Asiaa ikkunanpesusta

Kärcher Ikkunapesuri Kokemuksia

Ikkunanpesu, tuo jokakeväinen urakka, johon ryhtyminen on aina yhtä työlästä, mutta jonka jälkiä aina yhtä ilolla ihastelee! Meillä homma on jo hyvällä alulla, sillä pääsin kokeilemaan Bella -blogien ja Kärcherin kampanjan myötä Kärcherin ikkunanpesuria. Jokunen ikkuna on jo pesty ja tuolla pesurilla se käykin joutuisasti. Meille tullut malli on WV5 Premium, jolla pesee reilun puolen tunnin ajan yhdellä latauksella, eli meikäläisen tahdilla ja meidän ikkunamäärillä menee koko kämppä helposti yhdellä latauksella!

Laitteen käyttö on helppoa. Kasaa pumppupullo mikrokuituluutuineen ja kiinnitä kuivaimeen suulake. Lataa kuivain hyvissä ajoin valmiiksi. Samalla laitteella suihkautat pesuaineen ikkunaan ja pyyhit lasin puhtaaksi. Seuraavaksi imuroit likaveden imurilla pois ja valmista on! Voit kurkata saman vielä videolta, missä puhdistuu meidän terassinoven ikkuna.

Ikkunoden lisäksi laitteella puhdistuu myös muut sileät pinnat, kokeiltuna on jo isommat peilit ja suihkukaapin lasit. Jälki on siistiä, sillä laite imuroi kaiken likaveden pois. Taidan jatkaa ikkunanpesuhommia vielä, jotta meidän kodin tulevat asukkaat pääsee katselemaan maisemia puhtaiden ruutujen läpi.

Tähän kampanjaan liittyen pääsen pesemään ikkunoita myös valitsemaani hyväntekeväisyyskohteeseen, jonne käyn pikapuolin viemässä ikkunapesurin ja laittamassa ikkunanpesun aluille. Kerron myöhemmin tästä vielä lisää.

Osallistu kilpailuun

Jos mielit itse päästä kokeilemaan Kärcherin Ikkunapesuria, osallistu Bella -blogien kampanjasivulla kilpailuun jakamalla kevätsiivousvinkkisi! Joka viikko palkitaan tykätyin vinkki ikkunapesurilla ja palkintoja on jaossa kolmena viikkona. Osallistukaa ihmeessä, hyviä vinkkejä kun varmasti löytyy!

Listan Kärcherin jälleenmyyjistä löydät täältä ja pesurin voi hankkia myös suoraan Kärcherin nettikaupasta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Onni sanoo

  Sepä vaikuttaa varsin käytännölliselle ja kätevälle. Itselläkin on ikkunanpesu vielä edessä. Aurinko paljastaa likaiset lasit…

 2. 3

  sanoo

  Tuo olisi kätevä (ikkunat pesevän miehen jatkokappaleeksi)!

  Meillä on ikkunat aivan pöyristyttävän likaiset, pitkäperjantaihin mennessä ne on saatava puhtaaksi. Silloin tulee sukua syömään, eikä ikkunoita nykykunnossa kehtaa esitellä!

  • 3.1

   sanoo

   Taitaakin olla ainoa keino meillä saada mies osallistumaan ikkunanpesuun! 😀
   Meillä on kyllä ollut myös niin sameat lasit, ettei niitä mielellään esittelisi. Onneksi nyt on jo yhtä ikkunaa lukuunottamatta kaikki pesty!

 3. 6

  suvi sanoo

  Ikkunoiden pesu on ainoa kotityö, jonka ostan siivousfirmalta joka kevät. Omaksi synttärilahjaksi, jos ei muuten.. 🙂 Omakotitalossa kun on yht. 18 ikkunaa ja lähes kaikki tuplaikkunoita eli laskujeni mukaan yht. 52 pestävää ikkunapintaa.. Huoh! Tuossa urakassa menisi multa koko kesä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *