Kesän tuloa ei voi estää

Yhteistyössä / K-rauta Kirkkonummi

Piha- ja puutarhasesonki alkaa olla kuumimmillaan kun mennään näin pitkällä kevättä, ollaan melkein jo kesässä. Kevätkukat on jo vaihtunut kesäkukkiin, terassiakin tekisi mieli kunnostaa ja sisustaa ulkotiloja viihtyisemmiksi nyt kun siellä vihdoin tarkenee. En ole blogissa aiemmin esitellytkään työpaikkaani Kirkkonummen K-rautaa, mutta nyt alkavan kesän kunniaksi tehdään oikein kunnon kierros kaupalla.

K-rauta KirkkonummiK-rauta Kirkkonummi

K-rauta Kirkkonummi

Puutarhaosasto alkaa olla parhaimmillaan kevään ja kesän kauppaa ajatellen. Kasveja ja kukkia on saapunut sitä mukaa kun säät on antanut myöten. Monivuotisten havujen, puiden ja pensaiden lisäksi kaupalta löytyy nyt perennoita ja tietysti erilaisia kesäkukkia sekä hyötykasveja. Uusia kasvieriä saapuu kaupalle harva se päivä. Lämpiminä ja aurinkoisina päivinä kasvien kastelu työllistää porukkaa ja letkun varressa on koko ajan yksi kastelija, jotta kasvit pysyy raikkaina ja elinvoimaisina. Kukkapiha on sen verran houkuttelevan näköinen ja tuoksuinen paikka, että vaikka minua ei työn puolesta K-raudassa pahemmin myymälässä näy, on tuolla pakko käydä välillä pyörähtämässä ja tsekkaamassa, mitä uusia kasveja myyntiin on saatu.

K-rauta Kirkkonummi

K-rauta KirkkonummiPuutarhaosaston henkilökunta on tehnyt ihmeitä puutarhaosastolla kevään aikana ja saanut osaston talven pölyjen jälkeen raikkaaksi ja kevättuotteet hyvin esille. Ruukut ja pihakalusteet löytyy katetulta pihalta, sisältä löytyy grillejä, pihatyövälineitä, puutarhahanskoja, siemeniä ja muuta tarpeellista. Erilaiset terassilaudat on ollut myös viimepäivien myyntihittejä! Sisältä maaliosastolta löytyy erilaisia puunkäsittelytuotteita, joista uusimpana juttuna on v33 Terassimaalit erilaisissa harmaan ja ruskean sävyissä.

K-rauta Kirkkonummi

K-rauta KirkkonummiK-rauta KirkkonummiK-rauta Kirkkonummi

K-rauta Kirkkonummi

K-rauta Kirkkonummi

Osallistu kukka-arvontaan

Yhdelle teistä lukijoista on K-raudassa varattu yksi tällainen ihana valkoinen reilun kokoinen runkoruusu valkoiseen ruukkuun istutettuna. Jos sinusta tuntuu siltä, että teidän pihalla tai parvekkeella olisi tälle istutukselle paikka, kannattaa huuta hep tai kommentoida jotain muuta kommenttikenttään! Muutaman päivän kuluttua lähetän onnekkaimmalle teistä sähköpostia ja voit noutaa istutuksen K-rauta Kirkkonummelta! Kannattaa siis jättää nimimerkin lisäksi sähköpostiosoite, jotta saan voittajan kiinni. Osallistumisaikaa on 16.5. eli Essin päivään saakka.

blogiarvonta

Kommentit
 1. 13

  Suvi Kuoppa sanoo

  Oi miten kaunis ruusu ja ruukku.Rakastan ruusuja!Voi kunpa saisin tuon meidän terassille.Mukana arvonnassa.

 2. 14

  Janna sanoo

  Ihana ruusu! Sopisi niin hyvin kesähuoneeksi muutettavan leikkimökin terassille <3 Mukana siis!

 3. 23

  Katariina sanoo

  Hep,hep! Meillä viime kesä meni kodin remontissa, joten takapihaan ei ole ehditty vielä koskeakkaan. Meillä on kans terassin laittoa ja kukken istutusta edessä odotan innolla sinun suunnitelmia ja hyviä vinkkejä. En nimittäin ole ennen omistanut takapihan niin on ihan uutta itselleni 🙂

 4. 24

  Siru Annika sanoo

  Ilman muuta mukana arvonnassa. Kuistin portaille laittaisin toivottamaan vieraat tervetulleiksi.

 5. 26

  Åsa Lindroos sanoo

  Rakastan ruusuja ja valkoinen on lempivärini! Joten, osallistun arvontaan ja pidän peukkuja :)!

 6. 28

  Tiina sanoo

  Uusi piha ilman ainuttakaan kukkaa vielä. Kaikki repsottaa vielä. Runkoruusuja olen haaveillut aurinkoiselle takapihalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *