Jouluinspiraatiota

bloomingville christmas 2015 1

Nyt olisi niin ihania joulutfiilistelykuvia tarjolla, ettei tosikaan! Kivojen tuotteiden lisäksi Bloomingvillen kuvissa on aina erityisen kauniit miljööt, mutta itse somistukset ja stailauksetkin on oikein onnistuneet. Nämä kuvat inspiroivat muuhunkin kuin ostamaan tuotteita, sillä kuvissa yksittäiset tuotteet ei ole se juttu, vaan kokonaisuudet, tyyli ja asetelmat toimivat omillakin, valmiiksi kotoa löytyvillä tuotteilla. Nämä kuvat toi minulle aikamoisen jouluinspiraation ja kovasti mietiskelin jo, millaista joulua meille tänä vuonna aletaan tehdä. Ensimmäinen joulu uudessa kodissa on joka tapauksessa ihana ja jännittävä juttu, jota on tullut kyllä mietittyä mielessä jo aiemminkin… Itse asiassa lapset on pohtinut jo toukokuussa, mihin kummaan joulukuusi olohuoneessa sijoitetaan. Muutamia tunnelmavaloja viriteltyäni on mietitty, millaisia jouluvaloja mihinkin laitetaan ja minkälaista koristusta ylipäätään tänne voisi tehdä.

Bloomingville Christmas 2015 5 Bloomingville Joulu 2015 4 Bloomingville Joulu 2015 Bloomingville jul 2015

Tylsää tai ei, tulee joulu täällä uudessa paikassa olemaan varmasti hyvin vanhan kodin joulun näköinen. Rauhallisia luonnonsävyjä ripauksella mustaa ja valkoista, pienellä metallien kimalteella, rosoisilla pinnoilla, pehmeillä tekstiileillä ja isosti itse tehdyillä asioilla, kaikkia näitä yhdistellen saadaan varmasti meidän näköinen joulu aikaan. Tähdet monessa eri muodossa, joulupallot, kynttilät, paperikoristeet, kukat ja havut riittää tuomaan joulun meille.

Bloomingville 2015 Christmas

Bloomingville Joulu 2015 2 Bloomingville Jul 2015 2

Kauniit lahjapaketit nyt ainakin täytyy saada johonkin esille, hyvissä ajoin ennen aattoa. Nyt kun lapset on isompia, voi jännitystä pidentää ja antaa pakettien olla esillä ennen joulua tietäen, ettei niitä kukaan mene avaamaan. Itse asiassa olen jo pienesti aloittanut joululahjojen hankinnan. Voi, kun osaisi hoitaa koko lahjahomman ajoissa ilman sitä viime hetken paniikkia!

Meillä on tänään koettu lisää suuria eilisen kaltaisia hetkiä, kun saimme tyttöjen huoneeseen, eteiseen, olohuoneeseen, ruokailutilaan ja keittiöön kaikki listat paikoilleen! Viimeiseen makuuhuoneeseen lattialista loppui kesken, joten sitä jatketaan joku toinen päivä. Nyt tuntuu niin kivalta, kun nurkatkin näyttää viimeistellyille! Samalla kun siirreltiin kalusteita listoituksen tieltä, tuli puunattua kaikki nurkat ja siivottua koko koti. Eteisen säilytyskalustekin on valmistunut ja viimeistelty, joten saatte varmasti pian kuvia valmiimmasta kodista. Nyt on tupareita varten viimeisteltävistä hommista tekemästämme to do -listasta lähes kaikki hommat raksittu, joten voidaan alkaa vaikka leipomaan juhlia varten! Saatiin laadittua lista tarjottavista valmiiksi ja nyt on tavoitteena pysyä siinä, jottei ihan mopo lähde käsistä tarjottavien kanssa. Ihanaa päästä järjestämään juhlia pitkästä, pitkästä aikaa! Nyt kuitenkin iltasella kirjastosta hakemani Mari Jungstedtin uusimman kirjan pariin sohvan nurkkaan!

//Ihanaa viikonloppua ja kiitos kun kävit taas!

Kuvat: BLOOMINGVILLE

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *