Keittiö ilta-auringossa

keittiö3

Tykkään niin meidän keittiössä näin ilta-auringossa. Tuo petollinen matala aurinko paljastaa aivan kaiken, kuten jälleen kerran likaantuneet ikkunat ja kolhiintuneen ruokapöydän. Mutta silti se on ihana, sellainen pehmeä ja kodikas, ei niin kirkas ja karu kun keskipäivän paiste. Laskosverhokin piti nostaa vähän liian ylös, jotta kaikki valo pääsisi sisään.

IMG_7069

Keittiössä ei ole aikoihin tapahtunut mitään sisustusrintamalla. Kertookohan tämä muutosten vähentyminen siitä että pikkuhiljaa moni juttu kodissamme on loksahtanut paikoilleen, eikä enää tarvitse olla tekemässä muutoksia ihan joka viikko. Luulisin, että jotain sellaista tässä on taustalla… Moni juttu on ratkennut tässä viiden vuoden aikana kun ollaan nykyisessä kodissamme oltu. Alkuun tuli tehtyä paljon virheitä, eikä oma makukaan ollut niin kehittynyt, mutta virheistä on opittu ja pikkuhiljaa tehty muutoksia. Tottahan sekin vaikuttaa, että nyt suunnittelijaurani myötä saan toteuttaa sisustusideoitani asiakkaiden kodeissa, eikä kaikkea sisustusenergiaa tarvitse kohdistaa omaan kotiin. Vielä täällä meilläkin on monta asiaa kesken ja mietinnän alla, mutta nyt ei ole niin kuumeinen tarve saada kaikkea tehtyä. Vähitellen…

keittiö2_

 

Kommentit
 1. 2

  Maria sanoo

  Tykkään! Ihanan valoisaa. kaunista. Pakko myös udella, missä sulla on noi ihanat kukat tuolla ikkunan toisella puolella, näyttää kiinnostavalta.

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos JuttaEmilia! Onhan tämä tällainen pieni ja vanhanaikaninen, mutta tykkään kyllä silti itsekin. 🙂 Mahdollisimman yksinkertaisena ja avarana kun pitää pienen tilan, saa vähän tilan tuntua!

 2. 4

  sanoo

  Kaunis valo ja ihana keittiö. 🙂
  Ja teidän olkkarin raikastus on täydellinen. Tuossa taas huomaa, että kuinka vähällä saa mustavalkoisen sisustuksen muutettua ihan uudeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *