Ikea Repetera – Suomalaista suunnittelua

Ikea Repetera Ikea Repetera

Viime viikolla kävin tutustumassa Ikean uusiin tuuliin, nyt on nimittäin julkaistu kokonaan Suomessa suunniteltu mallisto, Repetera. Mallisto tulee myyntiin Pohjoismaiden lisäksi myös Japaniin. Repeteran kuosit on suunnitellut suunnittelijakollektiivi Studio Kelkka ja malliston julkistamistilaisuudessa saikin kuulla suunnittelijoiden näkemyksiä kuoseista ja suunnitteluprojektista. Itse ihastuin yllättäen musta-valko-harmaaseen pallokuosiin, jota näissä Ikean fiiliskuvissa näkyykin. Toinen suloinen kuosisarja on panda, jonka tuotteet on valkoturkooseja. Pandasta voisi tykätä meidän esikoinenkin omaan huoneeseensa. Pari muutakin kuosia mallistossa on ja niistä kuvia löytyy mm. täältä.

Kaikki Repetera -tuotteet löytyvät täältä. Tuotteita on kaikenkaikkiaan 24 erilaista ja niitä on myynnissä ainoastaan yhden erän verran, ja näitä ei Ikean perusvalikoimissa tulla näkemään eli jos mielii jotain omaan kotiin, kannattaa toimia nopeasti. Samanlaista mallistoajatusta taitaa olla muutenkin tulossa Ikealle ja pääsin jo näkemään muutaman vilauksen tulevasta vuodesta ja uusista mallistoista. Lupaavalle vaikuttaa, täytyy sanoa!

Ikea Repetera

Ikea Repetera

Kuvat: Ikea

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 6

    sanoo

    pandat on tosi hauskoja mutta minusta tuo pallokuosi on jotenkin jo ”niin nähty” tuossa muodossaan kuin se noissa printeissä on. Hyvin saman kaltaista on ollut muutaman vuoden aikana monessa yhteydessä eikä se näin ollen herätä ainakaan itsessäni mitään intoa.

  2. 8

    Johkis sanoo

    Ekat matot bongattu jo kaupasta, netissä eivät näyttäneet olevan. Todella kivoja, mutta valkoinen on edelleen omaan (tai lähinnä lattian ja sohvan) makuun liian kellertävä kuten Pandorassakin 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *