Joululehti

Päiväkahvin kaverina mokkapala ja joululehti.

Eilen ehdin uppoutua tämän vuoden Kotivinkin Joululehteen. Tämä on se lehti joka tulee joka vuosi ostettua. Vanhojen lehtien pinonkin kaivoin kaapista ja tyttöjen kanssa lehtiä selailtiin ja niistä kovin innostuttiin. Tuli pikkuisen enemmän jouluolo! Ehkä se tänäkin vuonna iskee, jouluhinku! Vähitellen.

Lehdestä löytyikin pari oikein kivaa joulukotia. Rouheasti jouluinen kuulostaa sille, millainen meidänkin joulu voisi olla. Rouhea joulu!

Joulumieltä hain myös kahviini. Sirottelin tavallisen suodatinkahvin päälle kanelia, tummaa kaakaota ja kardemummaa. Kylläpä maistui jouluiselle! Tuli mieleeni Tallinnassa viime joulukuussa nautitut joulukahvit.

Olisiko hyviä joululehtivinkkejä? Jos jonkun toisenkin hankkisin… Kenties jonkun ulkomaisen!?
Onko sinulla tapana ostaa joka vuosi uusia joululehtiä vai selailetko vanhoja numroita? Entäpä joulukirjat, löytyykö lemppareita?

Kommentit
 1. 1

  Heidi sanoo

  >Täälläkin lueskeltu jo innolla joululehtiä 🙂 Meillä on äidin kanssa ollut tapana, että ostamme molemmat eri lehtiä ja vaihdamme ne sitten keskenämme. Kaivoin juuri viime jouluisiakin lehtiä arkistoista, ja niistä löytyi kivoja kynttiläsomistevinkkejä vielä tällekin joulua :)Joulua odotellen….

 2. 2

  Johanna sanoo

  >Hei!Tilasin tänä vuonna ensimmäistä kertaa tuon Kotivinkin joululehden ja olin hiukan pettynyt sen antiin. En oikein osaa sanoa, miksi, mutta jotenkin…taidan siis kaivaa kaappien kätköistä vanhat lehtien joulunumerot Kotivinkeistä Talo&Koti-lehtiin ja ammentaa vanhoista jutuista hyviä vinkkejä ja etenkin sitä tunnelmaa! 🙂

 3. 3

  Aurinkohattara sanoo

  >Kyllä minä joka kerta kaivan vanhatkin lehdet esiin, mutta höyrähdän ja ostan lähes kaikki uudetkin joululehdet… ;)Kotivinkin joulu oli tänä vuonna onnistunut, viime vuonna oli pettymys.Kaikkien Aikojen Joulu-lehti on myös suosikkini.Ulkolaisia lehtiä en ole (vielä) katsastanutkaan.

 4. 4

  Katja sanoo

  >Minä ostan joka vuosi jokaisen joululehden, ja herkuttelen myös edellisten vuosien numeroilla. Call me crazy.. ;)Minä kanssa vähän petyin tuohon tämän vuoden Kotivinkin joululehteen. Kuvat on aina olleet tosi tosi upeita, mutta tänä vuonna ne ei niin sykähdyttäneet..

 5. 5

  Esmeralda sanoo

  >Heidi, Minäkin olen äidin kanssa tehnyt tuota samaa! :)Johanna, Minä oli pettynyt Kotivinkin Joulun askarteluantiin, ei ollut mitään uutta. Mutta kokonaisuutena mielestäni oli ihan hyvä!Auringonhattara, Minä luen enimmäkseen niitä vanhoja, mutta ostan pari uuttakin lehteä. Kaikkien Aikojen Joulua en ole muistaakseni lukenutkaan.

 6. 6

  Esmeralda sanoo

  >Katja, Mä tykkään Kotivinkin vanhoista joululehdistä, ne on paljon nykynumeroita parempia!

 7. 7

  Eerika sanoo

  >oi, olen myös joululehti-ihminen! Olen saanut kokoelmiini myös äitini 70-luvun joululehtiä, huippuja. Eilen tuli divaanin uusi numero, jonka mukana juhla-liiten, olin läkähtyä ideoihin ja ihaniin kuviin.. ajattelin siitä itekin postata vielä kun ehtisi. Suosittelen!

 8. 8

  Maria sanoo

  >Mulla myös tuo Kotivinkin joululehti, tosin en ole vielä ehtinyt siihen sen kummemmin paneutua 🙂 Eilen maitokauppareissulla näin lehtihyllyssä jonkun lehden, jossa oli täysin valkoinen (ihana) kansi. Mun muistaakseni sen lehden nimi oli ihan vaan Joulu. Tosin lapset kiljuivat vieressäni sen verran, että voi olla, että se oli jonkun sisustuslehden joulunumero 🙂 Tänään pääsen onneksi kauppaan yksin tutustumaan lähemmin tuohon lehteen. Oi, hyvältä kuulostaa tuo sun kahvisi. Täytyy kokeilla!

 9. 9

  Merja K sanoo

  >Kaivoin eilen joululehtipinkan esille – kotimaisia ja ulkomaisia. Mr Järki raahaa minulle reissuiltaan kivoja lehtiä :)Ihana kahvihetki ollut sinulla. Taidanpa seurata esimerkkiä. Aivan ihana auringonpaiste, jossa kelpaa kahvitella, terassille jopa ehkä :)Iloista keskiviikkoa!

 10. 10

  Esmeralda sanoo

  >Eerika, Vau! 70-luvun lehtiä. Takuulla mahtavia. Täytyypä hankkia Divaanin uusin, taisi tilausjatko katketa minulla juuri tätä ennen.Maria, Pitäisi kyllä yksin lähteä käymään siellä lehtihyllyllä. Voisi paneutua etsimään jotain kivaa!Merja K, Kyllä vain on upea sää, terassikahvit maistuisi!

 11. 11

  pellavaunelmia sanoo

  >Maustettu kahvi kuulostaa ihanalta, täytyykin kokeilla! 🙂 Mulle tarttui tänään kaupassa käteen Toivekodin Kauniit Joulukodit -lehti. Se on ainakin kauniita inspiraatiokuvia pullollaan, mutta mitään askartelujuttuja ei lehdestä löydy.

 12. 12

  Meän Satu sanoo

  >Oi, mie kans oon ihan joululehtihöperö näihin aikoihin :D2011 Kaikkien aikojen Joulu-lehtinumeroa ja Kauniit joulukodit, Kotivinkin Joulu-lehti sekä jo sanottuja lehtiä tullu lueskeltua ja tietekki kaivellu esille vanahat joulunumerot tai joulua sivuavat numerot oheisista lehtien vuosikerroista: Talo&Koti, Avotakka, Gloriankoti, Deko, Divaani, Plazakoti, Oma koti kullan kallis, Koti ja Keittiö…monien vuosien takkaa 🙂 Kattelin kansikuvia nuista venhemmista ja otin esille vain mielenkiintosimmat, muuten niitä on niiiin hirviästi ettei oo aikaa sellailla kaikkia 🙂 Nuita on ihana sellailla nyt näihin aikoihin ja fiilistellä jo joulusta ja kirjotella muistiin ideoita mitä käyttää joulua varten sitte :)Aijuu, kirpparilta löysin Maalaisunelma-lehen joulunumeroita, joulu maalla-lehen ja Toivekoti&Puutarha-lehen joulunumeroita :)Että on "muutama" joululehti täällä selattavana 😀 Ihanat kuvat tässä postauksessa 🙂

 13. 13

  Aurinkohattara sanoo

  >Kotivinkin Joulu-lehdet ovat kyllä olleet selkeästi huonompia muutamana viime vuotena.Kaikkien Aikojen Joulu-lehden päätoimittaja onkin Kotivinkin entinen päätoimittaja (toimitti aik. Kotivinkin Joulu-lehdet)- ehkäpä siksi tykkäänkin kyseisestä lehdestä niin kovasti 🙂

 14. 14

  Ansku sanoo

  >Jätin väliin Kotivinkin joululehtitilauksen, kun ne tuntuvat toistavan itseään vuosi vuodelta. Vanhat lehdet kaivan esille ja kyllä niistä aina on löytävinään uutta – muisti taitaa olla jo senverran huono!:)

 15. 15

  selma sanoo

  >Ihania kuvia olet ottanut TAAS! Lehdistä en tiedä, mutta itseä kiinnostaa kovasti uusi K niin kuin koti kirja. Näin esittelyn jossain ja oli aika sinunkin tyylinen:)

 16. 16

  Anonymous sanoo

  >Minulla taas ei ole tiettyä joululehteä, jonka vuosittain ostaisin. Joka joulu poimin hyllystä kiinnostavimmat :)Osaatko sanoa, mitä ovat nuo vihreät pallomaiset kukat? Ihania!

 17. 17

  Esmeralda sanoo

  >Anonyymi, Vihreät kukat ovat krysanteemeja, kuten koko kimppu. Kiva, kun on eri kokoa ja väriä, mutta samaa kukkaa yhdessä kimpussa. 🙂

 18. 18

  Anonymous sanoo

  >Kiitoksia vastauksesta! Pitääpä noita hakea kodin piristykseksi jokin päivä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *