Jouluisempi koti

jouluisempi sisustus

Tänä vuonna minulle on aivan erityisen tärkeää luoda jouluista tunnelmaa hyvissä ajoin ennen joulua kotiin, sillä päätimme että emme vietä tänä vuonna joulunpyhiä täällä kotosalla, vaan matkustamme isovanhempien luo viettämään joulua isommalla porukalla. Monta monituista vuotta, itse asiassa niin kauan kun olemme tässä kodissa asuneet, olemme viettäneet joulun omalla porukalla kotona, mutta nyt kun joulun yhteyteen osuu niin monta vapaapäivää, ajateltiin viettää hiukan erilainen joulu pois kotoa. Tälle vuodelle ei siis nähdä aitoa kuusta meidän olohuoneessa, mutta onneksi on viime vuotinen puukuusi varastossa odottamassa! Taidetaan hakea se sisälle heti kuun vaihtuessa.

jouluisempi sisustus3jouluisempi sisustus4

Nyt kun päätin, että tänä vuonna aloitellaan hyvissä ajoin, laitoin perinteet uusiksi ja paperitähti on olohuoneen ikkunalla jo viikkoa ennen syntymäpäivääni! Eikä tunnu yhtään liian varhaiselle. Miksi sitä jouluisempien juttujen esillelaittoa pitäisi himmailla, jos hyvälle tuntuu jo aiemminkin!? Koskaan ei vielä ole joulu kyllästyttänyt ennen joulunpyhiä! Tällä kertaa laitoin olohuoneen ikkunalle aiempien kahden pienemmän paperitähden tilalle vain yhden valkoisen tähden, suuren yli metrin halkaisijaltaan olevan seitsemänsakaraisen tähden, joka viime vuonna oli meidän makuuhuoneessa. Koska makkarin tähti tuli olohuoneeseen, täytyy makuuhuoneeseen keksiä jotain muuta joulukoristusta tälle vuodelle. Nyt olohuone tuntuu sopivan talviselle, marraskuuhun hyvin sopivalle. Joulua kohti varmasti keksitään vielä jotain tätä jouluisempaa, mutta odotellaan vielä tovi!

jouluisempi sisustus2 jouluisempi sisustus5

Sunnuntai-iltaan perheen miehet tilasivat parturointia, mutta sitä ennen taidan lähteä käymään juoksulenkillä. Eemil lupasi lähteä mörönsyötiksi tuonne pimeään iltaan! Voi, kun tulisi edes vähän lunta, niin olisi kivempi lenkkeilläkin… //Suloista sunnuntai-iltaa ja tsemppiä aamulla koittavaan arkeen!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Miina! Ei minustakaan ole lainkaan varhaista. Eikös se ensi viikolla ole jo ensimmäinen adventtikin… Minusta tuntuu nyt erityisen tärkeälle tuoda joulua ajoissa, kun pyhät ollaan pois. 🙂

 1. 2

  sanoo

  Siellä näyttää niin kauniilta! Iso tähti ikkunassa on upea! Minullakin on tuollainen valtavan kokoinen tähti, se pääsee isoon olkkarin ikkunaan lähempänä joulua, nyt ikkunassa roikkuu vähän pienempi tähti.

  Minä laitan joka vuosi joulua kotiin hyvissä ajoin siksi, että haluan nauttia tunnelmasta mahdollisimman pitkään. Heti tapaninpäivän jälkeen tekee mieli raivata joulu takaisin laatikkoon, joten ennakkoon nautiskelu on mun juttu. Naureskelua tosin saan osakseni tämän intoilun takia… 😉

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Anu! ♥ Jättitähti on minustakin aivan ihana. 🙂
   Sama juttu täällä, joulu puretaan pois joka tapauksessa hyvin pian pyhien jälkeen, joten parempi nauttia tunnelmasta hyvissä ajoin ja etukäteen!
   Kyllä täälläkin on joskus jouduttu naureskelun kohteeksi jouluhöösäämisen vuoksi, mutta onneksi meitä on muitakin, jotka tykkää joulusta jo hyvissä ajoin! 🙂

 2. 3

  Miiu sanoo

  Aivan ihana näköistä <3! Itsekkin kaivoin ekat joulukiristeet esiin reilu viikko sitten. Valoa tämä lumeton talvi kaipaakin. Sun blogista saa kyllä ihanasti inspistä!
  Mistä muuten nuo tammenterhon ja kävyn muotoiset koristeet ovat :)?

  • 3.1

   sanoo

   Kiitti Miiu! Tosi kiva kuulla, että löydät täältä inspistä! ♥ Valoa tosiaan tarvitaan nyt, kun maa on musta. Tammenterho ja käpy on hemtexistä viime vuodelta. Joskus siellä on ollut samanlaisia joulukoristeita useampanakin vuonna myynnissä, joten hyvällä tuurilla voisi olla yhä valikoimissa!

 3. 4

  Miiu sanoo

  Aivan ihana näköistä <3! Itsekkin kaivoin ekat joulukoristeet esiin reilu viikko sitten. Valoa tämä lumeton talvi kaipaakin. Sun blogista saa kyllä ihanasti inspistä!
  Mistä muuten nuo tammenterhon ja kävyn muotoiset koristeet ovat :)?

 4. 5

  sanoo

  Oi kun teillä on jo ihanan talvisen näköistä, ei yhtään liian jouluista! Iloa joulunlaittoon, minäkin päätin jo aloittaa ajoissa, kun joka vuosi se joulukuu tulee niin yllättävän nopeasti! Ja joulun jälkeen lähdemme Levin mökillemme, joten se joulunaika loppuu sitten aikas pian, kun kuusi kannetaan ulos jo Tapanina 😉

  Mukavaa lenkkiä sen syötin kanssa, meilläkin yksi Emil istuu tuossa vieressäni!

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Riikka! Talvista tunnelmaa tässä kyllä kovasti kaipaa, kun ulkona on suoraan sanottuna aika ruman näköistä. :/ Ja ehdottomasti kannattaa joulun tunnelmasta ottaa kaikki ilo irti jo etukäteen, meilläkin aika pian pyhien jälkeen riisutaan joulu pois. 🙂

   Just eilen puhuttiin meidän Eemilin kanssa Eemil -nimestä, kun tuli mieleen ettei tunneta muita kuin tosi tosi kivoja Eemilejä! 😀 Teilläkin on varmaan sellainen. 🙂

 5. 6

  Soile sanoo

  Mistä olet hankkinut nuo verhot? Täydelliset verhot kiikarissa ja nuo näyttää pahasti siltä. 😉

 6. 7

  mari sanoo

  Kysymys kattolampusta 🙂 Kun lampussa on valo päällä, tekeekö varjostimen varjot häiritseviä hämähäkkikuvioita seinälle ja kattoon? Minulla saman mallinen varjostin, mutta hehku on normaalin kokoinen ja varjot alkaneet häiritä.

   • 7.1.1

    mari sanoo

    minkä korkuinen varjostimesi on? mietin, oliskohan isomman hehkun hankkiminen paikallaan….

    • 7.1.1.1

     sanoo

     Mä luulen, että toi on reilut 30cm korkea. Toi kuvio on aika harvaa, ettei mitään seittejä saa muodustumaankaan. Vaikuttaakohan se itse hehkulampun koko sitten asiaan?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *