Ikeasisustus!?

Tässä taannoin eräs tuttavani kysyi minulta, mitä oikein teen kun meidän kodin sisustus ei näytä ikealaiselta, vaikka käytän paljon Ikeaa. Kysymys pisti minut todella miettimään. Helpointa olisi vastata, että kun käytetään paljon muitakin liikkeitä, mutta eihän meillä nyt mahdottomasti käytetä niitä muitakaan! Vaan ei totisesti meillä silti kaikki Ikeaakaan ole. Ehkä vastaus on siinä, että yhdistelen sisustuksessa aika paljon erilaisia juttuja, paljon on uutta, mutta paljon myös vanhaa. Lisäksi hyvin moni Ikean tuote, niin kuin muutkin tuote meillä on tuunattu uuteen uskoon. Ensimmäisenä tulee mieleen kirjakaappi Billy, musta ruokapöytä, kenkäkaappi ja betonivalaisin. Ylipäätään suurin osa meidän huonekaluista taitaa olla maalattua, tuunattua tai muuten vaan muokattua. Minä kun tykkään tehdä asioita itse, omin pikkukätösin ja antaa esineille sen oman leimani. Liekö tässä syy, miksi ne Ikeat ei niin heti pomppaa silmiin!?

Ikeasisustus

 

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Kiva postaus! Meillekin on eksynyt paljon Ikeaa, osittain ehkä siksi, että tämä pienehkö rivitaloasunto ei ole koskaan ollut mielissämme pidempiaikainen koti (toisaalta siksi, että ne ovat kivannäköisiä ja lisäksi, se on helppoa). Rakastan kotiamme, mutta hieman haikeana täytyy myöntää itselle, että emme oikein mahdu tänne enää kahden lapsen kanssa. Olen itsekin pelännyt Ikea-tunnelmaa. Sinä osaat kyllä todella taitavasti sisustaa niin, että Ikea ei puske läpi.

  • 4.1

   sanoo

   Tuo on kyllä aivan totta, että Ikean ostaminen on hyvin helppoa. Tuskin mistään muualta saa moista valikoimaa saman katon alta ja niin, että kaiken voi etukäteen halutessaan valita netistä.

   Meillä on hiukan sama tilanne, rivitalokoti tuntuu hiukan ahtaalle, kun lapset kasvavat ja vievät enemmän tilaa. Tämä koti on muuten mielestäni aivan ihana, enkä millään haluaisi tästä pois, joten ehkä kuitenkin täytyy koittaa keksiä uusia toimivampia ratkaisuja, jotta mahduttais tänne pidempään!!

 2. 5

  Maria sanoo

  Heii, mä utelisin lisää tuosta työpisteestä. 🙂 tartteis saada tänne meille vähän päivitystä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *