Jouluisen kodin nurkkia

jouluna1jouluna2

Kyllä se nyt vaan on niin, että meidän kotiin on tullut joulu. Aamusta saakka se on hiipinyt pikkuhiljaa sisään ja miesväen hakeman joulukuusen myötä asettui ihan kunnolla tänne asumaan. Kuusi koristeltiin komeaksi koko porukan voimin ja äänestettiin, mikä tähti kuusen latvaan pääsee. Koristetaakka meinasi olla kuusellemme liian painava ja hiukan täytyi toppuutella lapsia koristemäärissä, mutta tulipahan komea! Ehkä Instagramin puolella kohta voi vilahtaa, miltä meidän kuusi näyttää. Nämä postauksen kuvat räpsin tuosta hiukan harvemmin nähdyltä seinustalta, mihin asettelin lipaston päälle joulukoristeita esille. Kuvat on otettu päivän valoisimpana hetkenä, mutta eipä ollut kovin ruhtinaalista valon määrä silloinkaan. Neulospäälysteisen lyhdyn löysin postireissulla. Ajattelin antaa sen jollekulle lahjaksi, mutta tarvittavat lahjukset löytyivät jo ja lyhty halusi jäädä meille. Puisessa lokerikossa on käpyjä ja joulukoristeita, jotka eivät kuuseen mahtuneet.

Olisi kiva kuvata laajemminkin jouluista kotiamme blogiin, katsotaan josko vaikka pyhinä sitten. Ihan innolla jo odotan joutilaita ja levollisia päiviä perheen ja ystävienkin kesken! Joulua varten alkaa kaikki olla valmiina, vielä täytyy yksi kauppareissu tehdä ja hakea mm. tuoreet salaattitarvikkeet ja maitosatsi! Huomiselle onkin tiedossa joululihojen paisto ja hiukan pientä leipomista vielä. //Leppoisaa joulun odotusta, toverit!!

jouluna

 

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Kyllä joulu on saapunut meillekin ja se tuntuu kyllä super-ihanalta! Hei, laitappa kuusikuvia tännekin, itse juuri postasin kuvia meidän kuusesta tänään. Kyllä se kuusentulo lisää niin paljon tunnelmaa!

 2. 5

  sanoo

  Kynttilän neulepäällinen on aivan ihana! Samoin tuo idea joulukoristeista puulaatikossa, söpön huoleton! 🙂

 3. 6

  Korukopan Eija sanoo

  Makee puulaatikko tykötarpeineen..mikäs tuo tumma tähti siinä onkaan? Puinen tähti?
  Levollisia joulunpyhiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *