Kahden tytön kamari

AM Walls Wooden Wall PE10030 1

Saattelimme aamusta tytöt matkaan isovanhempien luokse kesälomareissulle. Tytöt itse oli reissusta kovin innoissaan ja pakkasivat kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeät tavarat mukaan. Koti hiljeni kummasti kun kaksi on poissa. Nyt onkin hyvä sauma viettää enemmän aikaa esikoisen kanssa, vaikka pieni tyttöjen ikävä meinasikin heti kaihertaa mieltä. Käytin kuitenkin tilaisuuden hyväksi, ja järjestin tyttöjen kammarin siistiksi kun sitä ei nyt ole heti joku sotkemassa. Lasten huoneet on yhä muuton jälkeisessä kuosissa, mitä nyt itse ovat hiukan sisustaneet. Syksyllä katsotaan vielä tilanne uusiksi, sitten isommat remontit on suunnilleen tehty ja elämä siirtyy ulkoa sisälle.

AM Walls Wooden Wall PE10030 Neela päätti jo aikaa sitten, että hän haluaa huoneeseen tapettia lankkukuosilla. Aikamme selailtuamme vaihtoehtoja, päädyttiin tähän AM Wallsin Wooden Wall PE10030 tapettiin, joka oli kyllä ihan nappivalinta. Sen sävyt käy hyvin laminaattilattiaan, joka on sama kuin muissakin makkareissa. Kuosi on selvästi esillä, mutta tapetti on sen verran vaalea, ettei lankut hyppää liiaksi esille.

lastenhuone2_ lastenhuone1_Varsin pienillä muutoksilla vanhaan kotiin nähden mennään, sillä järjestyskin on osittain sama. Tytöt jakaa siis yhä yhteisen huoneen, uusi huone on kuitenkin vanhaa hiukan suurempi. Työpöytäasiaa mietiskellään vielä, kuinka se toteutetaan, sillä syksyllä molemmat tytöt on jo koululaisia. Ajatuksena on ollut hankkia pidempi pöytälevy ja toiseenkin päähän valkoinen lokerikko. Samanlaiset sirot pinnatuolit mahtuu nykyiseenkin versioon ja tytöt löysi molemmille samanlaiset, mutta eri väriset valaisimet ja talolokerot muuton yhteydessä tavaroitamme penkoessaan. Muutakin pientä on hankintalistalla, kuten matto ja verhot nyt ainakin…

Ollaan vähän suunniteltu, että tämä tyttöjen reissu ja pienempi porukka kotona olisi hyvä hyödyntää jotenkin, ja tuumattiin, josko purettaisiin keittiö!! Hui sentään, miten jännittää! Täytyy vielä käydä suunnitelmat kertaalleen läpi, jos jossain on vielä viilattavaa. Pääasiassa, isoimmat linjat ainakin tullaan vetämään keväällä tekemieni suunnitelmien mukaisesti. Seuraavat viikot siis mennään ulkoruokailun ja kertakäyttöastioiden avulla… täytyy toivoa, että kesäkelit jatkuu, jotta voidaan tehdä ruoka muurikalla.

Lauantai-illan ohjelmassa on vielä lenkki, sauna ja leffa, joten täytyy laittaa toimeksi, jottei mene ihan yöhön asti! //Kivaa iltaa teille!

Kommentit
  1. 1

    Korukopan Eija sanoo

    Kylläpä on kiva huone tyttösillä. Lankkutapetti näyttää hienolta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *