Itsensä ylittämisen ihanuus

#suuntosalomonteam

Kyllä nyt on voittajaolo!! Olimme tänään #suuntosalomonteamin kanssa kokeilemassa kunnolla polkujuoksua, kun osallistuimme Bodom trailille. Monelle meistä tapahtuma oli ensimmäinen polkujuoksutapahtuma, mutta minulle tämänpäiväinen oli aivan ensimmäinen juoksutapahtuma ylipäätään. Eikä takuulla jää viimeiseksi, sen verran hieno tunne on selvitä haastavalta metsäreitiltä ehjänä ja hymyillen maaliin saakka.

Polkujuoksu on rasitukseltaan tavallista juoksua aika paljon rankempaa. Kapealla polulla kiviä ja juurakoita väistellen mäkiä kavuten jalat ja koko kroppa joutuu varsin paljon kovemmalle koetukselle kuin teitä pitkin kipittäessä. Niinpä tämän päivänen kuusi kilometria Nuuksion kauniissa maastoissa sai minusta ainakin imettyä mehut tyystin.  Sen verran juoksun lomassa ehti ympärilleen katsella, että kauniit, kallioisen maisemat, valkovuokot ja pieni järvi tuli ihailtua.

bodomtrail2015

Ennen lähtöä tiimikuvassa kengät oli vielä hohtavan puhtaat, mutta maaliviivan ylittämisen jälkeen sukat oli märkänä, sillä välillä reitti oli varsinaista suossa tarpomista. Ihanaa se oli silti, sillä tällainen suoritus tuntuu itselleni yhä upealle saavutukselle, sillä tuntuu että siitä on niin vähän aikaa, kun en olisi selvinnyt tästä lenkistä edes tasaisella tiellä juosten. Vaikka monelle tällainen suoritus ei ole homma eikä mikään, olen oppinut unohtamaan vähättelyn onia saavutuksia kohtaan ja iloitsemaan siitä tunteesta, minkä itseni ylittäminen, hieno kokemus ja onnistunut suoritus saa aikaan. Sen tunteen tuomalla hyvällä mielellä tsemppaa pitkälle!

Suunto Salomon trail running team

Jesss! Nyt on niin hyvä fiilis!

ps. Myönnettäköön, että muutama tunti vapaata remppahommista oli jo ihan tervetullutta vaihtelua… Illalla jaksoin jatkaa jo kuitenkin uudella innolla. Otetaanpa pian katsaus ensimmäisen viikon saldoon!

Kiitos kenkätiimikuvasta, ENDORFIINIKOUKUSSA!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvä sinä! Itsensä ylittäminen ja uudet savutukset on ihan parasta! Tuota polkujuoksua ois kiva kokeilla…kai sitä voisi ihan tavalliseen metsäänkin lähteä tarpomaan. 😉 Elokuussa on mun kolmas juoksukisa, kun osallistun Midnigt Runiin! 🙂

 2. 2

  Nimetön sanoo

  Huippua Essi!! Onnittelut suorituksesta, Voin kuvitella hyvän fiiliksen tuon lenkin jälkeen! – Pike

 3. 3

  sanoo

  Aivan MAHTAVAA!!! Onnea suorituksesta! Voin melkein tuntea tuon, koska sain ylitettyä tai ehkä paremminkin yllätettyä itseni lenkkipolulla juuri tällä viikolla 🙂 Ihana tunne, eikö vaan? Intoa remppahommiin ja tsemppia juoksuharrastukseen ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *