>It’s tea time!

>

It’s tea time!
Löysin ruokakaupasta ihastuttavan teepaketin. Kauniin pakkauksen lisäksi Clipper -tee on hyvää, valkoista appelsiiniluomuteetä. Tämä paketti on niin suloinen, ettei sitä tyhjennetä lasipurnukkaan, keittiön purnukkapostaukseen viitaten! 🙂
Hyvin hempeän vaaleanpunaiset hyasintit ovat viimeiset, jotka olen löytänyt. Valitettavan lyhyt tuo hyasinttien myyntiaika. Voisikin käydä puutarhakaupasta katsomassa, löytyisikö sipuleita.
Tänään olen silpunnut vanhoja kirjoja ja askarrellut niistä tauluja. Kivaa puuhaa, vie mukanaan.
Mukava, että on näperrettävää kun pysytellään kotosalla yhä jatkuvan flunssan vuoksi.
Ihanaa viikonlopunjatkoa teille kaikille!
Kommentit
 1. 1

  S sanoo

  >voi että, kaikkee kivaa sä keksitkin :))tai kyllähän monet keksii, mut ihailtavasti sä niitä myös toteutat!

 2. 2

  selma sanoo

  >Pikaista paranemista! Söötti teepurkki ja ton saa just ja just jättää tohon, meinaa ne sun keittiön purnukat on kans ihan mahtavat!

 3. 3

  Tuuletar sanoo

  >Ihana teepaketti, pitääpä katsoa, löytyiskö täkäläisistä kaupoista! Ihana on myös kuppi teepaketin vieressä :)Pikaista paranemista!

 4. 4

  Ruusa sanoo

  >Mä olen kokeillut jotain toista appelsiini-luomua, se oli tosi hyvää! Toi paketti on hieno, kaikkea ei tarviikaan purkitella uusiksi! ;DKivaa viikonloppua ja pikaista paranemista!

 5. 5

  pioni sanoo

  >Pitääpä laittaa muistiin tuollainen teepaketti, ostan kyllä minäkin jos tuollaisen löydän.Meilläkin on silputtu, ei kirjoja, mutta vanhoja puutarhalehtiä. Teen niistä ihan omaa leikekirjaa, vain niistä kaikkein kauneimmista kuvista:)Ja sitten ne loput lehdet keräykseen, siivous siis jatkuu…

 6. 6

  Sini sanoo

  >Kaunista! Tykkään juuri noista teepaketeista, kun ovat niin kivan näköisiä kaikki. Sopivat sisustukseenkin 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 7. 7

  Christina sanoo

  >Pitääköhän alkaa juomaan teetä, kun on noin kauniissa paketissa? :)Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 8. 8

  Lovviisa sanoo

  >Siinä sitä arjen kauneutta parraimmillaan…teepaketissa:) Lepposaa lauantaita sinulle.)

 9. 9

  Joana sanoo

  >Täälläkin ostoskärryyn napattiin viime viikolla Clipperin teetä, tosi suloisia ovat nuo paketit ja onneksi vielä luomua parhaimmillaan.Meillä allergian takia hyasintteja ei voi ajatellakaan, vaikka suloisia kukkasia muuten ovatkin.Iloa viikonloppuun!

 10. 10

  bean emäntä - bea's sanoo

  >No voi hitsi, eihän tuollaista pakettia kauppaan voi jättää!

 11. 11

  Sanna-Riikka sanoo

  >Varmasti maistuu tuo tee makoisalta, kun pakettikin on noin fiini!!!Empäs ollut ajatellut, että kirjojen repismisestä saisi aikaan jotain noin kaunista!!! Oikein valtavan hyvä idea!

 12. 12

  Anne sanoo

  >Kaunis teepaketti tosiaan. Ja natsaa hyvin yhteen hyllyn tunnelman kanssa. Täytyykin kurkkia, josko meidän kaupasta löytyisi tuollaista teetä, jotta pääsee maistamaan.

 13. 13

  Miia - Miian unelmia sanoo

  >Ihana tuo teepaketti!Itse ajattelin hyasinttien kanssa kokeilla samaa kuin pääsiäisen narsissien; kuivattaa varret pois ja laittaa maahan. Saa nähdä, jos sieltä sitten puskisi kauniita kukkia keväällä!

 14. 14

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos mukavista viesteistänne. :)Anne, tuonne keittiön nurkkaan on jotenkin kummasti kertynyt vaaleansinistä, siksi kai teepakettikin lähti matkaani. 🙂 Mustavalkoisen innostuksen rinnalla edelleen hempeää.Miia, Minäkin olen laittanut hyasintin sipulit jemmaan, ensimmäistä kertaa nyt. Saapa nähdä saanko niistä kasvatettua vielä jotakin. Olisihan se ihana, eriväristen hyasinttien meri puutarhassa! <3

 15. 15

  Ainosofia sanoo

  >Kiitos teevinkistä.Olen teen suurkäyttäjä ja monta kuppia päivässä tulee juotua.Pääosin vihreää.Voikun noita hyasintteja ei löydy…tahtois!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *