Joulukalenteri 2011

Ihan pian starttaa Esmeraldan joulukalenteri! Huomenna on aika avata ensimmäinen luukku.
Rakastan joulua. Välillä tällä jouluhullulla menee jopa hössötyksen puolelle. Joulutunnelmaan kuitenkin pääsee parhaiten puuhailemalla jouluisia juttuja ja laittamalla joulua kotiin. En pidä kiireestä ja aikataulutetuista jouluvalmisteluista, vaan meillä joulua laitetaan sillä tahdilla, mikä tuntuu hyvälle, ilman paineita täydellisestä joulusta.
Tuumailin, että ehkä niitä jouluvalmisteluja riittää joulukalenteriksi asti toisena vuonna peräkkäinkin, varsinkin kun toivomuksia sain.
Joulukalenteri sisältää ainakin jouluvalmisteluja sisustaen ja askarrellen ehkä keittiössäkin puuhaillen. Toivon, että jokaiseen luukkuun saan edes jotain pientä aikaan. Lisäksi luvassa on ekstraa teille blogini ihanille lukijoille arvontojen merkeissä, tänä vuonna sponsorivoimin.
Mikäli haluat jakaa jouluiloa muillekin, voit linkittää kalenterini ylintä kuvaa käyttäen.
Tervetuloa seuraamaan Esmeraldan joulunodotusta!
Arvontojen sponsoreina Esmeraldan joulukalenterissa toimii Elvina InteriörLivin, Sisustus Carena ja White Coast. He kaikki ovat lahjoittaneet upeat palkinnot joulukalenteriin arvontoihin.
Kommentit
 1. 2

  Inka sanoo

  >Jee! Ihanaa päästä seuraamaan luukkujen avautumista! Mahtavankuuloiset arvonnatkin :))

 2. 3

  Ainutlaatuinen sanoo

  >Mielenkiinnolla mukana. Jännää niinhän se kuuluukin olla joulunalla.

 3. 4

  Heidi sanoo

  >Huomista innolla odottaen… heti piti lisätä Joulukalenterin linkki omaan blogiin, että muistaa käydä avaamassa joka luukun 🙂

 4. 5

  Ilona sanoo

  >Hei! Huippukiva juttu tää joulukalenterin alkaminen. On piristävää seurata muidenkin jouluvalmisteluja- ilman tosiaan sitä haudanvakavaa aikataulutusta. Hyvä huomio tuo "ei paineita täydellisestä joulusta". Nytpä aionkin itsekin tänä vuonna pitää sen mielessä 😉 Tunnelmallista joulun odotusta!

 5. 8

  Kastanja sanoo

  >Ihanaa, että laitat joulukalenterin =) Kummasti sitä aikuisenakin kaipaa kalenteria ja jouluisia juttuja.. 😉 Tunnelmallista joulun aikaa sinne 🙂

 6. 9

  Tuire sanoo

  >Voi ihanaa, että pidät joulukalenteria!!! Itse en tänä vuonna ehdi ja jaksa, harmi. Linkitän. 🙂

 7. 10

  Meän Satu sanoo

  >Mie oon löytäny nämä sisustusblogit vasta kesällä, että tämä joulukalenteri on mulle ihan uus juttu 🙂 Jännää 😀 Huomena saa nähä ekan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *