sitä iloa on syntynytkin. Kalusteet on pääasiassa purettu, paitsi vesipiste pidetään niin kauan kuin mahdollista. Kalusteiden jälkeen lähti tänään toinen purettavista seinistä ja se paljastikin, että kyseessähän on varsin tilava keittiö ja kaikki ahtaus, sokkeloisuus ja synkkyys on tiessään. Valo pääsee jo nyt kauniisti läpi koko keittiö-ruokailutila-olohuoneen, saatikka sitten kun toinenkin keittiötä rajaava seinänpätkä saadaan purettua. Sen purkaminen voikin olla hiukan hitaampaa, sillä kyseessä on tiiliseinä. Jos haluat kurkata tarkemmin suunnitelmia seinien purkamisesta, tässä keväisessä postauksessa näkyy purettavat seinät ja keittiön pohja muutenkin.

Varmistimme talon rakentajalta, että talossa ei ole kantavia väliseiniä ja sen myös rakennuspiirustukset kertoo, joten saatoimme alkaa purkuhommiin aivan omin päin. Jos asiasta ei ole tietoa, kannattaa tällaisissa purkuhommissa aina kysyä asiantuntijataholta, voiko väliseiniä purkaa. Sähkömiesystävämme hoiteli purettavalla seinällä sijaitsevan pistorasian jo aiemmin vaarattomaksi. Vielä on tosiaan pari pystykoolausta jäljellä, jotka pitää purkaa pois. Nyt samalla on ollut hyvä vielä mittailla kaapistojen paikkoja ja leveyksiä, jotta tulee sitten oikeat kalusteet kerralla. Meidän keittiö ostetaan siis Ikeasta kalusteiden osalta, joten olemme voineet jättää niiden oston näin viime tippaan, sillä tilausaikoja ei tarvitse ottaa huomioon, vaan kaapistot pitäisi löytyä suoraan varastosta.

Huomenna siis toivottavasti saadaan jo olohuoneestakin näkymät keittiöön, kunhan tiilet alkaa tipahdella! Jännityksellä odotamme, miltä sitten näyttää! Nyt jo tuntuu hyvälle, kun ei tarvitse tuijotella tuota aika ärtsyä tapettia. 😀 Tänään nysvättiin myös kahdesta seinänpätkästä laattakuvioista muovitapettia muutaman sentin paloina. Huh, mitä matskua ja mitä touhua se on irroittaa. Kuinka kummassa sitä on kukaan keksinyt seiniin liimata!?

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  V A U !!! Tuleepa siitä ihan erinäköinen! Niin avara ja valoisa! Kyllä seinien kaato tekee ihmeitä 🙂

  Tsemppiä remppaan!

 2. 2

  sanoo

  Valoa alkaa olla näkysissä…kummasyi se valoisuus tulee kun seiniä kaataa…tsemppiä…kiva seurata teidän remppaa☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *