>Kaunis, aurinkoinen viikonloppu

>

Kylläpä auringonpaiste on ilostuttanut tätä viikonloppua. Koti kylpee valossa ja likaiset ikkunat ja pölyiset nurkat paljastuvat. Silloinhan ei auta kuin siivota.
Eilisen siivouksen aikana siirtelin olohuoneessa tuoleja ja rahia ympäri huonetta, kun teki mieli saada pientä vaihtelua. Suurempia huonekalujen uudelleenjärjestelyjä ei huoneessa oikein voi tehdäkään, kun tuntuu että sohvalle on olemassa yksi ainoa oikea paikka.

Kyllä pienelläkin muutoksella sisustuksessa voi saada vaihtelua ja iloista mieltä.

  

Aurinkoista laskiaissunnuntaita!
Kommentit
 1. 2

  Minna sanoo

  >Upeat kuvat!Ihan samoissa tunnelmissa, kiva kun aurinko paistaa joo, mut nyt on ihan pakko siivota. 😉

 2. 3

  selma sanoo

  >Kauniit kuvat ja kivoja rajauksia!Sun kaikki kasvit näyttää aina tosi hyviltä, taitaa olla vähän hortonomin vikaa:)

 3. 5

  Lovviisa sanoo

  >Aurinko hellinyt täälläkin ! Onneksi koko kevät aikaa siivota ja jos ei kerkiä niin kesähän vietetäänki ulkoa:) Ilosta alakavaa viikkoa:)

 4. 7

  Päivi sanoo

  >Aivan ihanat kuvat, teillä on niin kaunista! <3Tää aurinko todella piristää. Lupaus keväästä.. :)-Päivi-

 5. 8

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Mirjami.Minna, Kyllähän sitä energiaa siivoamiseen on ihan eri tavalla aurinkoisena päivänä! Kiitos.Selma, Yritys on ainakin kova kasvien suhteen, vaikka kyllähän noita joka talvi joku kuolee. Keväällä tekee vaan mieli saada lisää vihreää ympärille. 🙂 En malttaisi odottaa, että pääsen pihalle istutushommiin!Kiitos Eikku! ♥Lovviisa, kiitos vissiitistä!Merja K, kiitos. :)Päivi, Piristää todella. Aurinkoiseen aamuun on niin ihana herätä. Kiitos viestistäsi! ♥

 6. 10

  Henna-Maria sanoo

  >Ihanan aurinkoinen huone! Hei, tuossa viiemisessä kuvassa vilahti sisustuskirjoja…voisitko jossain postauksessa esitellä kirjojasi kommenttien kera? Hyviä kirjoja aina kaipailen sisutuksen saralta. Ja jos haluat esitellä kotiasi siltä mallilta, että "tästä kirjasta sain ideoita tähän nurkkaan" ja "opin tämän kirjan sivuilta, että…". Tack! 🙂

 7. 11

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Sisko!Henna-Maria, Hyvä idea! Kiitos siitä. 🙂 Täytyneepä katsella kirjojen parhaat joku kerta postattavaksi.

 8. 12

  Julia sanoo

  >Olipa kiva löytää tällainen blogi, jossa on ideoita pihaistutuksiin, lastenhuoneeseen, juhliin ym. Aurinkoista kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *