Ilta-auringon maalaama vaatekriisi

makuuhuone musta seinä

Iloista tiistai-iltaa! Ai että, miten ihanaa että vasta nyt seitsemää lähestyttäessä alkaa olla pimeä. Mahtavaa, että päivä jatkuu jo niin pitkään ja ensi viikon jälkeen se vasta jatkuukin, kun kelloja siirretään… Minua on jo vähän valmiiksi ahdistanut ajatus tuntia varhaisemmista aamuista, mutta olenkin yllättäen ihan itsestään herännyt tässä muutaman päivän ajan tavallista aikaisemmin. Ehkä lisääntyneen valon ansiota sekin. Lisääntynyttä valoa ihastelin myös makuuhuoneessa, johon ei talvella paista aurinko koskaan ja varma kevään merkki on se, kun ilta-auringon säteet yltää makuuhuoneen ikkunasta sisälle. Koko huone näytti niin kauniin vaaleanpunaiselle, että tartuin kameraan.

makuuhuone pöytävalaisin makuuhuone takorauta tikkurila

Oikeastaan olin makuuhuoneessa alunperin vaatekriiseilemässä ennen auringon ihailua, sillä olen viikonloppuna menossa yhteen bloggareiden illanviettoon… Odotan vapaailtaa naisseurassa innolla, mutta totesin jälleen, että olen aivan surkea pukeutuja tai että ylipäätään osaisin valita vaatteita tilanteen mukaan niin, että olo olisi mukava ja oikein pukeutunut tilaisuuksissa, joissa yleensä tapaan supertyylikästä porukkaa. Päädyin siihen lopputulokseen, että liian suuresta vaatemäärästä huolimatta minulla ei ole mitään päällepantavaa, eikä äidin vaatekaappikaan pitkästä välimatkasta johtuen ole käytettävissä. No, ehkä minä kuitenkin raahaudun homssuisena vanhassa koltussani paikalle muiden sädehtivien naisten joukkoon…

Koruja kyllä löytyisi, joskin lopulta aina juuri oikeanlaista ei tunnu omasta takaa olevan ja päädyn hätiköityihin ratkaisuihin… Huivien kanssa on usein samoin ja nytkin se oikea puuttuu tuolta korikassista. Mutta huomaattekos, että löytyy sieltä hiukan väriäkin… ei tosin vielä päälle puettuna, mutta keväämmällä ihan varmasti!

huivien säilytys tinek korikassi mskuuhuone vaaterekki

Minä taidan lähteä vielä kerran käymään vaatetankoa ja vaatehuonetta läpi, jos sieltä kuitenkin löytyisi jotain kelvollista. Samalla voisi olla hyvä sauma laittaa pois ne talvisimmat kledjut sekä ne, jotka ei syystä tai toisesta koskaan päädy ylleni. //Palataan taas!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    Minna sanoo

    Onpas ihana valo! <3
    Minunkin pitäisi käydä vaatteita läpi, jos löytyisi kiertoon joutavia niin löytäisi kaapista paremmin päälle puettavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *