Käytännöllistä & Kaunista

uashmama2

Uashmama -paperipussit on kyllä hyvä esimerkki kauniista ja monikäyttöisestä käyttöesineestä. Luulenpa, että Uashmaman pussit on jo lähes kaikille sisustajille tuttuja, mutta ehkä siellä ruudun takana on joku, joka ei näistä ole vielä kuullut!? Uashmama pussukat valmistetaan 100% selluloosasta ja ne ovat käsipesun kestäviä monikäyttöisiä pusseja. Pusseja myy moni sisustuskauppa, mutta nyt vinkkaan teille aivan uudesta verkkokaupasta; vuoden alussa avatusta Valkoisesta Lautturista. Valkoinen Lautturi on kahden lapsen äidin, Tuulin tuore yritys, jonka valikoimissa on laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Koska kyseessä on juuri avattu verkkokauppa, ei valikoima vielä ole kovin laaja, mutta alku vaikuttaa oikein lupaavalle.

uashmama1

Meillä pussit ovat olleet enimmäkseen käytössä kasvien suojaruukkuina. Niinpä kokeilin tuota mustaakin viherkasville. Hedelmäkoriksi meidän hedelmämäärillä M-kokoinen Valkoisesta Lautturista saamani musta pussi on hiukan pieni, mutta L-kokoinen toimisi hyvin. Musta pussi päätyi toistaiseksi kaukosäädinten säilyttimeksi. Suosikkikäyttötapani taitaa kuitenkin olla tylsän maljakon suojana, jolloin näyttää siltä, kuin leikkokukat olisi paperipussissa. Olisipa kiva kuulla, millaisia käyttötapoja teillä on keksitty Uashmama -paperipusseille!

Mikäli keksit hyvän käyttötarkoituksen Uashmama -pussille eikä sinulla vielä ole sellaista, nyt saat 10% alennuksen Uashmama pussukoista Valkoinen Lautturi verkkokaupasta koodilla uashmama10 . Koodi on voimassa 23.1.2015 saakka. Valkoinen Lautturi lupaa nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin kohtuullisilla toimituskuluilla.

uashmama3

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Tuo ensimmäisen kuvan pussi on itseasiassa vaaleanharmaa, mutta valoisassa kuvassa taitaa näyttää valkoiselle. Valkoista pussia pilkottaa viimeisessä kuvassa taka-alalla! Mutta kivoja nämä on kaikki. 😀

 1. 2

  Ansku sanoo

  Minä käytän pussukkaa keittiössä tiskiharjan, keittiön puhdistussuihkeen ja tiskiaineen säilytykseen. Sinne ne saa kätevästi piiloon katseilta. Olen laittanut pussukan pohjalle pyöreän muovirasian, jolloin siitä tulee tukevampi.

 2. 3

  suvi sanoo

  Hei! Minkä kokoinen pussi noilla tulppaaneilla on? Tilaan kyllä samanlaisen, kunhan koko selviää.. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Tuo tulppaanien pussi ei ole valkoinen, vaikka kuvassa se siltä taitaakin näyttää. Sen pussin väri on harmaa ja se juuri on mielestäni näistä kaunein. 🙂 Kiva, että alennuskoodista oli hyötyä sullekin!!

 3. 5

  sanoo

  Tuo tulppaaniasetelma näyttää kyllä kertakaikkiaan kivalta! Lupaan ehdottomasti tilata Uashmama-pusseja jatkossa myös valkoisena ja useammassa eri koossa. Tällä hetkellä niitä on tosiaan saatavana XS-koossa. Kiitos vielä Esmeraldalle kivasta blogista! T. Tuuli / Valkoinen Lautturi

 4. 6

  Lyyti sanoo

  Uashmamat on myös täällä suosikkeja! Ostin tuossa joulun alla M-kokoisen pussin joulukukkien suojaksi ja siinä tehtävässään pärjäsikin hyvin. Ajatteli joulun jälkeen siirtää pussin hedelmäkoriksi, mutta harmikseni sen pohja oli ottanut hometta, eikä tietystikään lähtenyt enää pesemällä pois 🙁 Nyt meillä säilytetään pussissa puhelimien, tabletin ym. latureita, jotka muuten seikkailisi pitkin keittiön työtasoja.

  • 6.1

   sanoo

   Minäkin tykkään kukkien suojaruukkuina näistä, joulukukkia mielläkin oli pussissa. Kaikelle pikkukrääsälle tällaiset monenkokoiset tyylikkäät pussit on kyllä toimivia säilyttimiä!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *