Jos meidän joulu olisi punainen…

H&M Home Christmas 2013

Jos meidän joulu olisi punainen, se voisi näyttää kutakuinkin tältä! Tykkään kuvien rustiikkisesta ja jonkin verran teollisestakin tunnelmasta. H&M Homelle tyypilliset tekstit ja painatukset tuotteissa näyttää kivoille, vaikka niitä en omaan kotiin aivan näin ruhtunaallisesti päästäkään. Mutta ihania purkkeja ja purnukoita. Kiva yhdistelmä havuja, pellavaa, punaista ja pipareja. Pitäisiköhän tänä vuonna tehdä piparkakkuja koristeeksikin!?

H&M Home Christmas 2013

Lokakuun viimeinen päivä jo, huh huh! Huomenna on marraskuu. Halloween taitaa ajoittua tälle pyhäinpäiväviikonlopulle. Meillä yksi pikkuinen noita tekee innoissaan lähtöä päiväkodin naamiaisiin ja muutakin halloween actionia on tiedossa muksuilla. Minä taidan kurpitsalyhtyjen kaiverruksen sijaan keskittyä suunnittelemaan pyhäinpäiväksi jotain leipomuksia. Vai olisikohan se jo ensimmäisten joulutorttujen aika!?

Kuvat: H&M

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania inspiraatiokuvia. Meillä joulu tulee varmaan olemaan tänäkin vuonna punainen tai ainakin piristetty ripauksella punaista. Mä oon joulutorttujen kannalla. Itsekin ostin torttulevyt jo pakastimeen odottamaan. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Ihanat kuvat!!!! 🙂 Tänä vuonna ostin rohkeasti jo mustavalko tähdelliset servetit ja muut koristukset. MUTTA kyllä tuo punainen taas alkaa houkuttamaan, lapsuus oli aina punaista pullollaan, niin kai se vaan pyrkii aina jouluisin pintaan 😉 😀

 3. 3

  sanoo

  H&M:llä on aina tosi kivat inspiskuvat.

  Joulu tuntuu hiipivän vuosi vuodelta aiemmin. Olin alkuviikosta yhdessä jouluruokatapahtumassa, jossa joululaulut raikasivat äänekkäästi. Tuntui hassulta, kun vielä ollaan lokakuussa. Toisaalta ymmärrän, että tilaisuus haluttiin pitää niin ajoissa, että toimittajan ja bloggaajat ehtivät kirjoitella taphtumasta ennen joulua.

 4. 5

  sanoo

  Ihania kuvia!!! Tekee mieli taas punaista, vaikka olin jo vähän suunnitellut, että tänä vuonna sitä ei tulisi. Pitääkin varmaan pistää pari uutta tyynyliinaa tilaukseen. Heh! 😀 Nää on vaarallisia nää tälläiset postaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *