Ikean Joulu 2015

Ikea Joulu 2015

Nyt kun ollaan käännetty kalenteri lokakuulle, on aika aivan varovaisesti, silloin tällöin kääntää katseet jouluun, joka uskomatonta kyllä, on alle kolmen kuukauden kuluttua täällä.  Kävin Espoon Ikealla ja koin joka vuotisen hämmästyksen siitä, että jouluvalikoimaa laitetaan lokakuun alussa kovaa kyytiä esille ja niitä joulutuotteita siellä moni muukin minun lisäkseni tuntui innoissaan tutkailevan. Ikean tämän vuoden joulutuotteista ehdittiin jo pyytääkin postausta, joten tässä tulee kuvia niistä tuotteista, jotka minua miellyttää joulumallistossa 2015. Tuo ylläoleva kuva piti poimia joukkoon pelkästään sen kauneuden takia, tuotteista välittämättä. Suloista, valkoista talvitunnelmaa, jollaista meidänkin kotiin voisi luoda, kunhan marraskuun lopulle päästään.

Ikea Joulu 2015

Tärkein joulukoristus kynttilöiden lisäksi meillä tänäkin vuonna tulee olemaan erilaiset koristevalot niin ulkona kuin sisälläkin. Valkoiset valot valkoista verhoa vasten näyttää niin kivalle, että suunnittelin jo jotain valaistusta olohuoneen valkoisiin verhoihin, joille ei ole edes verhotankoa vielä. Ehkä kuitenkin jouluun mennessä päästään sisustamisessa niin pitkälle, että verhojakin pääsee ripustamaan.

Ikea Joulu 2015

Olen pitkään kaipaillut Ikean jouluun harmaata, mustaa ja valkoista ja nyt toiveeni harmaasta on kuultu, sillä mallistossa on paljon harmaita juttuja, kuten kauniita kynttilöitä. Palmikkokynttilät tuntuu nykyiseen sisustukseen kovin pehmeiltä, mutta yksinkertaiset pöytäkynttilät harmaana olisi kauniit tarjottimella isona ryhmänä, tai ornamenttikuvioinen harmaa kynttiläkin löytäisi meiltä paikkansa. Harmaan lisäksi Ikean joulussa on toki paljon punaista, mutta koska en punaisen ystävä ole, jää ne täällä blogissa tsekkaamatta.

Perinteiset paperiset tähdet valolla on onneksi säilynyt myynnissä vuosikausien ajan ja ne ovatkin mielestäni ne parhaat, perinteiset joulukoristeet. Paperitähden rinnalla tuo kuparin värinen moderni valotähti olisi myös tyylikäs. Sehän voisi sopia meidän ruokailutilaan kuparisen valaisimen kaveriksi!

Ikea Joulu 2015

Musta- ja harmaasävyiset tuotteet on kivaa vaihtelua punaisen rinnalle, vaikka tuskin näitä omaan kotiin laittaisinkaan. Hienoa joka tapauksessa, että muutakin jouluista kun punaista on saatavilla!

Ikea Joulu 2015

Metallinhohtopastellit on aika villejä joulua ajatellen, mutta värit on kyllä tosi suloiset. Ehkä en ihan näin levotonta meininkiä meidän kotiin tuo jouluksi, mutta pienet ripaukset hempeitä värejä käy kyllä jouluunkin. Joku vuosi meillä oli aika paljon vaaleanpunaista, mutta silloin olikin sellainen pehmeämpi ja romanttisempi kausi menneillään. Luulen, että nyt pysytellään tutuissa ja turvallisissa omissa jouluväreissä!

Tästä katsauksesta on hyvä aloittaa pienet joulumaistiaiset, ihan pienissä määrin näin alkuun. Katsellaan jossain vaiheessa muitakin joulumallistoja, sillä hyvin stailatuista kuvista saa kivasti inspiraatiota omaan joulusisustukseen!

Kaikki kuvat: IKEA

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Minä ainakin ehdin jo kysellä postauksen perään, joten kiitos! 🙂 Hyvin näitä näyttikin jo olevan myynnissä, täytyy pitää kiirettä, jos jotain erityistä aikoo hankkia.

    Pastellisävyt eivät kuulu meidän jouluun, eikä kyllä ole mun makuun muutenkaan, mutta Ikeassa parasta on se, että tarjolla on perinteisempien vaihtoehtojen lisäksi aina jotain vähän erilaista. Voin helposti kuvitella, että monille nämäkin tuotteet ovat ihan toiveiden täyttymys.

Trackbacks

  1. […] IKEAN JOULU 2015 oli yllättäen ihan kärjessä, vaikka en itse näitä pressikuvapostauksia ja tuotekollaaseja ole kovin korkealle noteerannut. Mutta onhan Ikean joulusta useampana vuonna jo kyselty kuvia, joten eiköhän katsella joulukuvia jälleen sitten loka-marraskuulla 2016. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *