Ilta-aurinko

keittiö ilta

Keittiön ikkunasta paistava ilta-aurinko on yksi niitä asioita, joita pitkän talven aikana ehtii kaipaamaan. Jonkin tovin päivä on ollut jo niin pitkä, että tästä ilosta on saanut nauttia! Ihana, lämmin ja raikas valo! Olin kameran kanssa keittiössä, kun huomasin että pöydällä oli yhä samat vaaleanpunaiset neilikat, jotka kattauskuvissakin vilahtivat, jo kaksi ja puoli viikkoa sitten hankitut! Oli aika viisas päätös vaihtaa viikottainen tulppaaninippu kestäviin neilikoihin. No, kiikutin nyt kuvatessani neilikat kuitenkin olohuoneeseen ja vaihdoin jotain muuta tilalle.

Viikonloppu alkaa olla paketissa, mutta mukavan energisenä odotan alkavaa viikkoa. Jos viikonloppuna ehtii rentoutumaan ja tekemään kivoja juttuja, ei maanantaiaamukaan tunnu missään! Toisin kuin silloin, jos viikonloppu on liian aikataulutettu ja kiireinen, eikä sunnuntai-iltana ole levänneestä olosta tietoakaan. Nyt on ollut niin sopiva yhdistelmä rentoa huilailua, urheilua ja ystäviä ettei paremmasta väliä. Ehdittiin myös käydä valitsemassa kuopukselle uudet silmälasit. Niistä kuva löytyy instagramista.

Ja hei, ihan huippu juttu kun olitte sitä mieltä, että sisustusbloggaajakin saa postata välillä muutakin kuin sisustamista. Omista kiinnostuksen aiheista olisi monesti kiva kirjoitella, joten ehkä täällä nähdään välillä jotain uutta! Saapa nähdä. 🙂

keittiö ilta 2

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Sisko sanoo

  Samoissa tunnelmissa täälläkin aloitellaan uutta viikkoa. Viikonloppu tosiaan tekee ihmeitä, kun saa tehdä mukavia asioita 🙂 Auringosta saa niin paljon hyvää oloa! Toivotaan tosiaan ettei takatalvea enää tule.

  • 2.1

   sanoo

   On ilo laulattaa kameraa aurinkoisena päivänä! Pitkän talven jälkeen suorastaan hämmästyttää, mihin kaikkeen valo riittää. Nyt jopa kuuteen saakka illalla! Ihanaa!!!

 2. 3

  Korukopan Eija sanoo

  Tulppaaneihin olen myös kyllästynyt, todella huonoja on kohdalle osunut; pari kertaa jopa seuraavana päivänä aivan niskat nurin.. Aurinkoa täälläkin ihasteltu ja sain sitä vangittua pariin kuvaankin.
  Aurinkoisen viikon toivossa!

  • 3.1

   sanoo

   Minullakin kävi useamman kerran niin, että parin päivän jälkeen tulppaanit olivat roskiskamaa! Pyh!!
   Auringon valo tekee kuvaamisestakin niin paljon mielekkäämpää. Toivottavasti tämä sää jatkuisi. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Ihanat tunnelmat kuvissa, ja ylläri että fiilistelen tuota pinkkiyttä! ;D Ja vapaat tekee niin hyvää, erityisesti näin keväisin energiat latautuu ihan eritavalla 🙂

 4. 5

  sanoo

  Kauniita kuvia Essi, ihan jo sellaista keväistä tunnelmaa : ) Minä olen kans jättänyt tulppaanit jo kauppaan ja ostanut muita kukkia, nyt viime kertoina krysanteemeja. Taitavat olla kestävyydeltään neilikoitten luokkaa. Leinikit on kyllä myös niin kauniita tämän ajan kukkia. Jos ehdit käydä kurkkaamassa, niin blogistani löytyy lyhyt ja ytimekäs haaste : )

  Aurinkoa viikkoon!

  • 5.1

   sanoo

   Kyllä vain, kevättä on ollut ilmassa!! Krysanteemit olisikin kiva vaihtoehto neilikoille. Täytyykin katsella jos löytyisi nippu sitten kun nuo neilikat vihdoin lakastuvat…
   Pitääpäs tulla kurkistamaan, mikä haaste blogissasi odottaa!!

 5. 6

  sanoo

  Keväässä on kyllä niin paljon kaikkea ihanaa, kuten valo. Voi että kuinka mä rakastankaan tätä(kin) vuodenaikaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *