Joulun taikaa

Joulun aikaa, joulun taikaa -haaste.

Sain Elisalta (Home is where the heart is) hänen aloittamansa mukavan jouluaiheisen haasteen jo jokin tovi sitten. Nyt liikeni aikaa tähän vastaamiseen! Kollaasin kuvat on meidän viime vuoden joululta.

Joulun aikaa, joulun taikaa…” haaste toimii näin:
1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.
2. Jaa helppo ja hauska DIY joululahjaidea.
3. Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla? Miksi?
4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat?
5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/koristelussa?

Meidän joulu tulee olemaan varsin perinteinen, meidän kodin näköinen joulu. Meillä joulu on aina ollut aina aika vähävärinen, niin myös tänä vuonna. Mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi jouluun kuuluu ehdottomasti rouhea pellava ja hitunen kimallusta hopean muodossa. Koristeita ei kovin paljoa ole, muutamia itsetehtyjä paperikoristeita tulee varmasti edellisiltä vuosilta, muutamia uusiakin askarrellaan. Joulukukat, kynttilät ja jouluvalot on suuremmassa osassa.

Joululahjaidea voisi olla suuret kartonkitähdet. Niitä annoin muutamia viime vuonna lahjoiksi ja ihastuneen vastaanoton vuoksi teen niitä lahjoiksi tänäkin vuonna. Täältä postauksistani löytyy tähtiä ja linkit tähtiohjeisiin: 14. luukku, 18. luukku

Joulun paras sisustuskauppa on kukkakauppa! Ei joulua ilman joulukukkia. Varsinaisesti mitään uutta sisustukseen tulee harvemmin joulun aikaan hankittua, sillä jouluna kotiin ilmestyy paljon asioita muutenkin.

Lahjoista mahdollisimman monet, ainakin oman perheen lahjat paketoin kierrätettäviin kangaspaketteihin tai lahjarasioihin. Niin pääsee mahdollisimman vähällä roskalla. Paketteja enemmän panostan kauniisiin pakettikortteihin.

Tämän joulun sisustustrendejä tulee viime vuotiseen tapaan olemaan tähdet, niin minulla kuin monella muullakin. Epäilenpä, että myös betoni jyllää tänä vuonna!!

Kiitos Elisalle ihanasta jouluhaasteesta! Tahdon ojentaa tämän eteenpäin Ainolle (Sisätiloissa), Imagelle (Image black and white) , Marialle (At Maria’s) ja Petralle (Life with Petra)
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Moikka Essi! Mikä on tuo ihanan pieni ja hento valkoinen kukka tuolla yläkuvassa? Sunnuntaina on ristiäiset; sopisivat hyvin kenties minun metsäteemaan kattauksessa 😉

 2. 2

  sanoo

  Voi sinä ihanuus. <3
  Minä todellakin ilolla otan tämän hauskan haasteen vastaan. 😀
  Ihanaa viikonloppua sinne…

 3. 3

  sanoo

  Kiitos haasteesta ihanainen <3
  Näin pikkujoulujen jälkeisenä aikana kaikki tälläiset haastejutut on kivoja; mielikuvitus postauksiin on vähän nihkeässä. Joten ensi viikolla keskityn haasteisiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *