Joulukortit

Tänä vuonna halusin jotain uutta ja erilaista joulukortteihin. Perinteisesti olen joka toinen vuosi tehnyt joulukortit lasten kuvasta ja joka toinen vuosi taas askarrellut jotain muuta. Nyt alkoi molemmat ideat kyllästyttää!
Valitsin yhden viime vuonna ottamani valokuvan ja teetin siitä postikortteja. Näiden pitäisi nyt olla helpot, nimet taakse ja postiin! Kirjekuoriakaan ei tarvita, kun ovat ihan oikeita postikortteja.
Tilasin joulukortit netistä Ifolorilta. Kortit myydään kymmenen kappaleen erissä ja hintaa ei montaa kymmentä senttiä yhdelle kortille jäänyt. Toimitusaikakaan ei ollut kuin pari päivää.
Our Christmas cards of this year. Photo is mine.
Ja pahoittelut ystäville ja tuttaville siitä, että nyt tiedätte jo millainen kortti meiltä tulee… 🙂
Tunnelmallisen viikonlopun toivotukset teille jokaiselle!
Kommentit
 1. 1

  Anu sanoo

  >Todella kauniita kortteja. Juuri samoissa ajatuksissa olen minäkin, että tekisi mieli toteuttaa omasta kuvasta postikortteja. Töissäkin kyselin tällä viikolla vinkkejä siitä, missä sellaisia voisi teettää mutta kukaan ei tiennyt. Tämä postaus oli kuin suoraan mulle 🙂 Kiitos hurjasti vinkistä!

 2. 3

  Esmeralda sanoo

  >Anu, Kiva kun onnistuin auttamaan! Ifolorilla oli nyt vielä -15% kuvatuotteista, mm. korteista! Taisi olla 23.11. saakka.

 3. 5

  Teija sanoo

  >Saman aion itse toteuttaa, niin kuin viime vuonnakin. Viime vuonna kuva ei ollut edes kovin jouluinen, eikä varmaan nytkään 🙂

 4. 10

  Merja K sanoo

  >Kauniita kortteja. Itse yritän väkertää kortit, tosin pitäisikin pian aloittaa ko. projekti. Katsotaan kuinka käy :)Leppoisaa viikonloppua!

 5. 11

  Päivi sanoo

  >Tosi kiva idea! Mä oon hiukan laiska askartelemaan, mutta tähän voisin innostua! Korteista tuli kyllä kauniita! Kiitti vinkistä! :)-Päivi-

 6. 14

  Lovviisa sanoo

  >Tuo on kyllä kivvaa , että jaksaa oikeesti panostaa hyvänjouluntoivotuksiin. Mulla se jää kyllä nätteinkorttitiimarista tasolle. Mullakin yksi ystävä , jolta saa joka joulu ihan tajuttoman uppeita luomuksia:)

 7. 16

  A-L sanoo

  >Kauniita kortteja. Aina sen itse otetun valokuvakortin kuva ei tarvitse todellakaan olla henkilökuva.Mukavia puuhasteluja sinne:)

 8. 17

  Johku sanoo

  >Kauniita kortteja. Hyvissa ajoin olet saanut valmiiksi asti jo, itse kun vasta suunnittelen mikä on tämän vuoden toteutus =)

 9. 18

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos teille kaikille! Minäkin olen ihan innoissani näistä. Harvinaisen helppo ratkaisu!Teija, Minäkin ajattelin jo viime vuonna, mutta sitten se jäi… Kun oli vuorossa lastenkuvakortti ja niihin tykkään askarrella kaikennäköistä.Sisko, Kiva kun sinäkin löysin tänne! Kävinkin kurkkaamassa heti blogiisi! Oliko sinun ne serkun kommentit? :DJohku, Koitan joka vuosi aloittaa joulukorttisavotan ajoissa, mutta aina se postitus jää viime tinkaan… Nyt aloitin heti marraskuun puolella, jotta saisin homman valmiiksi ajoissa!

 10. 19

  kanaemo sanoo

  >Samasta paikasta tilasin viime vuonna kanssa omista akvarelleista joulukortteja. Otin niitä niin paljon, että laitoin osan myyntiin. Nyt niitä on edelleen iso kasa, enkä ilkeä lähettää samoja taas tänäkin vuonna! :)Ajattelin täksi jouluksi tehdä juuri sellaisen lapsi/askartelukortin ja nyt olisi luntakin sopivasti maassa, että saisi sopivia kuvia napsittua.Eli eipä muuta kuin tuumasta toimeen!

 11. 20

  Hilda sanoo

  >Tosi tyylikkäät kortitja kaunis teksti! Tuo on kyllä hyvä idea teettää valokuvasta, mulla tosin on niin huono kamera, ettei kuvat näyttäisi noin laadukkailta, mutta jos kuvausaihe olisi tarpeeksi ihana, niin kaipa ne menisi 😀

 12. 21

  selma sanoo

  >upeat! Ja kiva kun löysin tosi mielenkiintoisen uuden blogin! Tuppasin itseni lukijaksi:)

 13. 22

  kisu sanoo

  >Kortit on tosi upeat! Kiva idea! Mulla on aikomus askarrella kortit…saas nähä kuinka käy.Mukavaa sunnuntaita!-kisu-

 14. 23

  Sisko sanoo

  >jeps, serkun nimimerkillä kirjoittelin ensin. Sulla on aivan ihana tää blogi. Oot tainut pitää jo pidempään, kun kaikki on niin hienosti ja kaunista! 🙂 Minä innoistuin vasta keväällä, niin monet jutut on opettelussa 🙂

 15. 24

  Suveliina sanoo

  >Piristää aina päivää löytää uusi ja mielenkiintoinen blogi. Näppäsin itseni heti lukijaksesti. Joulukortit näyttävät aivan upeilta. Itselläni vielä kaikki tekemättä..kääk..no onhan tässä vielä tovi aikaa. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!!Suvi

 16. 25

  Sini sanoo

  >Todella kauniit kortit! Kannattaa kyllä hyödyntää kuvaamiansa kuvia ja sellaisiakin, joissa ei näy niitä lapsia 🙂 Olen suunnitellut jotain samantapaista, mutta ehkä yhdistän valokuvatulosteen korttiaskarteluun. Mukavaa ensimmäisen adventin odotusta!

 17. 27

  Esmeralda sanoo

  >kanaemo, Vau! Tuohan kuulostaa hienolle. Voi kun, itsekin olisi niin taitava, että voisi omaa taidetta tehdä korteiksi.Hilda, Kiitos!selma, Kiva kun löysin tänne, tervetuloa lukijaksi! :)kisu, Kiitos! Askarteluintoa!!Sisko, Arvasin jo toisesta viestistä, että se olet sinä! 🙂 Oonhan minä jo reilun vuoden kirjoitellut. Ja kiitos!Suvi, Kiitos sinulle! Mukava, että löysit tiesti tänne, Tervetuloa! Ehtiihän tässä vielä vaikka mitä. :)Vielä on yli kolme viikkoa aikaa joulupostin viimeiseen päivään.Sini, Kiitos! Itsekin ajattelin samoin. Voihan sitä kauniita kuvia hyödyntää näin. :)Miia, Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *