Joulutähti

joulukukka1

Olen tainnut aiemminkin mainita, että minun mielestäni riittävä joulutunnelma syntyisi jo joulukukilla ja kynttilöillä. Valkoisten amaryllisten ja hyasinttien lisäksi hankin vielä joulutähdenkin joulutunnelmaa tuomaan. Tuollainen ihan tavallinen muutaman euron joulutähti on heti paljon näyttävämmän näköinen kun sen laittaa reilun kokoiseen ruukkuun. Valkoinen amaryllis on yhä suosikkijoulukukkani, mutta kyllä joulutähtikin valkoisena näyttää kauniille. Joulukukkien kaverina toimii viikonlopusta eteenpäin joulukuusi, mutta sitä ennen meillä on ollut noita pieniä kuusen taimia. Tämä yksi yksilö on kestänyt hyvänä useamman viikon maljakossa. Mitenkähän joulukuusen saisi pysymään yhtä hyvänä!? Mitkä on teidän lempijoulukukkianne?

Meillä on keittiön pöydän ääressä parhaillaan kuusi tyttöä askartelemassa joulukortteja ja koristeita. Tokaluokkalainen halusi pitää askertelupikkujoulut ja oli kyllä mainio idea. Ihanan innokkaita askartelijoita ja washiteipit saa kyytiä. 😀 Tulihan tuossa itsekin vielä parit koristeet tehtyä. Ihan just pääsen siivoamaan silppusotkut pois. Huomenna onkin aika koululaisten joulujuhlien ja eiköhän sen jälkeen ryhdytä joulusiivoiluihin.

Kivoja jouluvalmisteluja kaikille teille!!

joulukoti10

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  Korukopan Eija sanoo

  Kappas, en muuten tykkää joulutähdestä..siis siitä punaisesta..mutta tuo valkoinen onkin ihan nätti!

 2. 3

  sanoo

  Valkoinen amaryllis ja jouluruusu ovat suosikkejani. Valkoinen joulutähtikin on kaunis, mutta oma viherpeukaloni on sen kohdalla aivan keskellä kämmentä. En saa joulutähteä millään pysymään hengissä kuin hetken. Ihanaa joulunalusaikaa sinnekin!

 3. 4

  sanoo

  Ihana idea koululaiselta! 🙂 Minäkin tykkään joulutähdestä ja amarylliksesta valkoisena, erityisesti leikkona. Jouluruusu on myös tosi ihana, mutta kovin kallis.. Joulukuusen koristelu meilläkin huomenna edessä, tänään pikkukuusi sai jo koristuksensa E:n huoneeseen. Lasten joulujuhlan jälkeen joulufiilis on taattu, sitten jaksaakin siivota! 🙂

 4. 5

  sanoo

  Pitäisköhän ensivuonna istuttaa joulukuusi jo etukäteen ruukkuun kasvamaan? 😉 Syksyllä istutin katajan ja se on parjännyt uskomattoman hyvin ruukussaan, samoin minikuusi olkkarissa! Noh, kunnon kuusi voi olla jo liioittelua..Vai? Ihana jouluntunnelma teillä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *