Katsaus 2015 sisustustrendeihin

Bloomingville Spring Summer 2015

Bloomingvillen kuvastot on aina mukava inspiraation lähde edessä olevaan kauteen. Kevätkuvasto on mukavasti raikas ja valoisa, muttei kuitenkaan vie ollenkaan liikaa ajatuksia kevääseen ja kesään, sillä tällainen pehmeän pastellinen tunnelma sopii talveen ihanasti. Samalla kuvasto on myös hyvä katsaus kevään sisustustrendeihin. Keveys, valoisuus, pastellit, viherkasvit ja keramiikka taitaa olla kauden kovimmat jutut. Siellä täällä pilkahtelee metallisävyjäkin ja kalusteet ovat ihanan ilmavia ja siroja. Tuo sirous ja keveys on tämän Bloomingvillen kevätkuvaston suosikkiasioita ja ne muistuttavat kivasti 50- ja 60-luvun muotoilua. Mitään aivan uutta ei lienee 2015 vuoden sisustustrendeissä ole näkösällä, vaan ylipäätään tyylisuunnat jatkaa kulkuaan samaan suuntaan kuin viime vuonna mentiin.

Bloomingville Spring Summer 2015 Bloomingville Spring Summer 2015 Bloomingville Spring Summer 2015Bloomingville Spring Summer 2015

Kaikki seinälokerot ja -hyllyt on kivan monikäyttöisiä ja helposti muokattavia. Ihastuin lokeroiden takana olevaan violetin harmaaseen seinämaalin sävyyn. Tuollainen sävy voisi olla ihana meidän tyttöjen makuuhuoneeseen. Muutenkin nuo hennot pastellisävyt on kauniita, vaaleanpunainenkin miellyttää kunhan se on tarpeeksi rauhallisen sävyinen. Seinien maalaaminen on jo viime vuonna koskenut enemmänkin koko huoneen seinien maalaamista hillityin sävyin, kuin yhden voimakkaan tehostevärin maalaaminen. Tätä tyyliä nähtiinkin meidän olohuoneessa viime syksynä. Sama ilmiö taitaa olla tapettienkin kanssa havaittavissa. Viherkasvit tulevat varmasti olemaan isosti esillä kevään aikana monen tyylisissä sisustuksissa. Tällaiseen tanskalaistyyliin ne sopivatkin mainiosti, mutta pehmentävät kivasti ihan moderniakin sisustusta.

Bloomingville Spring Summer 2015 Bloomingville Spring Summer 2015 Bloomingville Spring Summer 2015 Bloomingville Spring Summer 2015 Bloomingville Spring Summer 2015

Bloomingvillen astiat ja erityisesti astiastailaukset on aina ollut minun mieleeni. Niin ja nuo paperiservetit! Missähän niitä olisi parhaiten myynnissä täällä Suomessa? Ei sillä, että yhtä ainoaa servettipakettia voisin ostaa ennen kuin edes osa jemmoistani on tuhlattu…

Bloomingville Spring Summer 2015

Kevyet ja sirot sivupöydät on jo jyllännyt parin vuoden ajan ja kiva nähdä, että valikoimat yhä kasvaa. Kultainen pikkupöytä olisi aika herkku meidän harmaan sohvan viereen, tai tuo viisikulmainen vaaleanpunainen kaunotar!

Bloomingville Spring Summer 2015

Sellainen katsaus sisustuskevääseen näiden kauniisti stailattujen kuvien myötä! Vaikka trendien haistelu on kivaa, ei sitä omaa sisustamista tehdessä varsinaisesti tule ajateltua, mikä on trendikästä milloinkin, mutta kyllähän sitä huomaa ihan luonnostaan ajan kanssa käsi kädessä kulkemisen ja ne nyt trendikkäät asiat näyttää usein hyvälle. Muutamaan ideaan nämä kuvat jo inspiroivatkin, mutta saapa nähdä, milloin ideoiden toteuttamiselle löytyisi aikaa. //Kivaa ja inspiroivaa tammikuun toista viikkoa!!

Kuvat: Bloomingville

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tooosi ihania juttuja! Siroa ja ihania sävyjä! Tiedätkö, miten Bloomingvilleä saa hankittua? Syksyllä kun katselin, niin tosi vähän suomalaisissa verkkokaupoissa on valikoimaa Bloomingvilleltä. Joissain sisustusliilkeissä on myös vähän valikoimaa (esim. Turun seudulla muistaakseni Loviisan aitassa ja Duo Livingissä), tilaamalla saisi ehkä kaikenlaista heidän kauttaan.. Mutta jos jonkun liikkeen kautta tilaa ns. valikoiman ulkopuolelta erillistilauksena, niin täytyy olla aika varma että haluaa sen pitää.. 🙂 Tiedätkö esim. jotain ulkolaista verkkokauppaa, jonka kautta olisit tilannut tai joku tuttu olisi tilannut?

  • 1.1

   sanoo

   Niin on! Juuri nuo herkät sävyt ja kevyet muodot minuakin viehättää. Aika huonosti olen minäkin löytänyt Bloomingvillen valikoimia kotimaisista kaupoista, sillä tuntuu että monessa kaupassa on vain ihan muutamia tuotteita. Olisi mukava ostaa yhdestä paikasta kerralla useampia tuotteita.
   Room21:ssä sen sijaan on huomattavasti paremmat valikoimat:, mutta kyseessä onkin kansainvälinen firma. Eikä minulla ole kokemuksia sieltä tilaamisesta, mutta olen kuullut kyllä toimitusten pelaavan hyvin. Taidan itse kokeilla sieltä tilaamista!
   http://www.room21.fi/fi/varumarken/bloomingville.html?gclid=CM7O9tDShsMCFYPUcgodhLAAOA

 2. 2

  sanoo

  Bloomingville on suosikkini ja ostin juuri tänään nuo tea-servietit. Varsinais-Suomen ja tarkemmin Salon seudulla ainakin Design Hill myy Bloomingvilleä. Ja varmasti tuotteita on monessa muussakin paikassa tarjolla 🙂

 3. 3

  sanoo

  Tykkäsin niin kuvastosta!!! Aivan ihania juttuja melkein kaikki. Todellakin pääsee oikeanlaiseen, raikkaaseen fiilikseen. Erityisesti tykkäsin kaikista luonnon materiaaleista ja siitä pehmeästä värimaailmasta. Sais kyllä olla saatavilla paremmin toi Bloomingville. Sielläkin missä sitä myydään, niin on aina mielestäni tosi pieni valikoima. 🙁

  • 3.1

   sanoo

   Luonnonmateriaalit yhdistettynä näihin pastelleihin toimii kyllä ihanasti! Ja sopii niin hienosti kevään odotteluun. 🙂
   Minunkin mielestä valikoimat on usein tosi pieniä! Ymmärtäähän sen, kun on paljon merkkejä niin yrittäjät eivät kovin laajoja varastoja voi joka merkiltä ottaa. Mutta olisipa kiva löytää kauppa, joka olisi keskittynyt nimenomaan Bloomingvilleen!!

 4. 4

  sanoo

  Täydellistä! Tyyli, sävyt, tunnelma ja ihan kaikki kolahtaa. ♡ Tosiaan duo-living myy bloomingvillen tuotteita ja osan niistä saa verkkokaupan puoleltakin tilattua.

  Pitäisiköhän tämä vuonna uskaltautua savuisten pastellivärien maailmaan vihdoin… 😉

  • 4.1

   sanoo

   Tuo kepeä tyyli kyllä kolahtaa minuunkin, varsinkin näin valoisaa aikaa odotellessa!!
   Juu, ja Duo Livingin kautta ainakin voi tilata suoraan Bloomingvillen kuvastostakin! 🙂
   Savuiset pastellit on varsin kuvaava sana. Minä päätin jo uskaltautua, tosin aloitin aika varmasta paikasta… 🙂

 5. 5

  sanoo

  Ihanan näköistä! Tuosta sävystä tulee mieleen Pantonen viime vuoden trendiväri: radiant orchid, muistatko? Olen kirjoittanut siitä blogissani täällä http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/2014/02/i-suspect-that-im-not-alone-when-it.html.
  Tämän vuoden väri Marsala tulee varmasti syksyllä näkyviin paremmin: http://fashionista.com/2014/12/pantone-marsala. Mitäs luulet? Yksi purkkihullu ihastui kyllä kaikkiin pikkupurnukoihin ja olen samaa mieltä sivupöydistä, ihanat!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • 5.1

   sanoo

   Minäkin ajattelin mielessäni viime vuoden trendiväriä ja totesin, että taidamme hiukan tulla jälkijunassa näiden värien kanssa! Vai onkohan se vain makukysymys joka tapauksessa, sillä tämän vuoden Marsalasta tuskin tulen innostumaan lainkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *