Kahdesta suunnasta

Asuntomessujuttujen lomassa teki kovasti mieli postata välillä ihan tavallisia sisustuskuulumisia kotoa. Sain reissusta palatessani jonkun kumman siivouskärpäsen puraisun ja koti on tullut jynssättyä varsin mukavaan kuntoon tässä lähipäivinä. Kivahan näitä nurkkia on nyt lomalta palattua ja puhtaana tuijotellakin. Katselin tänään näkymää makuuhuoneesta olohuoneen suuntaan ja huomasin kuvata tuon läpi talon näkymän molemmista suunnista. Makuuhuoneesta olohuoneeseen päin katsellessa on näkymä varsin valkoinen, mutta kun olohuoneesta katselee makuuhuoneeseen päin, ei näkyvissä ole juurikaan valkoista vaan paljon erilaisia harmaita.

olohuoneesta makuuhuoneeseenTäällä on talo täyttynyt tyttöjen äänistä, kun isompi tytöistä toi useamman ystävänsä yökylään. Saadaan jo tänään testiin kellarikerrokseen sisustettu väliaikainen vierashuone, jonne pääsee majoittumaan huomenna seuraavat yökyläilijät. Kesäloman viimeisille päiville riittää säpinää ja päästäänpä lauantaina juhlimaan vastavihittyä ystäväparia!

Snäppi on taas laulanut viime päivinä, olen tainnut viimein saada ideasta kiinni, sillä juttua sinne tulee jo luonnostaan ja snäpin sosiaalinen puoli on yllättänyt positiivisesti! Sielläpä niitä arkisia kuulumisia, isompia ja pienempiä asioita.

Eiköhän seuraavaksi kurkata ne asuntomessujen suosikit!

Kommentit
 1. 1

  Kristiina / Deko 133 sanoo

  Onpa kauniit kuvakulmat! <3 Omaan silmään osuu heti se, miten kaikki värit ja materiaalit ovat sopusoinnussa keskenään.

 2. 2

  sanoo

  Kauniit näkymät molempiin suuntiin, erityisesti tykkään tuosta harmaiden sävyjen tuomasta vaihtelusta.

 3. 4

  heidi sanoo

  olen käynyt hakemassa blogistasi inspiraatiota tulevaan remonttiin, ostettiin talo, jossa kaikki sisäseinät on maalattu keltaisiksi… Ja niistä olisi tarkoitus tehdä harmaat ja valkoiset.
  Laitoin vanhaan postaukseesi (31.1.2013) kysymyksen koskien tunto-maalilla tehtyä struktuuriseinää, en tiedä oletko huomannut =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *