>Juhlat

>

3-vuotiaan Friidan syntymäpäiväjuhlat onnistuneesti takana.
Hempeissä tunnelmissa.
Pian onkin isosiskon vuoro juhlia, Neela täyttää 6 vuotta kahden viikon kuluttua.
Jätin hyasintin sipuleita ruukkuihin odottamaan varsien kuivahtamista. Yllätyksekseni yksi sipuli pukkaa uutta vaaleanlilaa kukkaa. Suloinen.
Toi ihan kevään mieleeni.
Toivottavasti viikonloppusi on sujunut mukavissa merkeissä!
Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!
Kommentit
 1. 1

  Vaakku sanoo

  >Täälläpä on ihania tunnelmia ja kuvia =)Paljon onnea 3-vuotiaalle! Pidän tyylistäsi ja blogistasi muutenkin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 2. 2

  Sanna-Riikka sanoo

  >Onnea teidän pikkuneidille!!! Voi miten kakussa on tasainen pinta ja niin tyttömäisen söpöinen ja hienot sydämetkin siihen olet tehnyt!!! Mäkin tykkään tosi paljon sun tyylistä laittaa kotia (vaikka meillä onkin ihan eri tyyli täällä kotona, kuten tiedätkin)…nytkin ihastuin kovasti tuohon pallopöytäliinaan!!!

 3. 3

  Sarppu sanoo

  >Voi mitkä herttaiset kuvat ja niin aah keväiset, onnea molemmille neitokaisille, mukavat iät menossa 🙂

 4. 4

  Johanna sanoo

  >Onnea 3- vuotiaalle, perästä tullaan 🙂 Kaunis kakku ja upea kokonaisuus kun on musta pöytäliina pilkuilla ja pinkkiä herkuissa, upeata 🙂

 5. 5

  sellariina sanoo

  >Ihania keväisiä kuvia sinulla ja herkullisen näköinen kakku! Onnea neitokaisille! Minulla on sinulle tunnustus blogissani! Mukavaa alkavaa viikoa!

 6. 6

  sellariina sanoo

  >Ihania keväisiä kuvia sinulla ja herkullisen näköinen kakku! Onnea neitokaisille! Minulla on sinulle tunnustus blogissani! Mukavaa alkavaa viikoa!

 7. 9

  Anne sanoo

  >Tosi ihanan hempeitä kuvia ja tunnelmia! Teillä onkin sitten alkuvuoden tyttösiä. Onnittelut syntymäpäiväsankarille!

 8. 13

  Esmeralda sanoo

  >Vaakku, Kiva kun tulit vierailulle! 🙂 Ja ihana kuulla, että pidät tyylistäni. :DKiitos Sanna-Riikka. Eikö ole hienoa, miten erilaisista ja erityylisistä kodeista sitä voi tykätä niin paljon! Ja niin erityylisistä, mitä oma koti on. Sarppu, Kiitos! Hempeät kukkaset tuovat niin kevään mieleen. :)Johanna, Kiitos! Pikkutyttöjen synttärit on kyllä niin kivoja. 3-vuotiaat kovin ihania, kun ovat itse niin innoissaan!sellariina, Lämmin kiitos tunnustuksesta, palaan siihen piakkoin. Olen aivan otettu!! :)Purnauskis, Kiitos! Hymyä sinullekin!pioni, Tyttären lempiväriä, yllättäen! Kiitos!Anne, Meillä meneekin alkuvuosi tyttöjen juhlien merkeissä. Kiitos!Ruusa, Niinpä! :DHeidi, Kiitos! Samoin sinulle. :)Christina, Kiitos! Suloistapa hyvinkin! 🙂

 9. 14

  selma sanoo

  >Juurikin täydelliset juhlat pikkuneidille! Ah! Eikös olekin aikamoinen työ juhlissa kaikkineen vaikka toki se on mieluisaa tekemistä:)

 10. 15

  Esmeralda sanoo

  >selma, On siinä vaan oma hommansa. Nämä 3-vuotiaan juhlat menee vielä yhdeltä istumalta, kun ei tarvitse kavereita erikseen kutsua. 6-vuotiaalla taas on kaverijuhlat, joihin pitäisi järkätä jos jonkinmoista ohjelmaa ja sitten vielä sukulaisille ja kummeilla omat juhlansa. Aikuisille vieraille onneksi riittää vähän vähempikin, kunhan kakkua on tarjolla! 🙂

 11. 16

  Miia - Miian unelmia sanoo

  >Miten ihania keväisiä kuvia! Teillä on varmasti ollut mukavat juhlat!

 12. 17

  Anonymous sanoo

  >Niin kaunista ja värit natsaa upeasti yhteen. Silmä lepää =)Ja vaaleanpunaiset esikot on niin hempeitä että…Kevättä odotellessa =)-Kirsikka-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *