Juhlamekossa

mekko fuksia

Meillä on tänä vuonna harvinaisen juhlava kesä. On ollut lakkiaiset, rippijuhlat ja vieläpä kahdet häät. Ensimmäisiä häistä juhlittiin viime viikonloppuna, sitä ennen häihin ei oltukaan päästy pitkiin aikoihin ja olin jo ihan unohtanut, kuinka mukavaa se häihin valmistautuminen vieraana onkaan. Mekot, kengät, korut sun muut… suunnitteluineen ja vähän shoppailuineenkin. Minä kuvittelin pukeutuvani vanhaan musta-valkoiseen kauniiseen mekkooni, mutta yllättäen löysin itseni sovituskopista fuksian sävyinen liehuhelma päällä. Alesta kun edullisesti sai, en voinut jättää erinomaisesti istuvaa ja päällä supermukavaa mekkoa kauppaankaan. Kiva kokeilla välillä värikästäkin pukeutumista, varsinkin näin yhden päivän ajan! Kultaiset asusteet oli valikoitunut jo aiemman mekon kaveriksi, mutta onneksi ne käyvät erinomaisesti tämän värikkäämmänkin asun kanssa. Mustat kengät lainasin äitini kenkäkaapista!

juhlamekko fuksia

Häät olivat kauniit kesähäät ja hääpari aivan suloinen! Ennen häiden alkua laitoin kameran kaulaani ja kävimme hääparin kanssa meren rannassa. Ihania kuvia saimme aikaan, tuskin maltan odottaa että pääsen valmiita kuvia näyttämään hääparille.

Kesäkeleistä nauttiminen jatkuu yhä vaan… sisällä ei malttaisi sen vertaa käydä, että ehtisi ruokaa laittaa ja blogikin on jäänyt hiukan hunningolle. Muutamia kiireellisimiä työhommia on kuitenkin hoidettava, mutta nehän voi tehdä vaikka öisin kun on viileämpää!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Laura sanoo

  Ja täällä hääpari odottaa malttamattomana että pääsis näkemään kuvia!!:)

 2. 2

  sanoo

  Ihan sama täällä. Meillä on ollut sellainen juhlien kesä! Vielä jatkuu… Hyvin passaa tuo väri sinulle!

 3. 3

  Minna sanoo

  Kulta sopii kauniisti mekon väriin. Olisipa kiva nähdä mekko ylläsi. Itse en ole aikoihin päässyt häihin ja se on harmi.
  Muistakin asukuvista tykkäsin, jos saa esittää postaustoiveita. Aurinkoista lauantaita!

  • 3.1

   sanoo

   Kullan väriset korut sopi kyllä erinomaisesti tuohon fuksiaan, mutta voisipa joskus kokeilla hopeaakin! Kurkkaa toki instaan, jos haluat nähdä, miltä mekko päälläni näytti… http://instagram.com/essiesmeralda_
   Ehkä asukuviakin on luvassa sitten kun taas on kelit, joilla tulee pukeuduttuakin! 😀 Nyt kun tavoitteena on laittaa päälle mahdollisimman pientä ja viileää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *