Kärpäsenä katossa ja lukijaetu!

…tai siis perhosena katossa! Tällainen Paola Suhosen Jalo Helsingille suunnittelema Lento -palovaroitin lensi SisustusCarenasta meidän kattoon. Lento on aika iso, mutta valkoisena se sulautuu kivasti valkoiseen kattoon. Tyttärethän tämän toki omi, joten lastenhuoneeseen se asennettiin. Palovaroitinkin voi olla kaunis! Toinen hyvännäköinen palovaroitin on Kupu, jonka on Jalo Helsingille suunnitellut Harri Koskinen.

Tyttöjen huoneeseen asennetaan myös ihastuttavat Qualyn lintunaulakot, valko-pinkit sellaiset! Naulakot ja Lennon sain SisustusCarenesta kiitoksena arvonnan järjestämisestä.

Minä lähden lomailemaan, mutta jotain kivaa on tiedossa myös teille. SisustusCarena tarjoaa blogini lukijoille ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin ensi viikon sunnuntaihin 8.7.12 klo 24 saakka.

Ohjeet edun lunastamiseen:

 • Klikkaa tilaamasi tuotteet ostoskoriin
 • Kirjoita kampanjakoodi -kohtaan: esmeraldas ja klikkaa päivitä
 • Siirry eteenpäin maksamaan valitsemallasi maksutavalla

Blogi vaikenee toviksi, meillä keskitytään lomailemaan! Aurinkoista viikkoa!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihana tuo Suhosen yökkönen, olen haaveillut samaisesta jo jonkin aikaa. Tällä hetkellä meillä on vuokraisännän puolesta asennetut varoittimet joten ehkä omaan kotiin sitten joskus. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Mahtavaa lomaa teidän perheelle! nauttikaa kunnolla, kyllä se arska rupeaa sieltä tulemaan esiin. 🙂

 3. 6

  sanoo

  Vihdoinkin vanhat rumat palovaroittimet pääsevät vaihtoon. Tuollaiset Kupu-varoittimet tulevat meidän uuteen kotiin 🙂

  Anne Kasarminmäeltä

 4. 8

  sanoo

  Mä tilasin Dalanin kampanjan kautta kaksi näitä meidän taloon, vaaleanpunaisen tuonne yläkertaan lasten ”kerrokseen” ja beigen (muistaakseni 😀 ) eteiseen. Toimitus tosin viivästyi ja me päästään ihastelemaan näitä vasta elokuussa mutta eikös hyvää kannatakin odottaa? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *