Itsenäisyyspäivänä

olohuone jouluna

Itsenäisyyspäivänä vähän jouluisia kuvia meidän olohuoneesta. Täällä alkaa olla jo niin jouluinen look! Kukat tuo ihanasti juhlavampaa tunnelmaa, itsenäisyyspäivän kunniaksi!
Postauksen teko on kestänyt piiiitkään. Tässä sivussa on tehty saaristolaisleipätaikina kohoamaan, haettu lapsille sukset varastosta ja opetettu kuopus hiihtämään. Ihana talvinen sää tänään; kevyt pakkanen ja hiljalleen leijailevaa lunta. Illaksi odotellaan viikonloppuvieraita pohjoisesta, mukavaa! Tosin, karkaamme mieheni kanssa kahdestaan yhden yön hotellilomalle huomenna, ihan Helsinkiin saakka! 😉 Samapa se, mihin sitä lähtee kunhan se hetken irtautumisen arjesta.

Illaksi on luvassa saaristolaisleipämaistiaisia lohen ja brien kanssa, linnanjuhlien tunnelmia katsellessa. Sitä ennen on kuitenkin paistettava nuo leivät!

Ihanaa Itsenäisyyspäivää ja tunnelmallista iltaa! Paljon Onnea rakas Suomi!!

Koti jouluna

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana olkkari… niin siisti ja seesteinen;)
  Tuo risu-oksa on aivan mahtava… Me Like!

  Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

  Terkuin, Frida

 2. 2

  Maria sanoo

  Onpa ihanan näköistä!! Mistä tuo valkoinen sivupöytä on? Olen juurikin tuon tyylistä etsiskellyt :). Mukavaa Itsenäisyyspäivää!

  • 2.1

   sanoo

   Valkoinen pöytä on tosi monen vuoden takaa, Ellokselta. Enpä ole lähiaikoina törmännyt vastaavanlaiseen, joten en osaa auttaa, mistä voisi samantyylisen löytää.

 3. 4

  sanoo

  Niin kaunista ♡

  Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa teille ja ihanan romanttista hotelliviikonloppua 🙂

 4. 5

  sanoo

  Toi uusi soffa on kyllä todella hyvännäköinen ja sopii teille täydellisesti. Pidän kokonaisuudesta paljon ja kyllä, tosi jouluinen fiilis, ilman sellaista kirkuvan punaista ilmettä. 😉

  • 5.1

   sanoo

   Ihana kuulla, että tykkäät! Sohvaan ollaan täällä oltu kyllä ihan mielettömän tyytyväisiä! 😀 Moni punaisen joulun ystävä on ollut tosi yllättynyt meillä joulun aikaan käytyään, että kuinka täällä voi olla niin jouluista, vaikka ei ole punaista missään… Mutta eihän se joulufiilis väreistä synnykään. Ihan jostain muusta. 😀

 5. 8

  sanoo

  Kiva nähdä näitä kokonaiskuvia olkkaristanne 🙂 Kodikasta ja tyylikästä. Paljon yksityinkohtia, mutta silti rauhallista, Tykkään!

  • 8.1

   sanoo

   Näin joulun alla niitä yksityiskohtia taitaa olla vähän liikaakin. 😀 Mutta tietynlainen runsaus kuuluu jouluun. Sitten tammikuussa taas yksinkertaisemmin. Kiitos!!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *