Inspiraatiota lastenhuoneeseen & ARVONTA

Lastenhuoneen sisustaminen

Lastenhuoneen säilytysjärjestelmät on ainakin meillä ja tutuissa lapsiperheissä aina ajankohtaisia asioita. Lapsilla sitä omaisuutta tahtoo kertyä ja meillä tyttöjen huoneessa toisinaan tilaa valtaa oikea lelukaaos. Poimin Lekmerin verkkokaupasta kivoja säilytyslaatikoita tyttöjen leluja ajatellen. Säilytystuotteiden lisäksi kasasin kollaasiin muutakin. Ihastuin erityisesti erilaisiin Färg och Formin laatikoihin sekä kuoseihin. Pilvikuosi on meidän tytöille ehkä hiukan vauvanhuonemainen esimerkiksi verhoissa ja valaisimissa, mutta mustavalkoinen tyyny kävisi hyvin isommillekin. Samaisen merkin petivaatteet on ihania ja lammaslakanat oliskin kiva sujauttaa tytöille pukinkonttiin. Esikoiselle valitsisin raitalakanat, joista hänkin varmasti pitäisi kovasti, värinä harmaa olisi kaunis!

Lego Friends

Muista säilytyskalusteista tarpeellisia ja kivannäköisiä olisi Legolaatikot. Tytöt on nyt kovin innostuneita Lego Friendseistä ja lisääntyvälle legomäärälle pitäisi hankki toimivampia systeemeitä. Nyt tyttöjen legot on useammassa tällaisessa pahvisalkussa, mutta pahvisalkut ei oikein tahdo kestää päivittäistä käyttöä.

Tyttöjen huone on tällä hetkellä kovin harmaa-valko-vaaleanpunainen. Kaksi ensimmäistä ovat tokaluokkalaisen toivevärejä, mutta kuopus elää vielä pinkkiä prinsessaunelma-aikaa, joten jotain pientä vaaleanpunaista täytyy vielä hänen toiveestaan huoneessa olla. Voi olla, että parin vuoden kuluttua vaaleanpunainen kausi on hänenkin osaltaan jo ohimennyttä aikaa, joten otetaan nyt vielä tästä söpöstelystä kaikki irti!

Sain 50 euron lahjakortin Lekmerin nettikauppaan arvottavaksi teidän kesken. Siispä kommenttia nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera alle, niin pääset osallistumaan arvontaan! Kerro samalla, käyttäisitkö lahjakortin lastenhuoneen sisustamiseen, leluihin vai johonkin muuhun? Osallistumisaikaa on 13.12.2013 klo 24 saakka, joten onnettaren suosikki ehtii vielä tekemään lahjakortilla joululahjaostoksiakin halutessaan! Ilmoitan voittajalle heti lauantaina 14.12. sähköpostilla voitosta.

Arvonta

Arvonnan mahdollistaa Lekmer.fi. Postaus toteutettu yhteistyössä lekmerin kanssa.
Kollaasin kuvat Lekmer.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 3

    sanoo

    Omia lapsosia ei ole, eikä tule, mutta varmaankin tuolta jotain mukavia uusia leluja löytyisi töihin hoitolapsille!

  2. 5

    minttu t sanoo

    Sisustuslahjakortti menisi ehdottomasti lastenhuoneen sisustamiseen. Ehkä lelujen hankkimiseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *