Jouluinspiraatiota – TineK Home

TineK Home Christmas 2013_7

Kyllähän nyt voi jo vähän joulusta postailla, kun lokakuu alkaa olla puolessa välissä, vai mitä sanotte? Katselin näitä Tine K Homen joulukuvia jo aiemmin syksyllä, mutta silloin saivat vielä jäädä jemmaan. Mutta ehkä nyt voisi olla aika ihan pienesti miettiä jouluakin. Markettien perusteella ainakin joulu on ihan nurkan takana, kun on jouluvalot ja -koristeet esillä, suklaista puhumattakaan…

Näistä joulutuotteista ihastuin tuohon ”kolikko”nauhaan, jota ainakin näissä kuvissa on kahdessa värissä. Olisi ihana ripustettava vaikka joulukuuseen kuten tuossa alinna olevassa kuvassa. Toinen ihastus on nuo risutähtiservetit, joita on varmaankin pakko ostaa joulua ja talvea ajatellen. Muuten näissä kuvissa ei varsinaisesti nouse tuotteet pääasiaan vaan tuo kaunis tunnelma. Samanlainen olo minulle on muutenkin tullut TineK:n tuotteista; varsinaisia tuotehimotuksia harvoin tulee, mutta stailauskuvien tunnelmaa ja tuotteita tykkään fiilistellä.

TineK Home Christmas 2013_6

TineK Home Christmas 2013_8

TineK Home Christmas 2013_1 TineK Home Christmas 2013_2 TineK Home Christmas 2013_3

TineK Home Christmas 2013_5

TineK Home Christmas 2013_4

Kaikki kuvat: TineK Home

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä voisin ottaa meille tämän joulun:) Täytyy pistää tilaukseen yksi kaikkia, niin saa fiiliksen kohdalleen. Kauniita kuvia!

 2. 2

  sanoo

  Niimpä, tuon tunnelman kun voisikin saada..ikävä kyllä ei tuollainen tunnelma ei synny yhdellä kynttilällä ja serveteillä, harmi sinänsä 😀 Niin kauniita nuo stailauskuvat!!! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Eipä tuo, ei! Tarvittaisiin vähän muutakin, kuten ihanan rouheita osittain maalattuja betonipintoja. 😀 Ja upeat vanhat ruutuikkunat. 🙂 Mutta voihan sitä aina haaveilla ja edes pikkuisen tuosta tunnelmasta saada!!

 3. 5

  Päivi Lemström sanoo

  Kyllähän lähestyvää joulua on hyvä fiilistellä ajoissa…kaunista.
  x

  • 5.1

   sanoo

   Pitää sitä!! Koskaan ei ole ennen joulua ehtinyt joulua liiaksi fiilistelemään, ennemmin vain harmittelee kun joulun alusaika menee niin nopeasti ohi, joten ajoissa täytyy olla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *