>Järjestelmällisyyttä

>

 Järjestelmälliseksi voi oppia, jos sitä kovasti harjoittelee. Turhaanko uskottelen itselleni, mutta harjoittelimmepa silti. Karsin ompelutarvikkeitani tästä Ikean vanerilokerikosta ja annoin sen tyttöjen käyttöön maalattuani päädyt liitutaulumaalilla. Siellä säilyy pieni krääsä ja tilpehööri tallessa, ehkä.
Oma ompelurasiani on nyt pienempi ja kätevämpi. Harvemmin käytetyt langat joutuivat parempaan talteen odottamaan ompeluinspiraatiota.
Ilmassa on kevättä, helppo uskoa että huomenna on maaliskuu!
Iloista viikkoa!
Kommentit
 1. 1

  Vekarus sanoo

  >Minä ostin juuri ensimmäisen purkkini liitutaulumaalia 🙂 ja sain muuten palmikkotyynynkin valmiiksi jokin aika sitten. Koskakohan sen ehtisi kuvata…Iloa viikkoosi!

 2. 2

  valkea höyhen sanoo

  >Hyvä idea tuo lokerikkojuttu sinulla. Itse olen vaan ihaillut muiden liitutaulumaali aikaansaannoksia. Kovasti olis mullakin houkutusta kokeilla. Jospa jonain päivänä… :)Kevättä tosiaankin, tänäänkin niin hieno päivä!

 3. 5

  Esmeralda sanoo

  >Vekarus, hienoa! Otahan palmikkotyynystä kuvaa, niin pääsen ihailemaan. :)valkea höyhen, Kiitos! Suosittelen kyllä. selma, Kiva kun kävit! Kiitos! Lamppu on tuore ostos clasulta, ylätasannetta valaisemassa. :)Laura, Kyllä tekee iloiseksi, minutkin! 😀

 4. 6

  Merja K sanoo

  >Täälläkin opetellaan ko. taitoa ;)Kiva idea tuo lokerikko. Iloa alkavaan viikkoosi!

 5. 7

  J sanoo

  >Täälä kans kovasti opetellaan tuota tavaroiden järjestykseen laittoa, ei vielä ainakaan oo menny perille asti 😀 Taas ihana idea sinulta tuo lokerikkojen maalaus! Pakko se on kohta iteki lähteä liitutaulumaalia ostaan 🙂

 6. 8

  FanniAuroora sanoo

  >Ihastuttavat nuot lokerikon edustat ja niin söpöset tekstit =)Mulla taitaa itseni kanssa olla h-i-e-m-a-n vaiheessa toi järjestelmällisyyden opettelu…Eikö vaan ookkin kiva kun maaliskuussa ollaan huomena!!!

 7. 9

  ANNAO sanoo

  >Tuollainen lokerikko pitäisi hommata meidänkin neidille, jospa tavarat pysyisivät paremmin järjestyksessä :)Mukavaa viikon jatkoa sinne!

 8. 10

  Rilla sanoo

  >Lokerikko on ihan loistava! Tarvittais meilläkin molemmille neitosille. Liitutaulumaaliakin löytyy… Ikeaan siis!Ihana tuo "petsopit" 😀 Liikkis!

 9. 12

  Terhi sanoo

  >Jaahas, tuollainen lokerikko on nyt siis pakko saada! Liitutaulumaali on jo olemassa, joten eikun tuumasta toimeen heti, kun lokerikko kotiutuu. Eli hieno on, kiitos vinkistä 🙂

 10. 13

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Merja K! Opettelua se vaatii. :)J, Maaliostoksille vaan! Kiitos.FanniAuroora, minunkin mielestä nuo tekstit oli aivan herttaiset. :DANNAO, Toivossa on hyvä elää, josko joskus olisi tyttöjenkin krääsä paikoillaan. :)Rilla, Juu! Ostoksille vaan. Petsopit oli kyllä liikkis, mut mun lemppari silti toi "eri tavarat" kun 6v. ei keksinyt enää yhtä sorttia. :)Helena, Kiitos!Terhi, Kiva että innostuit! Pakkosaada -juttuja kertyy blogatessa! 😀

 11. 14

  A-L sanoo

  >Keväinen tervehdys:)Tuota kaaoksen hallintaa, erityisesti lasten huoneessa, harjoitellaan meilläkin. Sängynaluslaatikot ovat osoittautuneet ihan toimiviksi. Lapset saavat ne kätsysti esiin, eikä tavaroiden sullominen(;D) ole kovin vaikeaa. Liitutaulumaali on käytännöllinen monessa.

 12. 15

  Em sanoo

  >Tosi kiva tuo lokerikko, jossa liitutaulupäädyt! Varmaan lapsistakin mukava kirjoitella siihen, mitä laatikko pitää sisällään..

 13. 16

  Lovviisa sanoo

  >Ilosta maaliskuuta ! Meilläkin täällä mahottomasti turhaa töynää…Varsinkin kaapeissa. Jään ootteleen inspistä:)

 14. 17

  kisu sanoo

  >Mun tarttis tuuota taitoa kyllä opetella…olen kyllä taitava saamaan hyvin nopeasti aikaiseksi kaaoksen.Aurinkoista viikon jatkoa!-kisu-

 15. 19

  Esmeralda sanoo

  >A-L, Meilläkin on sängynaluslaatikot kovassa käytössä, lasten ja äidin askartelutarvikkeet vie pari isoa laatikkoa! Legotkin on kätsyt sängyn alla. Kiitos visiitistä!Em, Kiitos! Tytöt kyllä ihastuivat laatikostoon kovin. :)Kiitos Lovviisa! Ja inspistä sinulle!!kisu, Kiva kun kävin!Miia, Kiitos!

 16. 20

  Anonymous sanoo

  >Ihana tuo pilkullinen laatikko. Onko "oikeasti" teelaatikko, mistä olet ostanut?

 17. 21

  Esmeralda sanoo

  >Anonyymi, Ihan teelaatikon nimellä se oli, Clas Ohlsonilta ostin sen vasta.Nuo teelaatikot on käteviä pikkusälän säilytykseen kun on sopivan pienet lokerot valmiina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *