Inspiraatiota lastenhuoneeseen & ARVONTA

Lastenhuoneen sisustaminen

Lastenhuoneen säilytysjärjestelmät on ainakin meillä ja tutuissa lapsiperheissä aina ajankohtaisia asioita. Lapsilla sitä omaisuutta tahtoo kertyä ja meillä tyttöjen huoneessa toisinaan tilaa valtaa oikea lelukaaos. Poimin Lekmerin verkkokaupasta kivoja säilytyslaatikoita tyttöjen leluja ajatellen. Säilytystuotteiden lisäksi kasasin kollaasiin muutakin. Ihastuin erityisesti erilaisiin Färg och Formin laatikoihin sekä kuoseihin. Pilvikuosi on meidän tytöille ehkä hiukan vauvanhuonemainen esimerkiksi verhoissa ja valaisimissa, mutta mustavalkoinen tyyny kävisi hyvin isommillekin. Samaisen merkin petivaatteet on ihania ja lammaslakanat oliskin kiva sujauttaa tytöille pukinkonttiin. Esikoiselle valitsisin raitalakanat, joista hänkin varmasti pitäisi kovasti, värinä harmaa olisi kaunis!

Lego Friends

Muista säilytyskalusteista tarpeellisia ja kivannäköisiä olisi Legolaatikot. Tytöt on nyt kovin innostuneita Lego Friendseistä ja lisääntyvälle legomäärälle pitäisi hankki toimivampia systeemeitä. Nyt tyttöjen legot on useammassa tällaisessa pahvisalkussa, mutta pahvisalkut ei oikein tahdo kestää päivittäistä käyttöä.

Tyttöjen huone on tällä hetkellä kovin harmaa-valko-vaaleanpunainen. Kaksi ensimmäistä ovat tokaluokkalaisen toivevärejä, mutta kuopus elää vielä pinkkiä prinsessaunelma-aikaa, joten jotain pientä vaaleanpunaista täytyy vielä hänen toiveestaan huoneessa olla. Voi olla, että parin vuoden kuluttua vaaleanpunainen kausi on hänenkin osaltaan jo ohimennyttä aikaa, joten otetaan nyt vielä tästä söpöstelystä kaikki irti!

Sain 50 euron lahjakortin Lekmerin nettikauppaan arvottavaksi teidän kesken. Siispä kommenttia nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera alle, niin pääset osallistumaan arvontaan! Kerro samalla, käyttäisitkö lahjakortin lastenhuoneen sisustamiseen, leluihin vai johonkin muuhun? Osallistumisaikaa on 13.12.2013 klo 24 saakka, joten onnettaren suosikki ehtii vielä tekemään lahjakortilla joululahjaostoksiakin halutessaan! Ilmoitan voittajalle heti lauantaina 14.12. sähköpostilla voitosta.

Arvonta

Arvonnan mahdollistaa Lekmer.fi. Postaus toteutettu yhteistyössä lekmerin kanssa.
Kollaasin kuvat Lekmer.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 6

  Sisko sanoo

  Osallistun arvontaan. Näin joulun alla käyttäisin lahjakortin ehkäpä leluihin… 🙂

 2. 7

  Kati sanoo

  Hei! Lego-säilytyslaatikot, juuri nuo mustat ja valkoiset haaveissa ja lahjakortti menisi niihin 🙂

 3. 9

  sanoo

  Oi miten ihana lamppu ja kello! Ne menisi kyllä heti ostoslistalle. Leluja on jo niin paljon ja jouluna tulee lisää, mutta uuteen kotiin muutettaessa olisi paljon lamppu hankintojakin tiedossa. Toivottavasti arpa osuisi tällä kertaa, on kyllä niin kiva arvonta! 🙂

 4. 14

  sanoo

  Minä ostaisin jotain ihania autojuttuja kummipojalleni tai sitten aivan uuni tuoreelle tädin prinsessalle jotain mistä pienen pienet vauvat tykkäävät <3

 5. 17

  Sanna sanoo

  Luultavasti ostaisin lahjakortilla jotain kivoja säilytyslaatikoita (färg och formit ovat tosi kivoja) tyttäreni huoneeseen. Meidänkin eskarilainen tykkää kovasti Lego Friendeistä 🙂

 6. 19

  AnniM sanoo

  Käyttäisin lahjakortin sisustukseen. Tuolta löytyisikin vaikka mitä ihanaa. 🙂

 7. 20

  Miia sanoo

  Sisustuspuoli veisi tällä kertaa voiton. Pikkuleluille kaipaisin lisää säilytystilaa 🙂

 8. 21

  sanoo

  Ihana palkinto,lastenhuoneisiin käyttäisin.
  Juuri ostin nuo ihanat pilvilakanat,lego laatikoita olenkin metsästänyt!

 9. 23

  sanoo

  Ihana arvonta 🙂
  Lahjakortti menisi siskon pojalle puolisoineen, heillä on pieni alle puolivuotias tytär.
  Isotäti kumminkin ostaisi vaan jotain hellusta, eikä mitään käytännöllistä 😉

 10. 25

  Mari sanoo

  Pääsemme uuteen kotiin jouluksi, joten lasten huoneisiin olisi paljon tarpeellista ja vähemmän tarpeellista hankittavaa. Mutta ehkä kallistuisin näin joulun alla lelujen puoleen.

 11. 26

  Johanna sanoo

  Sisustamiseen menisi kyllä nyt tuo lahjakortti. Seinäkelloa olemme jo pidemmän aikaa etsineet esikoisen huoneeseen.

 12. 27

  sanoo

  Lekmeriltä tilasinkin vauvalle pilvipussilakanan. Kuten sanoit, sopii kivasti vauvalle, mutta ehkä ei enää isommalle lapselle. Nyt olisikin tarvetta uudistaa lastenhuonetta ja etenkin säilytyslaatikoille olisi tarvetta! Mukana arvonnassa siis ja toiveena olisi saada lapselle lelulaatikoita tms. sisustustavaraa. 🙂

 13. 28

  Tiinuska sanoo

  Sisustamiseen menisi lahjakortti ja tuolta varmaan löytyykin kaikkea mukavaa 🙂

 14. 35

  Heini K. sanoo

  Sisutamiseen menisi lahjakortti. Tytön huone on pitkään ollut vaiheessa. Nyt sen voisi saada valmiiksi.

 15. 39

  sanoo

  Oii ihana arvonta! Lastenhuoneen sisustamiseen menisi lahjakortti! 🙂 Olen ihastunut noihin Färg & Formin pilvijuttuihin, niihin menisi ainakin osa summasta 🙂 Spostiosoite löytyy blogini contact info -välilehdeltä, jos arpaonni sattuu suosimaan! Linkitän arvonnan omaan blogini!! 🙂

 16. 41

  Geisha sanoo

  Ihana arvonta. Vielä en tiedä olisko sisustusjuttu vai lelu, pitäs käydä vielä tarkemmin kuikkaamassa Lekmerin sivuilla.
  Säännöllisen epäsäännöllisesti käyn lukemassa blogiasi.
  Mukavaa joulua perheellenne : )
  -Sari

 17. 42

  sanoo

  Luulen, että sisustamiseen ja varmasti juuri kauniisiin säilytysmuotoihin menisi mun viisikymppinen. Juuri täällä painin vaihteeksi lastenhuoneiden kanssa. Lelut on jo tämän joulun paketteihin hankittu 🙂

 18. 43

  Julia sanoo

  Koska varsinaista lastenhuonetta ei vielä ole pitäisi lelut saada kauniisti säilytettyä olohuoneessa ja makuuhuoneessamme. Ehkä jokin lelukin tarttuisi mukaan pienelle pojalleni. 🙂

 19. 44

  eddu sanoo

  Ihanat noi lakanat! sisustamiseen menisi 50€ jos arpaonni suosii.. 🙂
  Kiitos muuten ihanasta blogista! 🙂

 20. 45

  Aada sanoo

  Voi miten ihana palkinto! Luulen että tuolla rahalla saisin meille sisustusjuttujen lisäksi jonkun lelunkin 😀

 21. 47

  Tintti sanoo

  Käyttäisin lahjakortin todennäköisimmin sisustukseen, koska leluja on ihan likaa jo nyt ja joulupukki taitaa tuoda niitä lisää. Juurikin säilytysjutuille olisi kova tarve.

 22. 52

  noora sanoo

  Lahjakortti menisi luultavimmin kummipoikien ja -tytön leluihin tai sitten johonkin ihanan suloiseen ja pehmoiseen, jolla voisi toivottaa tervetulleeksi ystävän pienen vauvan 🙂

 23. 53

  sanoo

  Minulla on lähemmäs kymmenkunta kummilasta joille sujahtaa jouluna pakettiin jotain kivaa. Sisustamisen puolelta varmasti löytyy jo isoimmille tytöille ja pienimmille leluja.

  hexunblogi at hotmail.fi

 24. 56

  Johanna sanoo

  Pienimmäisen huoneen sisustamiseen käyttäisin lahjakortin, jos onni potkaisisi!

 25. 68

  elia sanoo

  Lelut on jo kääritty paketteihin eli sisustukseen varmaankin käyttäisin lahjakortin.

 26. 69

  Mallukka sanoo

  Varmaankin sisustamiseen,tyttöjen huoneen sisustusta pitäisi vähän päivittää..:)

 27. 70

  Elmo sanoo

  Meillä on uudessa kodissa vielä toistaiseksi hyvin tilaa kaapeissa, joten niihin ostaisin leluja 🙂

 28. 73

  Maria sanoo

  Käyttäisin lahjakortin sisustustavaroihin, sillä esikoisemme on määrä tupsahtaa maailmaan kevättalvella. Tulevassa lastenhuoneessa on pyörremyrsky menossa ja Pinterest tulvii ideoita – toteutus vielä hieman vaiheessa 🙂 nuo legolaatikot ovat makeita, löysin oman lapsena saamani punaisen vastaavan laatikon, sopisi hienosti mustan ja valkean kanssa.

 29. 74

  Neeuli sanoo

  Ihania juttuja, jotka kävisivät meillä kyllä muuallekin, kuin lastenhuoneen sisustukseen! 😉 Lahjakortilla ostaisin kummilapsille jotain kivaa…

 30. 79

  viiru sanoo

  Pojan huonetta pitäisi uudelleen sisustaa joten joulun jälkeen olisi kiva saada lahjakortti uutta projektia varten.

 31. 80

  Henu sanoo

  Kuopukselle jotain omaa poikamaista, kun tuntuu, että hän perii vain isosiskonsa vanhoja. 🙂

 32. 82

  Maistu sanoo

  Voiton osuessa kohdalle lahjakortin käyttäisin sekä kummipojan että pikkusiskon joululahjojen hankintaan.

 33. 83

  sanoo

  Sisutukseen tuo raha hupenisi tällä kertaa. Lapsukaisilla kun näyttäisi olevan yhden leluosaston verran tavaraa tulossa..joululahjasäkin koosta päätellen 😀

 34. 84

  Suvi sanoo

  Sisustukseeen olisi kyllä tarvetta eli ehkä hyvinkin niihin erilaisiin säilytysrasioihin. 🙂

 35. 85

  Ella sanoo

  En äkkiseltään osaakaan sanoa, mihin lahjakortin käyttäisin, koska valinnanvaraa on paljon 😀 Jonkun elokuvan varmaan ottaisin ja sitten jotain pientä sisustustavaraa sen ohelle.

 36. 86

  PHIIL sanoo

  Lahjakortti menisi melko varmasti juurikin säilytys/sisustus-puolelle. On niin monia eri ”leluryhmiä” jotka haluaisin kunkin omaan boksiinsa säilytykseen!

 37. 87

  Ilona sanoo

  Käyttäisin lahjakortin mitä varmimmin sisustamiseen ja tekstiileihin. Siskoni on saamassa vauvan ensi kesänä, joten olisi ihanaa lahjoa heitä näillä ihanilla esineillä ja asioilla.

 38. 91

  Salla sanoo

  Meillä on lastenhuone vielä puolillaan muuttolaatikoita, yhtään kalustetta siellä ei ole, joten sisustamiseen ja todella tarpeeseen tulisi tämä lahjakortti.

 39. 105

  sanoo

  Tämäpä kiva arvonta. Emme ole ostaneet E:lle paljoa leluja, joten nyt on vaikea valinta.. Ehkä kuitenkin käyttäisin sen sisustukseen, koska joulunaikaan sukulaiset lahjovat leluilla kumminkin ja kaikenmaailman sälää kertyy..

 40. 106

  sanoo

  Voi miten kivalta ja harmoniselta näyttää tuo kollaasi – leikkihuoneen arki kun on usein kaikkea muuta! Lahjakortti menisi sisustamiseen, ehkäpä säilytysjuttuihin?

 41. 107

  sanoo

  Pojan huoneen sisustamiseen käyttäisin lahjakortin. Pojan huone, kun tuntuu olevan sellainen ikuisuusprojekti.

 42. 108

  Sari V sanoo

  Sisustamiseen menisi lahjakortti. Noita Lego laatikoita ostaisin pikku pirpanan huoneeseen.

 43. 109

  Anna E. sanoo

  Käyttäisin tuon voiton lastenhuoneen sisustukseen. 🙂 Ihana esim. tuo pöllölamppu!!
  Anna E.

 44. 111

  Viivi sanoo

  Omia lapsia ei vielä ole, mutta lahjottavia sitäkin enemmän, joten lahjoihin menisi 🙂

 45. 113

  noora sanoo

  lastenhuoneen sisustukseen! tyttö täyttää kohta vuoden ja sormet jo syyhyäisi päästä laittamaan neidin omaa huonetta 🙂

 46. 114

  Saila sanoo

  Lasten leikkihuoneen sisutamiseen taitaisi mennä, juurikin jonkinmoisiin säilytyslaatikoihin. 🙂

 47. 117

  saija sanoo

  Ehdottomasti lastenhuoneiden sisustamiseen, mm. Pilvikuosinen lamppu tulisi tarpeeseen 🙂

 48. 118

  SatuK84 sanoo

  Lastenhuoneen sisustamiseen käyttäisin tuon rahan ja juurikin nuo lego säilytyslaatikot olisivat mieluisia 🙂

 49. 120

  sanoo

  Uskon, että laittaisin koko rahan uusiin legoihin – niin peruspikkulegoihin kuin Lego Friendseihinkin. Niistä on tämän perheen pikkuväki sen verta innostunut tällä hetkellä! 🙂

 50. 121

  Minna-Maria sanoo

  Kummilapsemme syntyy alkuvuodesta, joten olisi ihanaa käyttää tuo lahjakortti häneen! Pikaisella silmäilyllä löysin hänelle jo vaikka mitä mukavaa hankittavaa 🙂

 51. 122

  Koo sanoo

  Sekä että – lastenhuoneen sisustamiseen ja uusiin leluihin menisi lahjakortti.

 52. 126

  hippu sanoo

  Näin joulun alla ehdottomasti joulupukin konttiin menisi, ehkä tällä kertaa leluihin, koska viime vuonna joulupukki kartutti kaikkien sukulaislasten lakanavalikoimaa.

 53. 129

  Stella sanoo

  Tuolla sivuilla näytti olevan kaikkea ihanaa, joten vaikea valinta olisi, mutta luultavasti se pikku myy korurasia saisi tulla meille, jos meitä onni potkaisisi 🙂

 54. 130

  Korukopan Eija sanoo

  Tykkään tuosta Valko-harmaa-pinkki värimaailmasta! Meillä ei enää teineille kelpaa äidin sisustelut ja lelujakaan ei enää tarvita, mutta mikäli voitto tulisi, ilahduttaisin sillä kummilapsiani. Ja luulen, että heidän osaltaan valinta kohdistuisi lelupuolelle 🙂

 55. 131

  Liisu sanoo

  Jos onni suosisi, ostaisin jotain oikein kaunista ja ihanaa kohta 1-vuotiaalle typylleni!

 56. 132

  Saara sanoo

  Jaa-a. varmaan sisustusjuttuihin menisi jos voittaisin. 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinne <3!

 57. 133

  Ninnu sanoo

  Jos onni potkaisisi arvonnassa, pienen pojan huoneen sisustukseen tulisi jotain pientä kivaa!

 58. 136

  Johanna sanoo

  Lastenhuonetta juuri uudistellaan, joten sisustamiseen olisi kiva käyttää arpavoitto! 🙂

 59. 140

  Ninnin sanoo

  Käyttäisin lahjakortin leluihin, sillä uskoisin kummilapseni ilahtuvan niistä 🙂

 60. 144

  miia sanoo

  Sisustamiseen menisi, juurikin noita legosäilytys rasioita hankkisin keltaisen kaveriksi lisää. Sinne on hyvä säilöä pikkulegot.

 61. 146

  Klaara sanoo

  Onpa ihana kauppa, lahjakortilla pääsisi hyvään alkuun. Sisustamiseen taitaisin minäkin rahat hassata.

 62. 150

  Veera sanoo

  Mukana arvonnassa 🙂

  Maaliskuussa on vauva tulossa joten eiköhän lahjakortti menisi esim pinnasängyn pussilakanoihin tms 🙂

 63. 151

  hannele sanoo

  Mummina hankkisin ne ihanat harmaat lammaslakanat pienelle pojan tyttärelleni.

 64. 156

  sanoo

  Tulevalle vauvalle olen jo harmaata pilvikuvioa tilannutkin. Vauvan huoneen sisustustaminen on vasta alkanut, joten jos arpaonnea olisi, niin varmasti keksisin vielä muutakin hankittavaa.

 65. 157

  Hanna sanoo

  Esikoisen laskettuaika on helmikuussa, joten lahjakortti olisi mukava jouluyllätys. Lahjakortti hujahtaisi hetkessä sisustustavaroihin.

 66. 161

  Heidi sanoo

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti joululahjoihin! Ihania pieniä kummilapsia on niin monta että heitä ilahduttaisin <3

 67. 163

  Maikku sanoo

  Lahjakortin käyttäisin juurikin noihin Lego friendsien uuteen säilytysjärjestelmään. Ne, kun ovat nyt uusi hitti meilläkin.

 68. 164

  marjukka sanoo

  Lahjakortti menisi varmaankin johonkin sellaiseen leluun/peliin, jota sisarukset (1 ja 3 vee) voisivat puuhata yhdessä!

 69. 171

  Kirsi sanoo

  Osuisipa arpaonni kohdalle, kummityttö voisi saada lahjakortilla esim. legolaatikot!

 70. 174

  Nooa sanoo

  Kun vain pian uusi koti löytyisi, niin ehdottomasti menisi sisustukseen… Lelukaaos on jo ihan riittävä 🙂

 71. 175

  Leena sanoo

  Mukana arvonnassa! Valitsisin jotakin sisustuksen puolelta ja antaisin lahjaksi.

 72. 177

  Antta sanoo

  Käyttäisin lahjakortin lastenhuoneen sisustamiseen, ehdottomasti! Kollaasistasi löysin jo vaikka mitä mieleistä 🙂

 73. 179

  ttterhi sanoo

  Todennäköisesti tulisi hankittua pukinkonttiin leluja. Legot ovat aina hyvä valinta, mutta kyllähän siellä olisi vaikka mitä kivaa!
  Terhi

 74. 180

  sanoo

  Mukana arvonnassa! Käyttäisin todennäköisesi lastenhuoneen sisustamiseen, muutamme muutaman viikon päästä uuteen taloomme. 🙂

 75. 184

  Mari sanoo

  Tyttöjen huoneen sisustukseen menisi tämä lahjakortti, ideoita olisi vaikka kuinka paljon…

 76. 189

  sanoo

  Ehdottomasti lastenhuoneen sisustukseen kuluisi minulla kyseinen summa. Lakanat ihastuttavat myös allekirjoittanutta ja tuolta löytyykin juuri täydellisesti meidän lastenhuoneen tyyliin sopivia juttuja 🙂 Mukana siis arvonnassa!

 77. 190

  susaruu sanoo

  Mukana! Varmasti pussilakanoihin tai oikeastaan ihan mihin vaan vauvoihin liittyvään, sillä meillä nämä asiat on vasta tulleet ajankohtaisiksi. 🙂

 78. 191

  sanoo

  Menisi ehdottomasti leluihin, vielä olisi tärkeä ja pojalle varmasti mieluinen lahja hankkimatta. 🙂

 79. 193

  Tanja sanoo

  Hei.

  Eiköhän summa menisi Lego Friendseihin
  . Molemmat tytöt tykkään niistä niin kovasti =)

  -Tanja

 80. 197

  Heli sanoo

  No sisustamiseen tietenkin menisi lahakortti 🙂 Eiköhän se pukki tuo lapselle leluja ihan tarpeeksi!

 81. 199

  Nina sanoo

  Antaisin lahjakortin lahjaksi siskolleni jolla on neljä pientä, 1,3,5 ja 7-vuotiaat ja lasten uuden leikkitilan sisustus suunnitteilla.

 82. 202

  sanoo

  Omia lapsosia ei ole, eikä tule, mutta varmaankin tuolta jotain mukavia uusia leluja löytyisi töihin hoitolapsille!

 83. 204

  minttu t sanoo

  Sisustuslahjakortti menisi ehdottomasti lastenhuoneen sisustamiseen. Ehkä lelujen hankkimiseen. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *