Jouluteetä

jouluteeHuomasin kokeillessani niin hyvän jouluisen teen, että siitä on pakko vinkata teillekin! Ostin jo viime vuonna pussukan tähtianiksia ja käytin niitä glögissä lisämausteena viime jouluna. Tänä vuonna keksin kokeilla tähtianiksia teessä ja juomasta tuli aivan ihanaa! Tykkään itse kovasti Rooibos -teestä. Lidlistä saa vaniljan, karamellin tai appelsiinin makuista Rooibos -teetä, joita juon paljon. Tällä hetkellä kierroksessa on karamellitee, johon anis sopii ihanasti, mutta varmasti myös noihin muihin makuihin. Anisteetä on nyt mennyt sellaista tahtia, että ostin jo lisää tähtianiksia Granitissa käydessäni. Siellä niitä myydään irtotavarana, muualla en ole niitä nähnytkään. Ehkä isoimmissa marketeissa voisi olla!? Tokihan anikset tuo glögiinkin mukavasti lisää makua, vaaleaan glögiin aikakin!

Täällä ei ole enää tietoakaan kuulaan pakkasaamun kirkkaudesta ja vaaleudesta. Mutta ehkä pari pakkaspäivää ja viikonloppuna ihastellut lumihanget pitää yllä sen joulunodotusfiiliksen, joka mukavasti nosti päätään viikonloppuna, vaikka haaveet lumesta muuttui taas vesisateeksi. Nyt kuitenkin lähden hakemaan kuopusta piparkakkupikkujouluista, jotta ehditään voimisteluun ajoissa. //Mukavaa tiistai-iltaa!

muki ja korkkialunen saatu ikeasta

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Anni sanoo

  Minä tykkään kans tosi paljon tähtianiksesta. Olen ostanut ihan ruokakaupasta maustehyllystä pusseissa. Olen ajatellut että ne granitissa myytävät tähtianikset ja kanelitangot on vaan koristeeksi tarkoitettu? ei ainakaan kovin puhtaalta vaikuta.

  • 1.1

   sanoo

   Ruokakaupassa minäkin huomasin niitä myynnissä, mutta olipa aika pienissä pusseissa. 🙂 Kyllä minä olen Granitin aniksia ihan huoletta heittänyt teen joukkoon. Jos siellä jotain epäpuhtauksia onkin, niin eiköhän kuuma vesi ne tapa. Ja ihan elintarvikekäyttöön niitä myyjä minulle on myynyt. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *