Kattausinspiraatiota

Joulukattaus. Mitähän se tänä vuonna olisi? Tykkään suunnitella kattauksia etukäteen, vähän kokeillakin ja sitten itse tilaisuuden tullen on kattaus valmiiksi mietittynä. Tämän vuoden joulupöydän kattaus on vähän hakusessa vielä. Monta erilaista tyyliä, jotka kiinnostavat, mutta minkä niistä valitsisi… Se on selvää, että juhlavuutta täytyy olla. Valkoinen pellava tuo juhlaa kyllä, sitä löytyykin lautasliinoista ja suuresta pöytäliinasta. Senkin tiedän, että meidän joulukattauksessa tulee olemaan valkoista, mustaa, hopeaa ja jotain luonnosta; risuja, käpyjä tai havuja. Kasasin kattauskuvia, joissa kaikissa on jotain aivan upeaa.

Millaisista aineksista tulee teidän joulukattaus koostumaan?

Stylizimo Blog

Karin Borg – Ellas Inspiration

Pinned Image

e mag deco

Trettien

TineK

Hgtv.com

HGTV.com

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Joulukattaus on vielä vähän hakusessa, riippuu varmaan millaiset kukat laitan pöytään. Tällä hetkellä ruokapöydällä on kolme valkosita hyasinttia valkoisissa ruukuissa ja valkoisella sorakatteella, ruukkujen alla on pienet vanhat peltilautaset. Hyasintit kuitenkin varmaan lakastuvat ennen joulua, vaihdan tilalle ehkä jotain muuta.

  Meille on tulossa ensi viikon lauantaina ja aattona ruokavieraita, teen varmaan vähän erilaiset kattaukset (ihan omaksi ilokseni) molemmille päiville. Ainakin eri liina tulee.

  • 1.1

   sanoo

   Meille tulee jouluksi pöytään leikkokukkia, en vielä ole päättänyt mitä, mutta ehkä jotain korkeaa, ja tietysti valkoista sekä vihreää!
   Tykkään laittaa erilaisen kattauksen eri päiville jouluna. Yleensä aattona ja joulupäivänä mennään samoilla, mutta tapaninpäiväksi pitääkin jo vaihtaa liina. 🙂

 2. 2

  Mape sanoo

  Joulukattaus tulee olemaan aika perinteinen valkoinen, pienellä ripauksella punaista <3

 3. 3

  sanoo

  Meillä äiti vastaa tänä vuonna joulukattauksesta, mutta tuo pellava! Aivan mieletömmän ihana tunnelma tulee ja vielä kun on yhdistelty käpyihin ja risuihin ja muihin luonnonmukaisiin elementteihin.

 4. 5

  sanoo

  Meillä tulee olemaan valkoista ja hopeaa sekä ripaus luonnon materiaaleja sekä kynttilöitä! Kukat varmaankin valkoisia hyasintteja tai ruusuja…..

 5. 6

  sanoo

  Hyviä kuvia olit valinnut – varsinkin Tine K:n kattaus on mahtava, vaikka siinä olis etenkin vanhemman polven miesväellä varmaan ihmettelemistä, kun olis tuommoinen määrä ”krääsää” ja koristusta _ruokapöydässä_ hehe!

  • 6.1

   sanoo

   Mä epäilen, että olisi nuoremmallakin miesväellä ihmettelemistä. 😀 Ehkä vähän vähemmällä krääsällä tosiaan, mutta samalla tunnelmalla mielellään, kiitos!! 🙂

 6. 7

  sanoo

  Kattaus täysin hakusessa, joten kiitos näistä kauniista kuvista. Uskon että pöydästämme tulee löytymään ainakin kuusen oksia, että puiset pyykkipojat.

  Tunnelmallista joulunalusaikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *