Jotain jännää ilmoitettavaa…

Bella-blogit!

Tänään on aika ilmoittaa teille jotain jännää. Blogini muuttaa ensi viikolla, 3.5. lanseerattavaan uuteen blogiportaaliin, Bella-blogeihin. Itse olen siirrosta kovin innoissani, hiukan jännittynytkin.
Minua pyydettiin jo alkuvuodesta Bellaan. Pienen pohdinnan jälkeen lupauduin ilomielin mukaan, eihän tällaiseen tilaisuuteen voinut olla tarttumatta. Varsinkin kun tähän liittyi toive, että blogini sisältö tulisi pysymään mahdollisimman paljon entisenlaisena. Samalla tyylillä mennään siis jatkossakin, päätän itse aiheet joista kirjoitan.
Kaikki vanhat postaukset tulee löytymään jatkossa Bellan-blogien puolelta ja 3.5. lähtien uudet postaukset löytyvät ainoastaan Bellasta.

Uskon, että blogin siirtyminen tuo mukanaan paljon kaikenlaista kiinnostavaa. Minulle haasteita luo tutusta ja turvallisesta bloggerista siirtyminen wordpressiin, missä Bella-blogit toimii. Blogin ulkonäön haluaisin pitää mahdollisimman paljon ennallaan, mutta joitakin muutoksia toki uusi bloggausympäristö tuo. Ne selviävät sitten muuton myötä.
Reilun parin vuoden ajan tänne bloggeriin on tullut jo kirjoiteltua, eikä kirjoittamatta enää osaa olla. Tämä muutto tuleekin aivan sopivaan vaiheeseen, ehkä nyt on hyvä aika siirtyä bloggaamisessa ikään kuin eteenpäin.
Kanssani Bellaan tulee siirtymään pari ennestään tuttua upeaa bloggaajaa ja lisäksi jokunen minulle aivan uusi tuttavuus. Bella-blogit kasaa yhteen aika erilaisia bloggaajia, joten mielenkiintoinen yhdistelmä on luvassa. Kaikki Bellaan siirtyjät paljastetaan Bella-blogien facebook-sivulla tällä viikolla. Lanseerausta odotellessa voitte käydä tykkäämässä uudesta portaalista facebookissa.
Myös Esmeraldan facebook-sivulla tulee siirrosta lisätietoa, joten kannattaa tykätä!
Toivottavasti moni teistä lukijoista, niin vanhoista kuin uudemmistakin siirtyy blogiani lukemaan uudessa osoitteessa. Te lukijat kun olette iso osa blogiani kommentteinenne ja viesteinne! Ilman teitä tätä olisi turha kirjoittaa. Tarkemmin siirrosta tulee infoa lähipäivinä, mm. uusi osoite. Kerron samalla lisää siitä, kuinka blogini seuraaminen onnistuu jatkossa helpoiten.
Kyselkää toki, jos blogini muutossa joku asia mietityttää!
Tästä uudesta mahdollisuudesta innoissaan, Esmeralda
Kommentit
 1. 1

  S sanoo

  >hih, tuttuja ajatuksia ja tuntemuksia! onnea sinullekin tästä, mukava olla samassa veneessä :))

 2. 2

  IMAGE black and white sanoo

  >ONNEA murunen. 🙂 Iloinen uutinen ja kyllähän onkin ollut ihme, ettei sinua ole jo "napattu" aijemmin minnekkään. 😉 Ehkäpä minäkin vielä joskus… 🙂

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >Jep, kiva kun tuttuja siirtyy samalla kertaa uuteen paikkaan. 🙂 Onnittelut sullekin! Jännitetään yhdessä.

 4. 12

  Marja sanoo

  >Nonni, sinäkin brutukseni 🙂 Juuri S:n blogista luin samanlaisia uutisia. Ja kommentoin, että kylläpä näitä blogiportaaleja syntyy koko ajan uusia… Onnea ja myötätuulta! Niin ja tervetuloa wordpressin maailmaan… hetki meni totutellessa, nyt sujuu ihan ok 😉

 5. 16

  Rilla sanoo

  >Onnea kovasti! Mielettömän hieno juttu, olet paikkasi 100% ansainnut :)Sinne tullaan mukaan seurailemaan 😉

 6. 18

  Anonymous sanoo

  >Hei ihan mielenkiinnosta, kun en oikein ole jyvällä mitä nämä portaalit on ja mitä iloa niistä on kirjoittajille ja lukijoille? Tämä ei ole siis ilkeilyä tai mollaamista, vaan en ihan oikeasti ole tutustunut mikä idea noissa on.. kerrothan 🙂

 7. 24

  Esmeralda sanoo

  >Hyvä jos wp on lähtenyt sujumaan, se mua aika paljon jännittää. 😀 Ja kiitos! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin. :)Mitä muita uusia blogiportaaleja lähiaikoina on tullut? Mulla on mennyt ihan ohi…

 8. 29

  Esmeralda sanoo

  >Ihanaa, että olet sitä mieltä ja että seuraat mukana. 😀 Kiitos Rilla!

 9. 31

  Esmeralda sanoo

  >Heippa! Kiva kun kysyit. 🙂 Jos jollekin muullekin on epäselvää…Blogiportaali kasaa saman sivuston alle muutamia kivoja blogeja, näin useampi blogi löytyy helposti samasta sivustosta.Bloggaajalle portaali tarjoaa yhteisöllisyyttä, mm. tapahtumia portaalin bloggaajien kesken. Bloggaajat saavat pientä korvausta kirjoittamisesta ja mahdollisuuden osallista yhteistyökampanjoihin mm. yritysten kanssa. Saan myös jättää ns. teknisen puolen osaavampiin käsiin ja keskittyä vain bloggaamiseen.Tässäpä jotain, mitä pikaisesti tuli mieleeni.

 10. 39

  Maria sanoo

  >Ihanaa, onneksi olkoon Esmeralda! Sun blogisi on yksi mun ihan suokkariblogeista ja on paikkansa ansainnut 🙂 PS. Ihania piirroksia edellisessä postauksessa!

 11. 41

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Maria! Ihana kuulla. ♥ Ja kiva, että tykkäsit piirustuksista. 🙂

 12. 43

  Anonymous sanoo

  >Blaah… blogisi on ollut kivaa seurattavaa, mutta pitää nyt miettiä uudelleen, jatkanko. Olen jättänyt muutamia blogeja suosikkilistaltani pois siitä syystä, että en yksinkertaisesti vaan jaksa/viitsi lukea niitä enää, koska kaikesta paistaa mainostaminen. Nämä uudet tsydeemit ovat törkeän halpaa mainosta erilaisille yrityksille ja tuotemerkeille. Mikäs siis sen helpompaa kuin pienen korvauksen nimissä " haluta juuri sinun blogi " listoilleen. 😉 Tämä on vain pieni piipitys anonyymi lukijaltasi. Olen lueskellut blogiasi jo pitkään ja tähän asti olen tykännyt valtavasti. Tsemppiä uusiin tuuliin! t. vakkarilukija

 13. 44

  Esmeralda sanoo

  >Heippa vakkarilukija!Kiva kun otit tämänkin näkökannan esille.Itse olen ajatellut koko asian niin päin, että blogiportaalit vievät blogimarkkinointia eteenpäin ja parempaan suuntaan. Olen saanut yhteistyötarjouksia välillä suorastaan naurettavaa korvausta vastaan tai jopa pyyntöjä mainostaa tuotteita ilman minkäänlaista korvausta. Toki olen mielenkiintoisiin yhteistyötarjouksiin tarttunut, esimerkiksi jos tarjolla on ollut tuotteita joista pidän jo entuudestaan.Bellan mainoshinnastosta minulla ei ole mitään tietoa, mutta arvaukseni on, että mitään törkeän halpaa mainontaa ei ole tarjolla, pelkästään meidän bloggaajien määrän ja korvauksen perusteella. Ja ylläpitokulujen jälkeen kun pitäisi portaalin pyörittäjillekin jotain taskuun jäädä.Jatkossakin valitsen itse jokaisen yhteistyökampanjan kohdalla, haluanko siihen osallistua. En tule kertomaan asioista, jotka minua ei kiinnosta ja kirjoitan varmasti jos en ole tyytyväinen johonkin tuotteeseen, vaikka olisin sen ilmaiseksi portaalin kautta saanut.Suomessa blogimarkkinointi on vielä aivan lapsen kengissä. Blogeissa mainostamisen potentiaali on herätty huomaamaan, mutta asiaankuuluvaa arvostusta bloggaajille ja blogeille ei ole vielä osattu antaa. Tämän kehittämisessä blogiportaalit on mielestäni aivan hyvä väline. Yritykset pääsevät mainostamaan, mutta joutuvat siitä myös asiaankuuluvan korvauksen maksamaan.Toivon kovasti, että onnistun pitämään oman tyylini ja valitsemani linjan myös Bellan puolella. Nimenomaan sitä meiltä on pyydetty, onhan blogien lukijakunta saavutettu juuri sillä omalla tyylillä. Uskon, että jos blogini lähtee väärään suuntaan tai aivan hunningolle, te lukijat kyllä älähdätte! 😉

 14. 45

  Henna-Maria sanoo

  >Hei Esmeralda, onnittelut 'ylennyksestä'! Kiitos hyvästä vastauksesta myös kaikkiin kysymyksiin. Mitä avoimempi olet kaikesta (mistä nyt vain voi olla avoin julkisesti), sitä mielummin luen blogiasi. Esimerkiksi tuo, että saat tulevaisuudessa palkkaa kirjoittamisesta ja blogin pitämisestä. Hyvä, että Suomessakin aletaan nähdä blogien mahdollisuudet ja annetaan tunnustusta hyville bloggaajille. Sehän on mainio tapa ansaita rahaa: tekemällä sitä, mitä rakastaa! Tämä on inspiroivaa ja tiedän, että jatkossakin luen miellelläni Esmeraldan tapahtumia! Saa olla niinkuin sun siivellä mukana kaikissa jännissä sisutusjutuissa ja haaveilla omista 🙂

 15. 46

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Henna-Maria!Avoimuus kunniaan!! 😀 Onhan se hienoa saada palkkionkin kautta arvostusta blogilleen. Tuntuu hienolle, että rakkaasta harrastuksesta voi saada korvausta.Ihanaa, että sinäkin pysyttelet mukana blogini matkassa.

 16. 47

  Anonymous sanoo

  >"Bellan mainoshinnastosta minulla ei ole mitään tietoa, mutta arvaukseni on, että mitään törkeän halpaa mainontaa ei ole tarjolla, pelkästään meidän bloggaajien määrän ja korvauksen perusteella. Ja ylläpitokulujen jälkeen kun pitäisi portaalin pyörittäjillekin jotain taskuun jäädä."Tarkoitankin mainonnalla omassa kommentissani sitä, että niille yrityksille, joita blogissasi jatkossa mainostat/esittelet julkisuus ( eli tässä tapauksessa se kääntyy niille mainokseksi ) on mitä halvinta. 😉 Jos esim. Hesariin meinaa laittaa mainoksen, saa maksaa tuhansia euroja ja sitä lukee tietty joukko. Nyt innokkaat bloggaajat vievät yritykset suoraan pontentiaalisten asiakkaiden luo omien verkostojensa kautta. Näppärää! Mut sitähän tää elämä nykymaailmassa on… raha pyörittää kaikkea. En valita, mutta haluan vain herättää hieman ajatuksia siitä, että asioilla on useita puolia. t. vakkarilukija

 17. 49

  Esmeralda sanoo

  >Ymmärrän kyllä ajatuksesi! Ja tiedostamalla näitä asioita mennään parempaan suuntaan. 🙂

 18. 51

  Uusi kaunis päivä sanoo

  >Onnea matkaan Bellablogeihin! Kuulostaa mielenkiintoiselta! Ja ihan varmasti tulen vierailemaan blogissasi myös jatkossakin, koskapa kovasti olen tykännyt : )! Iloa bloggailuun jatkossakin : )

 19. 52

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos! Mielenkiinnolla itsekin uutta odotan. Saa nähdä, mitä tuleman pitää. 😀 Ihanaa, että aiot seurata blogiani myös jatkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *