Kaikille ihanille naisille

naistenpäivä6

Kaikille ihanille naisille minä halusin tulla toivottamaan ihanaa naistenpäivää! ♥ Vaikkakin naistenpäivän varsinainen tarkoitus on ihan jokin muu, kuin meidän naisten hemmottelu, olen silti ottanut päivästä ilon irti sillä pieniä viitteitä hemmottelutahdosta on ollut havaittavissa… Eikös silloin ole hyvä hyödyntää tilanne! Kävimme yhdessä Heikin kanssa valitsemassa minulle naistenpäiväkukat ja olen ihan rakastunut näihin vaaleanpunaisiin jaloleinikkeihin. Kyllähän sitä pienestä voikin olla onnellinen! Ja tietysti näin naistenpäivänä olen onnellinen siitä, millainen naisten asema tänä päivänä on Suomessa. Soisin sen olevan vielä joskus niin kaikkialla maailmassa, niin että naiset ympäri maailman voisivat minun laillani olla ylpeitä ja iloisia siitä, että saa olla nainen… mutta siihen on matkaa!

naistenpäivä

naistenpäivä5

naistenpäivä1

Tälle päivälle luvattiin kevät ja aurinko saapuvaksi, mutta koska ilma ei todellakaan näyttänyt kovin keväiselle, lähdettiin käväisemään koko perheellä GoExpossa messukeskuksessa. Messujen anti jäi meille kovin vähäiseksi, sillä kun paikalla on viisi eri asioista kiinnostunutta, homma meni vähän sinne tänne säntäilyksi ja lopulta kukaan ei oikein saanut messuista mitään irti, kun kaikken kivoimmat jutut oli kohtuuttoman jonotuksen takana. Lopulta lähdettiin kotiin metrilakupussin kanssa jolla saatiin ainakin nuorimmaisen suu hymyyn! Ja käytiinhän me porukalla Ikeassakin. Hain viimein sieltä jotain rutistelua vaativaa, jonka hankkiminen on ollut mielessä niin pitkään, että pakkohan se oli käydä ostamassa. Katsotaan, saataisko se jo tänään roikkumaan kattoon…

Tämä ihana, naisellinen nainen suuntaa nyt kuitenkin lenkkipolulle!! Nyt on kuulkaas luotu sellaisia tavoitteita tälle vuodelle juoksussa, että oksat pois! Kerron jossain vaiheessa niistä lisää teillekin… Huomasin nimittäin viime syksynä sporttielokuun aikana, että julkinen lupaus toimii meikäläisen kohdalla parhaana kannustimena!

Mukavaa naistenpäivän iltaa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  Minna sanoo

  Vähän myöhässä kyllä, mutta hyvää naistenpäivää! Ihania nuo kukkaset, niin hempeitäkin!

 2. 4

  sanoo

  Myöhässä täälläkn, mutta ihania kevätpäiviä upealle naiselle!
  Aurinko ei eilen lupauksista huolimatta näyttäytynyt, mutta oneksi tälle viikolle sitä on luvassa. Toivottavasti ei tarvitse pettyä.
  Minunkin pitäisi aloittaa juoksut uudestaan monen kuukauden tauon jälkeen. Aloittaminen tuntuu nyt tosi hankalalta, siksipä odotan innolla sporttiaiheisia postauksiasi!

  • 4.1

   sanoo

   Tämä päivä antoi jo hyvin esimakua tulevasta!! Ihanaa, kevät tulee ja me selvittiin talvesta jälleen kerran. 😀
   Tauon jälkeen se onkin aika kova homma taas saada homma aluilleen, mutta kyllä se tsempillä taas lähtee! Minäpä kirjoittelen piakkoin uusista tavoitteista, sillä nyt on kunnon into päällä ja kannustimiakin on luvassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *