Joulun tunnelmia

Muutama kuva meidän perheen joulunvietosta.
Vietimme aattoa oman perheen voimin kotona, joulupäivinä kyläillen ystävien kanssa.
Joulu on ollut täynnä hyvää mieltä, kaunista tunnelmaa ja ihanaa yhdessäoloa.
Toivon, että teidän kaikkien joulu on sujunut mukavissa ja tunnelmallisissa merkeissä.
Ajatukset alkavat jo siirtyä lähestyvään uuteen vuoteen. On jännä miettiä, mitä kaikkea uusi vuosi tuokaan tullessaan. Joulukoristeiden kanssa odotetaan uuden vuoden yli ja sitten riisutaan joulu pois. Haikeallehan se tuntuu, mutta samalla puhdistavalle. Talvisia ja yksinkertaisia kransseja saa jäädä talvikotia kaunistamaan, mutta jouluisimmat koristeet laitetaan odottamaan ensi vuotta. Mutta vielä on aikaa viikon ajan nauttia jouluisista tunnelmista!
Milloin teillä pakataan joulu pois? Saako kuusi olla tuvassa loppiaiseen saakka?
Lämpimät kiitokset kaikille teille joulukalenteriani seuranneille. Olen ollut aivan yllättynyt kalenterini saamasta suosiosta. Eihän kalenterissani olisi ollut mitään mieltä ilman teitä lukijoita.
Ehkä ensi vuonna jälleen jatketaan joulukalenterin parissa!?
eppoisia välipäiviä ja iloa alkaneeseen arkeen!
Kommentit
 1. 1

  Satu sanoo

  >Kauniita joulutunnelmia! Hieman haikeissa tunnelmissa täälläkin ollaan, joulun odotus on aina yhtä ihanaa ja haikeus täyttää mielen kun pyhät ovat ohi. Meillä koristeet riisutaan perinteisiesti loppiaisena, mutta esim. valoja jää sisustukseen vielä hieman pidemmäksi aikaa.

 2. 2

  Vekarus sanoo

  >Meillä yleensä odotetaan Nuutin päivään asti ja vasta silloin Nuuttipukki hoitaa kuusen pois.Nauttikaa välipäivistä!

 3. 3

  Sanna-Pauliina sanoo

  >Ihanaa joulun aikaa sinnekkin! ja onnellista uutta vuotta 🙂 Itse pidän joulukoristeet nuuttiin asti, rakastan joulua :)Ihaninta on kun saa välipäivinä ulkoilla ja lueskella kaikkia ihania kirjoja 🙂

 4. 4

  allidaalia sanoo

  >Kaunis joulu koti ja tunnelma.Loppiaisena pakataan joulu pois. Nautitaan siihen saakka.Oli kiva seurata sinun joulukalenteria. Kiitos!

 5. 5

  Lovviisa sanoo

  >Naatitaanhan vielä jouluisista tunnelmista… Tuossa vuojenvaihteen jälkeen alan pistämään joulua pulkkaan. Niin sommaa teillä…Kivvaa viikko sinulle:)

 6. 6

  pioni sanoo

  >Meillä kuusi kannetaan yleensä ulos ja joulukoristeetkin laatikoihinsa heti vuodenvaihteen jälkeen.

 7. 9

  päivi sanoo

  >Niin ihastuttavia kuvia kauniista kodistanne:)leppoisia vuoden viimeisiä päiviä!lämmöllä Päivi

 8. 10

  Hanni sanoo

  >Kauniita joulukuvia, ja ihana tämä blogisi!Meillä kuusi lähtee heti joulun jälkeen, mutta se tuleekin meille vähintään viikko ennen joulua…tykkään tunnelmoida etukäteen!Mukavia välipäiviä 🙂

 9. 11

  Tuulella sanoo

  >Ihanaa, että on muitakin, jotka antavat joulun jatkua vähän pidempään 🙂 Meillä on tainnut aina olla kuusi loppiaiseen, jolloin meillä on yleensä merkkipäiväkahvit. Sen jälkeen kerätään pois. Minulla ei ole mitään kiirettä ottaa joulukoristeita pois, kun on niin pimeääkin vielä.Mutta sitten tammikuussa on jo ihan kiva alkaa odotella valoisampia talvipäiviä.

 10. 12

  Kreeta sanoo

  >Kiitos mukavasta joulukalenterista! Jäi kommentoiti kaiken jouluhässäkän keskellä vähiin, mutta seurasin kyllä. 🙂 Meidän kuusi lähtee joskus uuden vuoden jälkeen, viimeistään loppiaisena. Sitten, kun tulee se fiilis, että haluaa taas selkeyttä ja siisteyttä kotiin. Kivaa, kun on kuusi, mutta ihan yhtä kivaa, kun se viedään pois…

 11. 13

  Esmeralda sanoo

  >Satu, Kiitos!Meilläkin valoja jää sisustukseen loppiaisen jälkeenkin, osa on ihan ympäri vuoden. :)Vekarus, Meillä alkaa Nuutin päivänä jo synttärikausi, joten ennen sitä on siivottava joulu pois. Kiitos!Kiitos Sanna-Pauliina, On ihanaa nauttia vielä joulun tunnelmasta!allidaalia, Kiitos sinulle!Lovviisa, Niin nautitaan! Kiitos!pioni, Voi olla että meilläkin vuoden vaihduttua kerätään joulukoristus pois.Kiitos Hosuli!Lapinka, Kiitos ihanasta viestistäsi!päivi, Kiitos kovasti!Hanni, Kiitos! Minäkin oikeastaan pidän enemmän joulunodotustunnelmasta ja itse joulusta mitä joulun jälkeisestä ajasta. Sitä niin nopeasti joulunpyhien jälkeen ajatukset siirtyvät uutta vuotta kohden.Tuulella, Kyllähän se kodin jouluasu tuo valoa pimeisiin vuodenvaihteen päiviin.Kreeta, Se selkeyden kaipuu minuunkin iskee ja sitten on kuusi vietävä pois ja koristeet riisuttava. Koti tuntuu sitten taas niin raikkaalle ja avaralle.

 12. 14

  S sanoo

  >ihanalta kuulostaa ja näyttää teidän joulu :)mä luulen et joulukuusen otan pois tällä viikolla, mut muut jutut saapi jäädä uuden vuoden yli :). kuusenkin aion korvata "uuden vuoden puulla" :Dmut siitä lisää blogissa jonain päivänä :)niin ja sun joulukalenteri oli ihana :). saaristolaisleipää tein sun ohjeella, nam! 🙂

 13. 15

  Pakkasakka sanoo

  >Ihanat kuvat – lämmintunnelmaiset ja jouluiset 🙂 Minä perinteisesti kyllästyn jouluun melko nopeasti eli tapaninpäivänä yleensä on jo joulu korjattu pois. No, nyt kuusi nököttää vielä paikoillaan ja saatta olla, että yllätän itsenikin ja annan sen olla vielä uudenkin vuoden. Muut jouluiset tavarat tosin on jo korjattu pois ensi joulua odottamaan.

 14. 16

  Sini sanoo

  >Kaunista ja tunnelmallista! Kiitos joulukalenterista 🙂 Haluan viipyillä joulussa. Iso kuusi ei voi olla kauaa, kun neulaset tipahtelevat jo. Luulenpa, että ensi viikonloppuna riisun joulun pois, mutta jätän toki valot vielä ja kynttilät.

 15. 17

  Nonnukka sanoo

  >Meillä kuusi ja joulutavarat lähtevät pois heti uuden vuoden jälkeen. Odottaakin jo kovasti, että saa joulun hiljalleen riisua pois ja laitella odottelemaan ensi vuotta. Ihana joulunen tunnelma teillä kuvissa! Mukavia vuoden vimppoja päiviä!

 16. 18

  Esmeralda sanoo

  >S, Kiva että tykkäsit saaristolaisleivästä! :)Uuden vuoden puu kuulostaa kovin mielenkiintoiselle. Täytynee tulla kurkistamaan. Minäkin haluaisin jonkin ihan vaikka ympärivuotisen puun kotia koristamaan. Täytyy ryhtyä suunnittelemaan.Pakkasakka, Kiitos!Sini, Minäkin päätin että joulua vietetään aivan rauhassa vielä koko loppuviikko. Meidänkin kuusi varistaa sen verran reilusti, että viikonloppuna taidetaan kuusi kantaa pois. Kynttilöitä poltellaan toki vielä koko pimeä kausi.Nonnukka, Onhan se kiva että lopulta hyvillä mielin saa riisua joulun pois, vaikka heti joulun jälkeen vähän haikealle tuntuukin ajatus. Kiitos!

 17. 19

  Sisko sanoo

  >ihania kuvia ja kiva kun itsekin olit yhteen päässyt :)ja ihania herkkuja. kokeilin muuten tehdän sun ohjeella sitä saaristolaisleipää joulun alla, mut katsoin vahingossa väärin jauhomäärän, joten ei onnistunut. olin aivan pettynyt… pakko kokeilla uudestaan! tuoksu oli kyllä aivan ihana.

 18. 20

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Sisko! Harmi, että saaristolaisleipä meni sinulla pilalle. Koita ihmeessä uudelleen. Itse söin koko joulun ajan leipänä pelkästään tuota kun muut leivät ei maistu millekään saaristolaisleivän jälkeen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *