Kaunokaiset

Tällaisia suloisuuksia oli ilmaantunut keittiön pöydälle tyttöjeni toimesta. Ihastelin niitä pihalla kukkimassa, mutten ehtinyt vielä maljakkoon poimia. Onneksi lapset huomasivat tuoda sisällekin ihastuttamaan. Valkovuokoista tulee niin kevätfiilis! Ja ehkä äitienpäiväkin mieleen… Viikon kuluttuahan se on jo! Esitin äitienpäivälahjatoiveeni miehelleni ja lapsille hyvissä ajoin. Lahjaksi toivon päivää yksin kotona joskus äitienpäivän jälkeen. Ihan yksin, tai no ehkä kissan kanssa, kaikessa rauhassa. Tai edes puolta päivää. Äitienpäivän toki vietän omien kullannuppujen seurassa, mutta myöhemmin sitten. Päivä yksin kuulostaa ajatuksena jo ihan mahtavalle. Toivottavasti lahjatoiveeni toteutuu.

Pitihän näille rakkaudella poimituille kukkasille keksiä paikkakin. Kuopuksen poimimissa on aina hyvin lyhkäset varret, mutta onneksi löytyi sopiva maljakko. Tästä se alkaakin kun tulee kukkalähetyksiä tältä 4-vuotiaalta harva se päivä. Onneksi se jättää kukkapenkit rauhaan ja keskittyy näihin villeihin, kuten kohta voikukkiin.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meillä kanssa oli ilmaantunut eilen keittiönpöydälle valkovuokkoja, pikkuiseni toimesta. 🙂 Ihanaa olla äiti.

  • 1.1

   sanoo

   Kyllä se tähän aikaan vuodesta on vielä ihanaa ja liikkistä! 😀 Voikukkien kanssa tulee palamaan hermo ja loppukesästä niitä kukkia kattelis mielummin pihalla.

 2. 2

  sanoo

  Suloisia kukkasia – minäkin jo olen saanut kukkakimpun lapselta tänä keväänä, oli naapurin kukkapenkin vierestä poiminut. 😉

 3. 4

  sanoo

  Lapset ovat ihania kun tuovat vähän väliä kukkasia äideille. Minäkin muistan aina keräänneeni valkovuokkia äidille lapsena. Itse oen saanut tähän mennessä vasta muutaman todella lyhytvartisen leskenlehden, mutta eiköhän meillekkin joku päivä saada ihania valkovuokkoja 🙂

  Hetki meni kun omaksuin tämän uuden blogisi bella blogien puolella , mutta kivalta bäyttää täälläkin! Seurailen varmasti jatkossakin kaunista blogiasi!

  • 4.1

   sanoo

   Onhan ne lapsukaiset aivan herttaisia kun haluavat äitiä ilahduttaa! <3

   Hienoa, että kivalle näyttää täälläkin mielestäsi. 🙂 On tässä itselläkin ollut hiukan soputumista uuteen ulkoasuun. Mutta eiköhän me kaikki totuta! 😀 Ja ihanaa, että pysyttelet linjoilla jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *