Keittiön talvilook

Kai nyt voi jo puhua talvesta!? Kun jo useamman päivän ajan ollut aamusta jo pakkasta ja on siirrytty talviaikaankin! Keittiössä ei ole mitään suurta tapahtunut sitten viime näkemän, mutta vähän talvisempaa fiilistä olen koittanut sinne tuoda.

Lampaantalja on mutsin paikalla. Kuten joku keväällä arveli, kylminä talviaamuina nuo metalliset  Roxöt on aika viileät istua ja jotain pehmikettä niille piti saada. Kahdella muulla tuolilla on mustavalkoraidalliset pikkutyynyt. Harmaat lampaantaljat kaikkiin peltituoleihin ois kivat, pitänee miettiä jos raskisi sijoittaa! Tai edullisempi ja käytännöllisempi vaihtoehto olisi ne keinokuituiset harmaat pörröiset istuintyynyt.

Jokin aika sitten piipahdin Tigerissä, tuossa tanskalaisten edullisessa tasarahaputiikissa ja löysin tällaisen hauskan keraamisen kermakon matkaani. Viime hetkillä olin liikkeellä, sillä viimeinen kannu lähti meille ja hei, tämä maksoi 2 euroa!! Koitan käydä Tigerissä joka kerta kun bussilla matkustan Helsinkiin (eli tosi harvoin), kun kauppa on sopivasti bussiterminaalin vieressä. Joka kerta sieltä jotain pientä tarttuu matkaan, jos ei muuta niin muistivihkoja ja kyniä.

Tällaisissa hailakoissa ja aika mustavalkoisissa fiiliksissä meidän keittiö on valmis ottamaan talven vastaan. Aamukahvit kynttilänvalossa ja iltaglögit samanlaisissa tunnelmissa…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kivan näköistä! 🙂 Ostin itsekin tuollaisen kermanekan Tigeristä joskus loppukesästä, tosi suloinen ja on ollut kovassa käytössä. Tigeristä löytyi myös tosi söpöjä pikkuruisia uunivuokia kahdella eurolla 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Mimosa! Meilläkin pikkukaadin on ollut kovassa käytössä, teetarjottimella tuossa siinä on kylmikevettä. 🙂 Monenlaista kivaa pientä Tigeristä kyllä löytyy!!

 2. 2

  sanoo

  Tosi kaunista ja ihania eri harmaan sävyjä! Nuo erilaiset valkoiset tuolit ovat vekkulit. Kyllä nyt voi puhua reilusti talvestan, nimim. umpijäässä liukastellen kotiin talvivaatteista huolimatta 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Kiitti J! Minusta on kiva kun sävyt ikään kuin liukuvat mustasta harmaan kautta valkoiseen. 🙂 Meillä tämän päiväinen vesisade hiukan latistaa talvifiilistä, mutta viimeistään lokakuun vaihtuessa marraskuuksi on virallisesti talvi!

 3. 3

  Petra sanoo

  Onpa kaunista ja ihanan rauhallisen väristä. Oikein talvisen näköistä. Ihanat nuo astiat tarjottimella.

  • 3.1

   sanoo

   Kiva kuulla, että tykkäät!! Väreillä, tai tässä tapauksessa värittömyydellä saa kyllä helposti rauhallista tunnelmaa. 🙂

 4. 6

  sanoo

  Mageen näköinen look!
  Ja mahtava tuo kermakko… voi kun olisin itsekin juuri tuolloin eksynyt Tigeriin;)

  Terkuin, Frida

  • 6.1

   sanoo

   Tigerissä on se huono puoli, että tuote-erät on aika pieniä ja usein vain vähän aikaa valikoimissa. Ja sitten kun jostain kivasta tuotteesta kuulee, se on tietenkin poistunut valikoimista! 😀 Harmillista sinänsä! Pitäis useammin päästä käymään.

 5. 7

  Aino sanoo

  Psst. Hyvinkään uuden kauppakeskus Willan Tiger-myymälässä oli vielä monta kermakkoa. Itse päädyin sinne vartavasten eilen ja kotiin lähti myös tuo hauska purkkikermakko. Kiitos ideasta!

 6. 8

  sanoo

  Mulla on toi sama kannu, se on niin kiva.
  Oon ettiny sopivaa slogania meidän seinälle, sulla on tosi kiva toi love what you do! Ehkä maalaan sen saman suomeksi, kiitos ideasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *