Iittalan Kulku

>

Kulku
Iittalan sesonkikuvio Kulku.
Teema+Kastehelmi=Kulku
Kulku on saanut innoituksensa suoraan Oiva Toikan Kastehelmestä. Tykkään hurjasti tällaisesta vanhan idean uudistamisesta. Kulkua mainostetaan joulun ja talven sesonkiastioina, vaikka nämähän ovat kovin ajattomia. Mutta joulun kattauksiin sopivat aivan mainiosti. 
Nämä tulevat sopimaan täydellisesti meidän valkoisiin ja vanhempiin harmaisiin eli niihin tummempiin Teemoihin. Taidan sittenkin unohtaa ne pari osaa sinistä Tuokiota ja hankkia Kulkuja muutaman yksiväristen Teemojen lisäksi. 
Kulhon ja mukin lisäksi näitä tulee kaksi erikokoista lautasta. Kulkua tulee myös punaisena, mutta se ei ole minun juttu lainkaan. Kulku on saatavana 3.10. alkaen vuoden loppuun saakka. Täytynee siis olla ostoksilla ajoissa!
Kommentit
 1. 2

  Miia sanoo

  >Joo, näitä meillekin! Olin nähnyt punaisena, harmittelin silloin että kun olisi vaan ollut joku muu väri.

 2. 3

  S sanoo

  >kivannäköisiä astioita ja nimenomaan pieninä osina piristämään kattauksia :). vietin taas pitkän tovin täällä blogissasi ihastellen teidän kaunista kotia ja sun upeita kuvia, oi oi <3

 3. 5

  Esmeralda sanoo

  >selma, Niinpä! Täytyy vauhdilla päättää, mitä näistä haluaa! Miia, mäki tykkään just tästä harmaasta, tosi kiva väri. :)S, Kiitos kovasti! Ihanaa kuulla, että tykkäät! 😀 Pienenä piristyksenä kulku on just kiva!Lovviisa, Arvaa vaan, maltanko odottaa että löydän näitä kaupasta!!

 4. 6

  Monalisa sanoo

  >Tosi kivan näköinen. Meillä on valkoista teemaa, mutta vielä ei ole mikään extra Teema saanut mua syttymään. Tämä vois olla se. Pitää kyllä nähdä ensin livenä.

 5. 7

  Mari - Somasti sanoo

  >Ompas tosiaan kivat!! Jos kaapit ei olis niin täynnä, niin ostaisin ehdottomasti!

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >Monalisa, Minäkään en ole innostunut mistään aiemmasta Teeman kuvioinnista (paitsi muumimukeista) 🙂 Toivottavasti tämä on livenä yhtä kiva kuin kuvissa!Mari, Kyllä näille pitää yksi nurkka astiakaapista raivata! 😉

 7. 10

  saaraps sanoo

  >Oi, täähän on kivaa :). kiitos vinkistä :). Meilläkin kun on sitä vanhaa harmaata ja sit valkoista. Niien kaveriksi aivan loistavaa. Olen monasti harmitellut kun sitä harmaata ei saa, ja on menny rikki, mut näillä voi vähän paikkailla kattausta. Ja tuo mukavaa vaihtelua 🙂 ! Ihanaa syksyä teille! en oo muka kerinny kommentoija sulle, vaikka täällä aina piipahtanut kun uutta juttua tulee. aivan mahtavia kuvia ja se musta arkku oli tosi kiva :). -saara-

 8. 11

  Esmeralda sanoo

  >Merja K, Ole hyvä! :)Saara, Kiva kun kirjoittelit! Kuvien perusteella tämä sopiikin paremmin siihen vanhaan tummemman harmaaseen Teemaan. Toivottavasti livenäkin!! Teillekin ihanaa ja aurinkoista syksyä!

 9. 12

  Johanna sanoo

  >Juu mäkin kävin tänään hypistelemässä näitä. Kuvista on vaikea arvioida miten tuo "painettu" Kastehelmi-kuvio toimii todellisuudessa. Kivat varmaan perusteemojen seurassa nämä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *